Bármely kalandra felhasználható Baráti & Családi Kaland Belépő 5 telefonra a World of Adventures jóvoltából

World of Adventures
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.330 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
11.500 Ft 20% 2.310 Ft
World of Adventures
info@wofa.games
wofa.games/

Akció Leírása

Vegyetek részt egy felejthetetlen közös kalandon, varázslatos tájakon, a World of Adventures szabadtéri kalandjátékával!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.190 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.330 Ft, a fennmaradó 6.860 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Bármely kalandra felhasználható Baráti & Családi Kaland Belépő 5 telefonra a World of Adventures jóvoltából

A World of Adventures egy valódi kalandélményt biztosító szabadtéri játék, amely ötvözi a szabaduló szobák kihívását, a geocaching izgalmát, fűszerezve a kiterjesztett valóság élményével – csak egy telefonos applikációt kell letöltened! Kalandozó csapatoddal egy-egy küldetést végigjátszva a világ legcsodálatosabb helyeit fedezitek fel, és közben izgalmas fejtörőket oldotok meg. A mobilotokon lévő app mellett a kiterjesztett valóság is segítségetekre lesz, hogy megtaláljátok azokat a tárgyakat és feladványokat, amelyek a küldetésetek sikeréhez kellenek. Garantáltan igazi kalandban lesz részetek!

Közel 20, különböző nehézségű erdei és városi kaland közül választhattok!

A World of Adventures csapata egy állandó misszióra is felkér Titeket. Azért, hogy sokáig élvezhessük az Földanyánk csodálatos tájait, kérik, hogy minden kaland során szedjétek össze a szemetet, amit menet közben találtok, és osszátok meg az erről készült fotót, hogy példaként szolgálhasson a Világnak.

Jó szórakozást kívánunk!

info@wofa.games

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bármely kalandra felhasználható Baráti & Családi Kaland Belépő 5 telefonra a World of Adventures jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően töltsd le weboldalukról az applikációt és küldd el nekik a beregisztrált e-mail címedet a kuponnal és adataiddal (név, cím) együtt az info@wofa.games címre, a felhasználás előtt legalább 48 órával! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére