BioBody LED terápiás testkezelés a Face & Body Kontúr szalonban, a tónusosabb testért, rugalmasabb, élettel telibb bőrért

Kontúr Alakformáló Központ
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

6.500 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.000 Ft 50% 6.500 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 20 Alkupon eladva

Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Bízd egész testedet a Face & Body Kontúr szalon munkatársaira, akik BioBody LED terápiával vesznek kezelésbe! Az eredménytől garantáltan leesik majd az állad!

Az ár tartalmazza

  • BioBody LED terápiás testkezelés a Face & Body Kontúr szalonban

A BIO és a LED természetes fény elektromos hullámot használva vitalizálja a sejteket, fokozza a vérkeringést, javítja az oxigénellátását, erősíti a bőrszövetet és javítja a bőr anyagcseréjét.

A BIO kezelés fejlett elektromos technológián és biológiai alapokon fekszik, a test bioelektromos háztartását javítja, ezáltal vitalizálja a sejteket, élettel telibbé varázsolja a bőrt. A BIO mikroáram impulzusok finoman összehúzzák a bőr alatti izmokat, ezáltal feszesedik, erősödik a bőr. Rendkívüli fenékemelő hatása van!

A LED kezelés szintén vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást. A kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok, és a zsírok.

Ez a technológia olyan elektro-stimulációs eljárást alkalmaz, amelynek hatására visszaáll a bőr és az izmok önálló regenerálódása, a sejtműködés aktivizálódik és a bőr sokkal rugalmasabb, élettel telibb és látványosan fiatalabb lesz. 

Face & Body Kontúr

A Face & Body Kontúr szalon jól megközelíthető helyen, a VII. kerületben, a Blaha Lujza tér közelében várja a szépülni vágyó vendégeit. Változatos kozmetikai kezelések a legmodernebb technológiákkal, valamint célzott zsírbontó eljárások széles skálája a fogyni vágyóknak, vagyis a Face & Body Kontúr barátságos szalonjában mindenki megtalálja a számára ideális kezelést!

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

BioBody LED terápiás testkezelés a Face & Body Kontúr szalonban

Fontos

Beváltható: 2019.07.24.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 716 5443 • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére