Bergen, Stavanger és a norvég fjordok – 5 napos körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42862
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

349.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42862

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyugat-Norvégia legszebb fjordjai, vízesései és városai!

Időpont

  • 2023. szeptember 7.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Bergen és Stavanger-Budapest útvonalon átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként 1 db feladott poggyász (max. 23 kg) és 1 db kézipoggyász (max. 8 kg, max.55×40×23 cm) minden repülőjáraton
  • Utazás Norvégiában különbusszal
  • Városnézés Bergenben és Stavangerben, egész napos kirándulás a Hardanger-fjord vidékén
  • Szállás négy éjszakára középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban
  • Gazdag választékú skandináv büféreggeli minden szálláshelyen
  • Kiváló helyismerettel rendelkező magyar idegenvezető a budapesti indulástól a hazaérkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 2,5%
  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól / fő / nap

Felár

  • Egyágyas felár 80 000 Ft

Fakultatív programok

  • Fakultatív hajókirándulás Bergenből Mostraumenbe: 75 EUR /fő
  • Fakultatív hajókirándulás a Lyse-fjordban 30 000 Ft /db
  • Fakultatív program: a Prédikálószék megmászása (A fakultatív Lyse-fjord hajókiránduláson résztvevők számára foglalható; gyakorlott túrázok részére ajánlott) 20 000 Ft /db

Program

Szeptember 7., csütörtök

Elutazás Budapestről a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (06:30-08:15, 10:15-12:15) Bergenbe. Érkezés után ellátogatunk a fantofti árboctemplomhoz Bergen külvárosában. A szobák elfoglalása után ismerkedés az esernyők városával: a Fløibanen siklón felkapaszkodva a Fløyen hegyéről madártávlatból is megcsodáljuk a várost és környezetét, de a szomszédos erdőben is teszünk egy könnyű sétát.

Szállás Bergen központjában két éjszakára: Hotel Augustin***

Szeptember 8., péntek

Délelőtt gyalogos városnézés Bergenben: megismerkedünk a Bryggen színes parti házaival (Világörökségi helyszín), a 13. századi Bergenhus erőddel és a halpiaccal. Délután fakultatív hajókirándulás Bergenből Mostraumenbe (75 euró/fő, helyszínen fizetendő): a 3 órás hajókirándulás során a víz felől is megcsodáljuk a Bryggen színes házait, de látjuk majd az érintetlen Oster-fjordban megbúvó Modalen falucskát és számos szép vízesést is.

Szállás Bergenben.

Szeptember 9., szombat

Harmadik napunkon elbúcsúzunk Bergentől és a Hardanger-fjord  partja mentén, az ország egyik leglátványosabb útvonalán "költözünk át" Stavangerbe. Meglátogatjuk Norvégia egyik leghíresebb és legszebb vízesését, a 182 méteres Vøringsfossent, melyet egy 2020-ban megnyitott lépcsős gyaloghídról még közelebbről megcsodálhatunk, de megállunk a fjord déli végén található Oddában és a Låtefossen zuhatagánál is. Este teszünk egy sétát Stavanger virágos, fehér házas óvárosában.

Szállás Stavanger központjában két éjszakára: Clarion Hotel Stavanger****

Szeptember 10., vasárnap

Egész napos szabadidő Stavangerben, fakultatív programlehetőségekkel:

1. Fakultatív hajókirándulás a Lysefjordban (30 000 Ft/fő): a stavangeri kikötőből indulva egy 3 órás hajókiránduláson fedezzük fel Norvégia egyik leghíresebb fjordját. Utunk során látjuk majd az apró parti szigetek nyaralóit, majd már a fjordban a "csavargók barlangját", a Hengjane-vízesést és a 604 méter magas Prédikálószéket alulról.

2. A Prédikálószék megmászása (20 000 Ft/fő; a hajókiránduláson részt vevők számára foglalható): a norvégok imádnak túrázni - hódoljunk hát mi is a nemes szenvedélynek! A hajókirándulás végén, de még a Stavangerbe való visszaérkezés előtt kiszállunk a fjordparti Forsandban, ahonnan egy rövid buszos transzferrel jutunk el a Prédikálószékre vezető túraútvonal kiindulópontjához. Innen szép környezetben 2-2,5 óra alatt érjük el a 600 méterrel a Lysefjord fölé magasodó négyszögletű gránitsziklát. Lógassuk le lábunkat a pereméről (ha merjük) és gyönyörködjünk a fenséges kilátásban - tiszta időben a fjord legvégéig is elláthatunk! Miután kipihentük magunkat és a kötelező szelfik is elkészültek, busszal utazunk vissza Stavangerbe, érintve a világ leghosszabb, több mint 14 km-es tenger alatti közúti alagútját.

(Megjegyzés: a mászás közepesen megterhelő, részben sziklás terepen. A program jó fizikai állapotú, gyakorlott túrázók részére ajánlott; az útvonal hossza irányonként kb. 4 km, a szintkülönbség kb. 500 méter.)

Szállás Stavangerben.

Szeptember 11., hétfő

Délelőtt rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás a Lufthansa járatain, frankfurti átszállással (12:40-14:35, 16:30-18:00) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bergen, Stavanger és a norvég fjordok – 5 napos körutazás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére