Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Az örök ifjúság elixírje! Próbáld ki a keleti mézes masszázst! 2 x 50 perc masszázsbérlet a Kaméleon Szépségszalonban 10.000 Ft helyett 3.990 Ft

Próbáld ki a keleti mézes masszázst! Két alkalmas masszázsbérlet a Kaméleon Szépségszalonban.
Kaméleon Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 60% 6.010 Ft
Kaméleon Szépségszalon
1039 Budapest, Szentendrei út 391.
06(70) 341-2397
www.kameleonszalon.hu/

Akció Leírása

A méznek, a méhek ajándékának gyógyító hatása mér régóta ismeretes. Az aranyló ragacs igazi kincsestár, különleges tápanyagokat tartalmaz, mellyel nemcsak belülről fejt ki jótékony hatást, hanem kívülről is szépít és kezel.

A királyok eledelének, az örök ifjúság elixírjének is tekintették elődeink a mézet, amelyet élelmiszerként évszázadok óta használunk. Kedvező élettani hatásai népszerűségét tovább növelték és mára a szépészeti kezelések egyik közkedvelt alapanyagává vált.

A tibeti és orosz népi gyógyászat régóta ismeri a speciális mézes masszázst, melyet most a kuponunkkal te is kipróbálhatsz.

A mézes masszázs alkalmával az édes nedűt nem a teába, hanem bármilyen meglepő is, a kellemes hőmérsékletű mézet az ember hátára csurgatják, majd egyenletesen elkenik. A hagyományos masszázsfogásoktól teljesen eltérő módon juttatják a bőrön keresztül a mélyebben fekvő szövetrétegekbe.

Különösen ajánlott

  • mozgásszervi panaszok enyhítésére
  • fejfájás csillapítására
  • a számítógép előtt ülők számára

A méz szirupos állaga és a speciális masszázstechnika segítségével egyfajta vákuumhatás keletkezik, ami elősegíti a bőr pórusainak tisztulását, és a méreganyagok felszínre kerülését. Helyükre pedig értékes vitaminok, enzimek, ásványi anyagok jutnak. Így nemcsak a bőr válik tapinthatóan puhábbá, simábbá, hanem ellazulnak a fáradt , feszes izmok, csökkennek a gyulladások.

A tibeti gyógyítók szerint a mézes masszázs helyreállítja a test energiaáramlásának egészséges egyensúlyát.

A méz kiváló méregtelenítő révén a mézes masszázs alkalmával a szervezet salakanyag kiürítését is kedvezően befolyásolja és a távozó méreganyagokat magába szívja, ezzel az immunrendszert is erősíti.

A mézes masszázs során a csodálatos anyag kíméletesen újítja meg a bőrt, érezhető simogató hatása, ahogy a szövetekbe jutatja a vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat, mely nemcsak élvezetes szépítő kúra, hanem látványos is, kisimítja a bőrt, megtölti fénnyel, selymessé teszi.

Az ajánlat keretében további válaszható masszázsok:

  • gyógy masszázs
  • svédmasszázs
  • stressz oldó masszázs
Kaméleon Szépségszalon
1039 Budapest, Szentendrei út 391.
06(70) 341-2397

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Két alkalmas masszázsbérlet a Kaméleon Szépségszalonban. Választható masszázsok: gyógy masszázs, svédmasszázs, stressz oldó masszázs, tibeti mézes masszázs. Egy alkalom 50 perc

Fontos

  • Beváltható: 2012.03.13. – 2012.04.15.
  • Egy fő, egy kupont vásárolhat
  • Bejelentkezés szükséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére