Árképzési Tájékoztató

Honlapunkon speciális csomagokat kínálunk amelyek bizonyos időintervallumban érhetőek el és egyidőre eső kedvezmények kombinációjából tevődnek össze.

Cégünk nem közvetlenül az szállást biztosító létesítményekkel áll partnerségben hanem ezek partnereivel.

Munkatársaink igyekeznek mindig naprakész információból összeállítani a lehető legkedvezőbb ajánlatokat, de ez nem mindig lehetséges, ekkor az eredeti ajánlathoz legközelebbi ár/érték arányban megfelelő ajánlatot küldjük el potenciális utasaink részére.

A honlapon feltüntet áraink irányárak ennek megfelelően mivel más cégek is ezen szálláshelyeket egyidőben értékesítik.

Mindezekre figyelemmel az Utazásszervező nem tud garanciát vállalni arra, hogy a honlapon történő foglalás időpontjában az Utas által vásárolt csomag még elérhető, illetve adott áron elérhető. Amennyiben a csomagkombináció árában változás történik cégünk a lehető leggyorsabban értesíti az utasunkat. Ha az utas az új kalkulációt elfogadja, kiegészítő felárat kifizeti a foglalás az eredeti tervek szerint folyatódik.

Amennyiben az utas az új árat nem fogadja el, akkor a szerződés megkötésére nem kerül sor, amelyet cégünknek nem felróható körülménynek kell tekinteni.

Szerződő felek egymással szemben kártérítésre, kamatra vagy bármely költségtérítésre nem tarthatnak igényt. Cégünk haladéktalanul visszautalja az utazásra átutalt összeget.

Oldal tetejére