Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Belépő + 3 KOKTÉL 1200 Ft! Budapest legjava itt lesz… Egész éjszakás Coctail Saturday party koktélokkal az exkluzív D1 klubban.

Belépő + 3 KOKTÉL 1200 Ft! Budapest legjava itt lesz… Egész éjszakás Coctail Saturday party koktélokkal az exkluzív D1 klubban
D1 Club Budapest
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.200 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.600 Ft 67% 2.400 Ft
D1 Club Budapest
Budapest Krisztina körút 37.
(06-30) 901-39-28
www.d1budapest.hu/

Akció Leírása

Nem kétség, hogy mióta létezik zene, azóta létezik zenei élet is. Na de mi lenne, ha nem most élnénk, hanem pár száz éve? Áldhatjuk a szerencsénket, hogy nem a 17-18. század komolyzenei korszakába, hanem a 21. század őrült bulijai közé születtünk!

De tényleg, a 21. század egyértelműen viszi a pálmát. Most fehér bőrkanapék, elképesztő fénytechnika, és ütős zene mellett lazíthatunk egy-egy keményebb hét után. Semmi kőfal és orgonaszó… Most a legjobb pasik és csajok tombolnak a tánctér közepén. Semmi keringő, vagy unalmas urak és karót nyelt kisasszonyok… Csak buli, buli, buli, és rengeteg koktél! Szabadnak márpedig pontosan így kell.

Írd fel most a naptáradba, hogy az év legnagyobb bulija október 8-án a D1 klubban, a Déli pályaudvar mellett indul. Mert aki számít, mind ott fog tombolni. Belépés a kuponnal ingyenes hölgyeknek-uraknak egyaránt!

Öltözz fel úgy, hogy a legjobb formádat mutasd, mert itt aztán van élet. A hangulat tízezerrel pörög. A legjobb DJ-k nyomatják a zenét. A fehér bőrfotelek környékén fantasztikus nők, és dögös pasik koktéloznak.

Férfiak és nők, baráti körök, párok, szingli csajok és független férfiak, Budapest legjava mind egy céllal van itt: Akkorát bulizni, amekkora a csövön kifér!

Választható koktélok:

  • B52
  • Black Russian
  • Cosmopolitan
  • Margarita
  • Cuba Libre
  • Champagne Coctails

És hogy milyen a hely?

A D1 különleges csillag a magyar partyhelyszínek egén. Hétről hétre a legjobb dj-k, változatos programok és világsztárok gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, és a hangulat egy igazi luxus klubot idéz. Egy biztos: unatkozni itt nem fogsz!

D1 Club Budapest
Budapest Krisztina körút 37.
(06-30) 901-39-28

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A kuponnal ingyenesen vehetsz részt az exkluzív D1 klub fergeteges Saturday Coctail Night partin, és választhatsz az oldal alján található koktélkínálatból három koktélt. Mi kell még egy igazi őrült éjszakához?

Fontos

  • A kupon beváltható: 2011.10.08
  • A kupon csak a parti napján használható fel!
  • A három koktél az oldal alján található koktéllistából szabadon választható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére