Anyák napi fotózás legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól, 2 átöltözési lehetőséggel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.780 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 70% 35.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Anyák Napjára lepd meg párodat, anyukádat, nagymamádat családi vagy portfolió
fotózással
!

Az ár tartalmazza A kupon teljes ára 14.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.780 Ft, a fennmaradó 11.210 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Anyák napi fotózás legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Műhelytől
    • Időtartam: 40-50 perc
    • Legfeljebb 6 fő részére
    • 2 átöltözési lehetőség
    • Legalább 100 darab digitális fotó
    • 16 db retusált kép

Az anyukák mindig örömmel fogadják, sőt gyakran kérik is a gyerekekről, unokákról, családról készült fényképeket, de egy portfolió fotózás is kellemes meglepetés lehet. Most legyenek ők a középpontban, akár modellként, akár családjuk körében, szülőkkel, nagyszülőkkel, gyerekekkel és unokákkal.

Ha tetszik az ötlet, hozd el családodat egy tavaszi fotózásra, az általad választott helyszínen ...

Hidd el, óriási meglepetés lesz, ha a szervezést titokban végzed. Tapasztalat!

Hogy megkönnyítsük az életedet, a távolabbi helyszínekre felszámított a kiszállási díjat minimalizáltuk, és a könnyen elérhető belső kerületekben el is engedjük. Csak a hosszabb / költségesebb utazásokra számítunk fel 900 Ft/óra díjat.

Amit pedig mi ajánlunk, felár nélkül, az a Millenniumi Városrész a Nemzeti Színház körül, a
Budai Arborétum, a Feneketlen tó, a Múzeumkert, Kopaszi gát vagy a Városliget. Természetesen műterembe is szeretettel várunk, és itt is van választási lehetőséged, de műterem bérleti díját a kupon nem tartalmazza.

A kb. 1 órás fotózásról legalább 100 darab, teljes felbontású képet kaptok, amelyből 16
általatok kiválasztottat retusálunk is. Mindeközben átöltözésre is van lehetőség. Éééés … ha a fotózást meglepetésnek, ajándékba szánod. elegáns ajándékutalványt késztünk Neked, a kívánságod szerinti szöveggel.

A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest
belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli
utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár saját otthon is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész, Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget stb.) Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk. Az ajánlat bármilyen családi/páros fotózásra is érvényes, a benne szereplő feltételekkel!

Tudnivalók

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.
  • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével fogadunk el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: 40-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk. opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálunk.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz).
  • Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a
  • megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30-45 perces anyák napi fotózás legfeljebb 6 fő részére a Blende Fotó Stúdió - gabor* photography-tól, 2 átöltözési lehetőséggel, 100 db digitális és 16 db retusált fotóval

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.05.05.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére