Bevezető tandem siklóernyőzés ajándék videóval a TandemFly jóvoltából

TandemFly_OLD
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
28.990 Ft 18% 5.090 Ft
TandemFly_OLD
komar.zoltan@gmail.com
06 (30) 676 82 33
www.tandemfly.hu/

Akció Leírása

Éld át a repülés felejthetetlen élményét motorzúgás nélkül, biztonságosan, a TandemFly tandem siklóernyős ajánlatával!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 23.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.500 Ft, a fennmaradó 19.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Bevezető tandem siklóernyőzés ajándék videóval
  • Időtartam: kb. 10 perc

Fontos

  • Legtöbbször a 10 perc körüli repülés az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. Ez a leggyakrabban kivitelezhető repülés. Márciustól novemberig szinte minden hétvégén megvalósítható, amikor repülésre alkalmas az időjárás.
  • Helyszínek: Ezt a repülést leggyakrabban csörlőpályákon repülik, amiből több is van Budapest környékén, illetve természetesen repülnek Budapesten, a Hármashatárhegyen és Csolnokon is, ami Esztergom felé van.

Ha megfordult már a fejedben, hogy élményt ajándékozz vagy kipróbáld a repülés valamelyik formáját, de még nincs tapasztalatod, akkor a siklóernyőzés a legjobb választás. A siklóernyőzés egy képzett pilótával a repülés egy nagyon biztonságos formája. Egy tandem siklóernyőzés alkalmával perceken keresztül élvezheted a repülés felejthetetlen élményét.

A hangtalan repülés és lebegés érzése semmilyen más motoros vagy kabinos repüléshez nem hasonlítható. Ha valaha álmodtál már repülésről, akkor ez pontosan az az érzés lesz. Komár Zoltán – akivel Te is repülsz majd – több ezer személlyel repült már, és nagyon sokan közülük már ugrottak ejtőernyővel, vagy repültek más motoros eszközzel és kivétel nélkül, mindegyikük azt állította, hogy a siklóernyőzés messze a legjobb élményük, mivel itt biztonságban vannak, nincsen motorzaj és kabin, és ezért ez nyújtja számukra leginkább a repülés élményét!

 

TandemFly

Komár Zoltán 1994 óta repül siklóernyővel, elég sok tapasztalata gyűlt össze a repülésről, így vele a legnagyobb biztonságban fogsz repülni.

Mivel ez a fő tevékenysége, gyakorlatilag a hét bármelyik napján ráér, - amikor csak neked alkalmas - így nem kell hozzá igazítanod a beosztásod. Ez azért is fontos, mert így már csak az időjáráshoz, valamint a Te szabadi időpontjaidhoz kell igazodni, hogy a jól repülhető napokból a legjobbat tudjátok kihozni.

Arra törekszik, hogy a legjobb élményt/szolgáltatást adja, s ha egyszer már repültél vele, akkor később újra repülj és bátran merd őt ajánlani a barátaidnak!

Jó szórakozást kívánunk!

komar.zoltan@gmail.com
06 (30) 676 82 33

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bevezető tandem siklóernyőzés ajándék videóval a TandemFly jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.10.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 676 8233 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére