Baseus Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató/headset TWS Encok True W04 PRO - Fekete

Termék Bolt
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

17.690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.190 Ft 41% 12.500 Ft
Termék Bolt
bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010
termekbolt.hu

Akció Leírása

Kiváló hangminőség

A hang, amelyet a Baseus fülhallgató/headset játszik, mindig tiszta és kiváló. Ennek oka a 13 mm átmérőjű mozgatható tekercs, valamint a membránok felépítése. A szilárd PU anyagból készült ház rugalmas és jól alkalmazkodik a fül alakjához. Ugyanakkor a felhasználónak az a benyomása, mintha a zenét élőben játszanák. Ennek oka az a tény, hogy a berendezés három frekvenciát kiegyensúlyoz: lágy basszus, finom alt és dallamos magas.

Bluetooth 5.0

Az 5.0 vezeték nélküli technológia garantálja a gyors hangátvitelt. A korábbi 2,4 GHz-es verzióhoz kapcsolódó leválasztási vagy jelvesztési problémákat minimálisra csökkentik. 10 méter távolságra akár 24 Mbps sebességre számíthat. 

Tökéletes párosítás

A fül közepéig érő fülhallgató jól átgondolt ergonómiai kialakítású. Nem okoz nyomást, kellemetlenséget vagy dörzsölést. Súlya csak 3,5 gramm. A gyártó szándékosan nem tett különbséget a jobb és a bal verzió között, így a készülék működése még könnyebb és kényelmesebb. 

Hosszú élettartamú akkumulátor

Azok számára, akik nem tudják elképzelni, hogy mindennapi tevékenységüket zene nélkül végzik, nekik jó hír, hogy a fülhallgatók tartós akkumulátorral rendelkeznek, kapacitása 400 mAh. A nagy teljesítményű akkumulátor révén akár 20 órán keresztül is hallgathat zenét Hi-Fi minőségben.

Könnyen kezelhető

Nem csak a tervezést minimalizálták a fülhallgató támogatás szintén gyors és intuitív. Érintéses működtetés, dupla kattintás az indításhoz és a leállításhoz. A bal és a jobb fül egység szabadon megváltoztatható és zökkenőmentesen csatlakoztatható. Az érintésérzékeny alkatrészek azonnal reagálnak a parancsokra.

Nem csak zenélni

A fülhallgató nem csak zene hallgatáshoz alkalmas, hanem TV-műsorok lejátszása vagy nézése közben is működni fog. Lehetőség van olyan parancsok kiadására is, amelyeket a telefonra küldenek, például a térképen lévő pontok földrajzi helyzetével és a navigációval kapcsolatban. 

Minden körülmények között

Esik az eső? Nedves erdőben sétálsz? Vízálló tulajdonságai miatt a fülhallgató megbízhatóan működik rosszabb időjárási körülmények között is. A pornak is ellenállnak,tiszta tartásuk nem nehéz. IP54 védettséggel rendelkeznek.

Tulajdonságok:

  • Anyag: ABS
  • Készenléti idő: 350 óra
  • Bluetooth verzió: 5.0
  • Kommunikációs távolság: 10 méter
  • Zenelejátszási idő: 5 óra (70% -os hangerőnél)
  • Akkumulátor kapacitása: 37mAh (fülhallgató), 400mAh (töltődoboz)
  • Kompatibilis az összes vezeték nélküli eszközzel
  • Töltési idő: 1,5 óra (kábelen keresztül), 3 óra (vezeték nélküli)
  • Interfész: C típusú
  • Névleges fogyasztási áram: 10mA (fejhallgató)
bolt@termekbolt.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Baseus Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató/headset TWS Encok True W04 PRO - Fekete

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

Akár 30 napos elállás indoklás nélkül.

Fizetési módok: bankkártya, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére