Ázsiai hajókirándulás a Norwegian Jade fedélzetén Szingapúrtól Thaiföldig, a hajón teljes ellátással, magyar nyelvű idegenvezetéssel, sok-sok fakultatív programmal

Ajánlat kód: 35073
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

743.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35073

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazíts a Norwegian Jade óceánjáró fedélzetén, fedezd fel a Malaka-szoros vizeit, Szingapúrt, Kuala Lumpurt és Thaiföld mesés szigeteit!

Időpont

  • 2020. január 3-14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Kiutazás költségét
  • Elhelyezést NCL Jade ablakos kabinban a Norwegian Jade fedélzetén
  • Teljes ellátást a hajón
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek
  • Kötelező borravaló
  • BBP- és sztornó biztosítás
  • Fakultatív programok
  • Italcsomagok

Program

1. nap - Utazás Budapestről

A csoport első napon menetrendszerinti járatokkal utazik Budapestről Szingapúrba.

2. nap – Szingapúr

Szingapúrban helyi idő szerint a délutáni órákban ér földet a gép, a repülőtérről transzfer visz a szállodába. A kora esti órákat töltheti pihenéssel, vagy szabadon barangolhat az óceánparti üveg-acél tornyok lélegzetelállító árnyékában!

3. nap – Szingapúr

A szállodában elköltött finom reggeli után a csoport szingapúri városnézésre indul. A hangulatos - és szinte makulátlanul tiszta! - városállam felfedezése az indiai negyedben kezdődik. Az élénk, színes városrészből a település nevét viselő folyó torkolatához érkeznek a kirándulók. A Merlion Szingapúr ősi, szinte már szerény kezdeteinek állít emléket, a kornak, amikor a törpe városállam egy volt az ezernyi ázsiai halászfaluk sorában. Nem utolsó szempont, hogy innen fantasztikus kilátás nyílik Szingapúr gyönyörű városképére is!

A csoport a pénzügyi negyeden keresztül a kínai negyedbe hajt tovább, ahol az ott élő kínaiak gazdag kulturális hagyatékába is bepillantást nyerhetnek. A város legnagyobb etnikai közössége évszázadok óta részét képzik a helyi életnek. Az utolsó megálló a Botanikus Kert: az 52 hektáros zöldövezet a nyugalom és földön túli béke kis szigete az örökké nyüzsgő nagyvárosban. A hely igazi ékszerdoboza a Nemzeti Orchidea Kert, ahol a csodaszép virágok lenyűgöző színeiben gyönyörködhet.

A kirándulást követően transzfer a kikötőbe, ahol becsekkolás és a választott kabinok elfoglalása történik. Késő délután a Norwegian Jade felhúzza a horgonyt és komótos tempóban elindul Thaiföld irányába.

4. nap – Tengeren

Töltse ezt a napot a lenyűgöző Norwegian Jade tengernyi programkínálatának feltérképezésével! Biztos, hogy nem fog a végére jutni... A napot a 16 étterem, bár vagy grillező egyikében indíthatja egy pompás reggelivel: francia, olasz, brazil és ázsiai ízek várják a vendégeket! A finom falatokat követően belevetheti magát a fantasztikus szórakozást és önfeledt kikapcsolódást garantáló programokba.

Vegyen egy frissítő fürdőt valamelyik medencében, vagy lazuljon el egy forró vizes kádban. Élvezze a szikrázó napsütést egy nyugágyon! A Mandara Spa termeiben forróköves masszázs és további több, mint 50 különleges, kényeztető kezelés várja.

5. Nap – Phuket

Elefánt tábor, ínycsiklandó kesudió és egy lélegzetelállítóan szép buddhista templom vár felfedezésre ezen a fakultatív kiránduláson! A különös nevet viselő Sri Bhuraoa Orchidea Cég nem virágokban, hanem magvakban utazik: a csoport első megállóján a kesudió feldolgozásáról tudhat meg izgalmas részleteket. Megnézheti: hogyan csomagolják a finomabbnál finomabb csemegéket a tapasztalt dolgozók...

Innen a Chalong Templomhoz, a sziget legszebb, leggazdagabban díszített buddhista templomához indulnak tovább. A csoport Luang Poh Cham szobrát is felkeresi, a hős szerzetes segítségével tudták a phuketbeliek leverni az ónbányászok lázadását a 19. század végén.

Az elefántok a thai kultúra központi elemei: ezek a nemes és általában békés kérődzők szobrokon, épületdíszekben és más művészeti ábrázolásokon is gyakorta feltűnnek. Itt az alkalom élőkörnyezetükben is tanulmányozni őket: az elefánt táborban megnézheti hogyan játszanak, fürdőznek, és még meg is etetheti a legnagyobb szárazföldi állatokat... Kihagyhatatlan fotó lehetőség!

Az utolsó megálló egy helybéli termékeket forgalmazó bolt, ahol „last minute” szuveníreket vásárolhat.

Fontos megjegyzés: a túra időtartama a forgalmi viszonyoktól függően változhat. A vallási jelentőségű helyszíneken kérjük, hogy konzervatív ruházatot viseljen, amely a térdeket és vállakat is elfedi. A templomokba történő belépés előtt a cipőt le kell venni.

6. nap - Phuket, a csodálatos Phang Nga öböl

Töltsön el egy feledhetetlen napot az álomszép Phang Nga öböl felfedezésével! A fakultatív* kirándulás a sziget északi részén indul, ahonnan a Thep Krasettree móló vezet az ország kontinentális részére. A Phang Nga Nemzeti Parkban motorcsónakokra száll a csoport, és a lenyűgöző, filmes látványvilágot idéző mészkő szigetek felfedezésére indul. Az 1981-ben alapított park zöldes-tejes árnyalatú vizek partján fekszik, a környéken több, mint 80 csodálatos kis sziget található. Az egyedi karszt formációk sok százmillió évvel ezelőtt születtek, amikor az indiai szubkontinens és Ázsia elementáris erővel ütközött össze. A tektonikus lemezek gyűrődése alakította ki a tájakat, melyen ma Thaiföld és Malajzia fekszik - és azokat a csodálatos mészkő szigeteket is, melyeket a csoport is megcsodálhat a csónakokról. A látvány olyan, mintha egy földöntúli mesekönyv lapjairól lépett volna a valóságra. A karsztokon sajátos élővilág alakult ki: olyan növények telepedtek meg, melyek alkalmazkodni tudtak a hosszas, száraz időszakokhoz és megbirkóznak azzal is, hogy talaj szinte egyáltalán nincs. A csodálatos függőkert szerű, buja tájakon pálmafákat, bambuszokat, páfrányokat és vadon élő orchideákat is látni. A csónakázás közben számtalan ragyogó fotózási lehetősége lesz, de a Kao Ping-Gan szigetnél mindenképpen érdemes elkattintani egy-két kockát: itt forgatták James Bond és az aranypisztolyos férfi emlékezetes záró jeleneteit.

A látogatás Ko Panyi-nál folytatódik: az álomszép ’lebegő’ faluban évszázadok óta élnek, főként muszlim halászok, akiknek az őseik Indonéziából érkezve leltek itt új hazára. A csoport tagjai bepillantást nyerhetnek a nem minden nehézség nélküli, de szép és természetközeli mindennapjaikba és sajátos kultúrájukat is megismerhetik.

A mangrove fák árnyékában hajózva a csónak egy helyi resortnál is kiköt, ahol büfé ebéd várja a kirándulókat. Ezt követően buszok visznek vissza a hajóra, útközben rövid shopping megállóval.

Fontos megjegyzés: a kirándulás során keveset kell sétálni, de néhány helyszín lépcsőn keresztül közelíthető meg és a séta egy része egyenetlen talajon történik. A túrán kerekesszékes valamint mozgásukban korlátozott utazóink nem vehetnek részt. Időjáráshoz illő öltözet ajánlott: napszemüveg, sapka és sétáláshoz kényelmes cipő. A phuketi forgalomtól függően a kirándulás teljes ideje változó lehet.

7. nap - Langkawi, napsütötte tengerparton

Töltsön el néhány békés órát a Wet Rice szigeten, a hívogató tengerparton a kristálytiszta víz mellett, ahol minden adott az önfeledt kikapcsolódáshoz! A fakultatív* programon a kirándulók a kikötőből kicsi, 12 üléses csónakokkal utaznak a negyed órányi, kellemes hajóútra található szigetre, amely a nevét néhány ügyetlen matróznak köszönheti, akik szerencsétlenségükre egy teljes rakomány rizst a tengerbe borítottak annak partjainál...

A következő három óra a kikapcsolódásé és szórakozásé: a trópusi környezetben, a kókuszpálmák árnyékában fedezze fel az aranyló tengerpartot, mártózzon meg a fokozatosan mélyülő tengerben. Nincsenek kötelező körök és programok: mindenki a saját tempójában fedezheti fel a neki tetsző lehetőségeket!

Fontos megjegyzés: mosdók és öltözőhelyiségek elérhetőek a strandon. Naptej használata valamint saját törölköző ajánlott.

8. nap – Penang

Fedezze fel a gyönyörű Georgetown gazdag kulturális és történelmi örökségét, ismerje meg az egyedülálló maláj kultúrát fakultatív kirándulásunkon! A csoport igazi időutazásra indul: a gyarmati korból megmaradt épületek, kínai bolt-házak és a Little India negyed varázslatos hangulata teljesen magával ragadja az ide látogatókat, miközben a város utcáin barangolnak…

A csoport a Wat Chayamangkalaram thai buddhista templomnál rövid megállót tart. Itt található a híres „Fekvő Buddha”: a 33 méteres szobor megtekintése után az út túloldalán levő burmai buddhista templomhoz is ellátogatnak a kirándulók. A Penang Malay Gallery-ben a sziget történelmét ismerheti meg, egészen a korai évektől kezdve. A fenséges és gyönyörű Khoo Kongsi ház a világ egyik legszebb kínai ún. klánháza, melyet Kínán kívül építettek. A fantasztikusan részletgazdag fa- és gránit faragványokkal ékesített épület kihagyhatatlan látványosság! A kiránduláson megfáradt utazók a város egyik legjobb hotelébe, a Chew Jetty-be is ellátogatnak némi könnyű frissítőért. Ezt követően a hullámok fölött átívelő keskeny fa ösvényeken haladva a helyi kínai közösség szerény kezdeti éveiről árulkodó mólókat is felkeresik.

Fontos információ: a kirándulás során istentiszteleti helyeket is felkeresnek a kirándulók, kérjük, konzervatív öltözetet viseljenek, amely elfedi a térdeket és vállakat. A templomokba való belépést megelőzően a cipőt le kell venni.

9. nap - Kuala Lumpur

Fedezze fel a gyönyörű Kuala Lumpurt fakultatív* kirándulásunkon! A csoport a régi vasúti pályaudvarnál kezdi a látogatást, ami a város egyik legtöbbet fotózott épülete a kecses boltíveivel és karcsún ágaskodó minaretjeivel. A szomszédos Nemzeti Mecset a város egyedülállóan szép, csillag alakú mecsete, amely egyaránt jelképezi az ország 13 államát és az iszlám vallás öt pillérét is.

A Függetlenség téren rövid fotózkodásra megáll a csoport: itt fontos, országos eseményeket szoktak megrendezni az Abdul Szamad szultán épület, a Royal Selangor klub és a Szent Mária székesegyház árnyékában. A csoport következő megállója a Petronas ikertornyok, amely ma a világ legmagasabb ikertorony építménye.

Az utolsó megálló Kuala Lumpur élénk kínai negyede. A színes, fedett bazár az akcióvadászok igazi Mekkája, ahol szinte vég nélkül lehet bolyongani - és kiváló alkalom nyílik a tárgyalótechnikája tökéletesítésére is... A környéket szabadon fedezheti fel, ebédre akár a közeli Suria KLCC-be is betérhet, ami egy modern, hatemeletes bevásárlóközpont.

10. nap - Tengeri nap

Egy újabb teljes nap következik a tengereken: a Norwegian Jade sebesen falja a tengeri mérföldeket Szingapúr felé visszatérőben. Fedezzen fel valamilyen különleges éttermet, kóstoljon egy páratlan fogást valamelyik mesterszakács konyhájából. A finom falatok után barangoljon a fedélzeti galériában vagy irány a medencék partja, ahol a hűsítő habok mellett kényelmes ejtőzésre alkalmas napágyak várnak.

Délutáni órákban készüljön fel egy lenyűgöző látványosságra, és foglaljon már jó előre helyet magának, partnerének a fedélzeti színházban, az esti órákban pedig csillogó neonfényeivel egy kis kockáztatásra várja a kaszinó!

11. nap - újra Szingapúr

A Norwegian Jade visszaérkezik a szingapúri kikötőbe - a kicsekkolás és a hajó elhagyását követően a csoportot még egy varázslatos kirándulás várja a gyönyörű óceánparti megapoliszban! A kirándulók a Faber-hegyről libegővel a közeli Sentosa szigetre indulnak. Az apró kocsikból csodás kilátás nyílik a világ egyik legforgalmasabb kikötőjére. A Sentosa sziget a szórakozás központja a városban, ahol számos, különböző programlehetőség várja a látogatókat. Itt található a világ egyik legnagyobb akváriuma (S.E.A. Akvárium), ahol testközelből nézheti meg a tengerek félelmetes ragadozóit és lélegzetelállító csodáit. Összesen több, mint 800 faj 100 ezernél is több egyede várja 49 élőhelyen. Csodálja meg a fenséges manta-rájákat, kalapácsfejű cápákat, óriás fűrészes sügéreket. De bepillantást nyerhet a legendák világába is: a Sentosa Merlion egy 37 méter magas, mitikus élőlény: félig oroszlán, félig hal, amely a város történelmét is szimbolizálja. A szobor tetejéről csodálatos kilátás nyílik a környékre.

A kirándulás végén a csoport busszal utazik a reptérre, ahonnan menetrend szerinti járatokkal indulnak vissza a magyar fővárosba.

12. nap - útban Budapest felé

Élményekkel gazdagodva megérkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ázsiai hajókirándulás a Norwegian Jade fedélzetén Szingapúrtól Thaiföldig, a hajón teljes ellátással, magyar nyelvű idegenvezetéssel, sok-sok fakultatív programmal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére