Áyurvédikus masszázs, aromaterápiás gőzfürdő és Shirodhara olajkezelés 60-70 percben a Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
26.000 Ft 46% 12.000 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257
www.facebook.com/relaxspaeletmodfogyasztokozpont/

Akció Leírása

Élvezd az áyurvédikus wellness csomagot a Relax Spa szalonban, méregtelenítsd szervezetedet, erősítsd meg immunrendszeredet és add át magad a kényeztető élményeknek!

Az ár tartalmazza

  • Áyurvédikus masszázs, aromaterápiás gőzfürdő és Shirodhara olajkezelés 60-70 percben a Relax Spa szalonban - Az Alkuponnak fizetendő 3.500 Ft, a fennmaradó 10.500 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!

Az ayurvédikus masszázs nem más, mint egy olyan, Indiából származó, az embert holisztikus gondolkodásmóddal kezelő masszázsterápia, amely az ősi Ayurvédikus tanításokból töltekezik. Lényege, hogy a masszázsra érkező vendég személyiségtípusának megállapításával (egy rövid beszélgetés segítségével) a számára megfelelő masszázsban részesüljön. Az Ayurvéda alaptétele ugyanis, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel. A masszázs során a személyreszabottságot az egyedi olajhasználat biztosítja, hiszen a természet ízeinek gyógyító ereje nyugtatja, hűti, vagy éppen felfrissíti a vendéget egyéni igényeinek és aktuális állapotának megfelelően.

Ayurvédikus Nadi Szvéda

Gyógynövényes aromaterápiás gőzfürdő. A fellazult, pangó salakanyag a keringési rendszeren át könnyedebben távozhat. A gőzfürdő kellemes ellazulást, a vegetatív funkciók normalizálódását eredményezi, oldja a merevséget, fokozza a rugalmasságot.

Ayurvedikus masszázs

Az ayurvedikus masszázsok több ezer éve ismeretesek szerte Indiában. Az abhyanga szó jelentése masszázs, de napjainkban ez a kifejezés a teljes test olajos masszázsát jelenti. Az újszülött csecsemőtől kezdve az idős emberekig mindenkin sikeresen alkalmazható. Lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energia pályái (nadik) mentén végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása és a nyirokrendszer beindítása. A masszázs és a meditatív állapot segítségével áttörhetők az energia blokkok, gátak, mellyel segíthető az energia (prana) újbóli áramlása, az egészség helyreállítása.

Az abhyanga masszázs legelső és fontos lépése a kezelendő személy típusának (Vata, Kapha, Pitta) meghatározása. Erre azért van szükség, mert a masszázs mindig személyre szabottan történik. A dosha-típus meghatározza a kezelés során használt bázis és harmonizáló esszenciális olajokat.

Ayurvédikus száraz masszázs

Ajurvédikus masszázskesztyűvel végzett élénkítő kötőszövetmasszázs, közvetlen a keringési rendszerre, valamint az anyagcserére hat ösztönzőleg. Különösen hasznos a Kapha elhízás ketzelésére.

Ayurvédikus masszázs Shirodhara olajkezeléssel

A Shirodara idegrendszeri panaszok esetén kiválóan alkalmazható kezelési forma. A shirodara szintén hasznos az olyan betegségek megelőzésében és kezelésében, mint pl.: bénulás, Parkinson szindróma, idős kori elmezavar és más idegi eredetű rendellenességek.

A Shirodara kezelés áll a fej intenzív ayurvédikus masszázsából, majd egy kb. fél órás időtartamú, a homlokra, fejre, koncentráló olajcsorgatásból, végül pedig egy gyógynövényes gőzfürdőből, melynek lényege az ayurvédikus masszázs és az olajcsorgatás során fellazult méreganyagok cseppfolyóssá tétele és a béltraktus felé hajtva annak a szervezetből való kiürülése.

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Áyurvédikus masszázs, aromaterápiás gőzfürdő és Shirodhara olajkezelés 60-70 percben a Relax Spa szalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2020.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére