Bankrablás című szabadulós játék 2-6 fő részére a Locked Room Budapest jóvoltából – Szabadítsátok meg a bankot a hatalmas aranyrudaktól a riasztók aktiválása nélkül!

Aroom
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.000 Ft

Ajánlatkérés

Aroom
1068 Budapest, KIRÁLY UTCA 14.
info@aroom.hu
+36 30 458 2905
www.locked.hu/bankrablas.html

Akció Leírása

Bújjatok egy csapat dörzsölt kasszafúró bőrébe és hajtsatok végre egy lehetetlennek tűnő küldetést: lopjátok el az aranyat a szigorúan őrzött széfből!

Opciók

  • 2-5 fő részére 14.000 Ft
  • 6 fő részére 16.500 Ft

Az ár tartalmazza

  • Bankrablás című szabadulós játék 2-6 fő részére a Locked Room Budapest jóvoltából
  • Időtartam: 60 perc
  • Nehézség: 7/10

Bankrablás

A játék során a csapat feladata, hogy egy kocsmai beszélgetés során megtervezett bankrablást végrehajtson. A pub a kiindulópont, ahol összegyűlik a társaság és zárás után meg is kezdi a műveletet. A helyszín szomszédos a banképülettel, így az átjutás viszonylag egyszerű lesz majd. A bank riasztóval és lézeres kapukkal védett, amely be van kötve a rendőrségre. Minden gyanús aktivitás lebukáshoz és így a küldetés végéhez vezethet.

Ha sikerül kiiktatni a biztonsági rendszert, akkor megkezdődhet a fő feladatok megvalósítása: a bank acél páncéltermének kirablása, ahol a kérdéses időpontban felbecsülhetetlen összegű aranyrúdszállítmányt őriznek.

A Bankrablás játék egy több emeleten elhelyezkedő, teljesen realisztikus környezetben játszódik; valódi bankfiók valódi páncélteremmel és majdnem valódi aranyrudakkal.

Locked Room

A Locked Room az egyik legelső szereplője a hazai szabaduló szobáknak, két alkalommal is az ország legjobbjának választották. A Locked Room Budapest valamennyi játéka egyedi, saját tervezésű és saját fejlesztésű játékkoncepciókból áll, minden játékban nagy hangsúlyt kap az adott küldetés valósághű megjelenítése, akár egy bank kirablásáról, egy földalatti kutatóbázisról vagy éppen egy sorozatgyilkos erdei rejtekhelyéről legyen szó.

Valamennyi játék legalább 3 vagy 4 különböző helyiségből áll, vagy helyiségeken keresztül játszódik. Nagy szerephez jut a jó megfigyelő készség, a csapatmunka, a kreativitás. A Locked pályák mára már több mint 10 országban és több amerikai államban is játszhatók!

Jó szórakozást kívánunk!

1068 Budapest, KIRÁLY UTCA 14.
info@aroom.hu
+36 30 458 2905

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bankrablás című szabadulós játék 2-6 fő részére a Locked Room Budapest jóvoltából – Szabadítsátok meg a bankot a hatalmas aranyrudaktól a riasztók aktiválása nélkül!

Fontos

Beváltható: 2020.01.12.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 458 2905 • A vásárlást követő 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére