Bérelj otthonra virtuális világot! Felülmúlhatatlan élmény 1 napra Oculus Quest 2 Virtual Reality eszköz használatával

Golden IT Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.540 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.990 Ft 17% 2.000 Ft
Golden IT Kft
info@pcpartner.hu
06 20 380 7846
pcpartner.hu/

Akció Leírása

Bérelj otthonra virtuális világot!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 7.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Felülmúlhatatlan élmény 1 napra Oculus Quest 2 Virtual Reality eszköz használatával
    • Garantáltan fertőtlenített eszközök
    • Technikai segítség
    • VR játék csomag

Milyen érzés a vr-ban lenni?

Ha előfordult már veled, hogy felébredtél és nem tudtad, hogy amit átéltél valóban megtörtént-e veled, vagy csak álmodtad, akkor tudod, milyen mikor az egyik dimenzióból hirtelen egy másikba kerülsz. Hát ilyen a VR-érzés. Felveszed a sisakot, és mint a mesében, hirtelen belecsöppensz egy másik dimenzióba, egy másik valóságba. Ott is vagy, meg nem is. Az eszed tudja, hogy ahol éppen vagy, az valójában nem kézzelfogható, ám a tested, lelked, érzéseid egészen mást mondanak  

VR játékok

Csak válassz ki egy izgalmas témát vagy a kedvenc játékod, és már foglalhatod is az időpontot!

Pl.: Zombie Apocalypse, Star Wars, Hero, Explorer, Versus, Action Shooter, Kids

Fontos

„Az általad bérbe vett eszközök jelentős értékűek, ezért a bérlési díj mellett kauciót is kérünk, amit minden esetben teljes egészében visszafizetünk, ha a sisak(ok) hibátlan állapotáról meggyőződtünk azok visszavételekor. Ezt az általunk aláírt visszavételi nyilatkozat fogja igazolni.  Ezért kérlek a bérlésnél számolj a kaucióval is. Ennek összege Sisakonként eltérő.

A kaució mértéke 70.000.-Ft

A kaució teljes összegét visszafizetjük, ha a sisak(ok) hibátlan állapotáról meggyőződtünk azok visszavételekor. Ezt az általunk aláírt visszavételi nyilatkozat fogja igazolni.. Amennyiben a sisak(ok) megsérülnek a használat során, úgy a kaució a sérülés mértékétől függően részben vagy nem kerül visszafizetésre. A készpénzben fizetett kauciót készpénzben, a bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a kauciót átutalással, a sisak(ok) átvételétől számított 2 munkanapon belül utaljuk vissza.”

Jó szórakozást kívánunk!

info@pcpartner.hu
06 20 380 7846

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Felülmúlhatatlan élmény 1 napra Oculus Quest 2 Virtual Reality eszköz használatával

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 (20) 380 7846 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére