Amman, Petra, Aqaba, izgalmas körutazás Jordániában, 7 éjszaka szállás reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel, helyi buszos transzferekkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30236
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30236

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

​Kalandozz Jordánia egzotikus tájain!

Időpontok

  • 2023. március 9-16.: , 599.500 Ft
  • 2023. március 23-30.: , 607.500 Ft
  • 2023. április 6-13.: , 617.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyeket illetékkel és 23 kg-os feladható poggyásszal
  • A helyi autóbuszos közlekedést
  • 7 éjszakai szállást félpanzióval
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Belépőket
  • Idegenvezetőt a budapesti indulástól a budapesti érkezésig és a helyi idegenvezetéseket.  

Az ár nem tartalmazza

  • Baksis: Számítsanak rá, hogy a helyiek elvárják a borravalót, melynek összege összesen kb. 30 USD utasonként
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap
  • A beutazáshoz vízum szükséges!

Felárak

  • Egyágyas felár: 193.000 Ft

Utazás

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, bécsi átszállással. (A Budapest – Amman útvonalon a programfüzet lezárásának időpontjában közvetlen járat nem üzemel.) Jordániában légkondicionált autóbusszal.

Program

1. NAP: AMMAN

Délután elutazás Ferihegyről, érkezés Ammanba az esti órákban, szállás (2 éj).

2. NAP: JERASH, MADABA, NEBO-HEGY

Egész napos kirándulás Amman környékén. Az első megállónk Jerash, a kiváló állapotban megmaradt romváros (erődfalak, templomok, színházak, fürdők, hippodrom, diadalív, 600 méter hosszú, hatalmas oszlopokkal szegélyezett főutca stb.). Jerash a világ egyik legrégibb városa, virágkora a Római Birodalom időszakában volt.

A déli órákban továbbutazás Madabába, a mozaikok városába. A város fő attrakciója az az 1500 éves mozaiktérkép a Szent György-templomban, mely a Szentföld fontos helyeit mutatja be.

Madaba után a szomszédos Nebo-hegyre utazunk, ahonnan Mózes és a zsidó nép a hosszú sivatagi vándorlás után megpillantotta az ígéret földjét (nagyszerű panoráma a Holt-tengerre, a Jordán folyó völgyére és tiszta időben még Jeruzsálemre is).

3. NAP: PETRA

Utazás a modern sivatagi autóúton Petrába, a titokzatos rózsaszínű városba, a nabateusok 2000 évvel ezelőtti fővárosába. A világ 7 csodája közé beválasztott műemlékegyüttes vadregényes sivatagi környezetben található, megtekintése minden jordániai utazás csúcspontját jelenti.
Továbbutazás a Vörös-tengerhez, szállás Aqabában (3 éj).

4. NAP: AQABA

Szabad program, pihenés a Vörös-tenger partján. Aqaba az ország egyetlen tengerparti üdülőhelye. Kedvező fekvésének köszönhetően márciustól novemberig strandolásra többnyire alkalmas az időjárás. A város üzleteiben óriási az árubőség és jó áron lehet vásárolni, hiszen vámmentes területről van szó. Napközben lehetőség lesz üvegfenekű hajóval kirándulást tenni a környező gyönyörű korallzátonyokhoz.

5. NAP: AQABA/WADI RUM

Szabad program Aqabában, vagy:
Fakultatív program: kirándulás Wadi Rumba, az ország egyik legérdekesebb sivatagi tájegységébe (különleges sziklaalakzatok). A völgy fölé magasodik az 1754 méter magas Jebel Rum, Jordánia legmagasabb hegycsúcsa. A látogatói központba való megérkezés után átszáll a csoport terepjárókba, és három órás barangolás következik a széles sivatagi völgyben (fotószünetekkel).

A fakultatív program ára: 20.900 Ft (minimum 15 fő esetén. A program kevesebb jelentkező esetén is megvalósulhat, viszont abban az esetben valamivel magasabb árra kell számítani.)

6. NAP: KERAK VÁRA, HAMMAMAT MA’IN, HOLT-TENGER

Búcsú Aqabától, utazás észak felé. Késő délelőtt Kerak város impozáns várát nézzük meg, amit a kereszteslovagok emeltek a XII. században Jeruzsálem védelmére. Az erődhöz egy érdekes múzeum is tartozik.

A következő programunk a világ egyik leglátványosabb sivatagi oázisa, Hammamat Ma’in. Különleges élmény, ahogy a vegetáció nélküli sivatagi tájból megérkezünk ebbe a lélegzetelállító völgybe, ahol több mint 50 termálvizes forrás fakad. Itt található Jordánia legmagasabb vízesése.

A természeti csoda megtekintése után továbbindulás a Holt-tengerhez, mely több mint 400 méterrel van a tenger szintje alatt (Földünk legmélyebb szárazföldi pontja). A nagyon magas sótartalomnak köszönhetően a vizen fekve (lebegve) akár újságot is lehet olvasni. Szállás a Holt-tengernél (2 éj).

7. NAP: HOLT-TENGER / JERUZSÁLEM

Szabad program a Holt-tengernél. Lehetőség pihenésre, fürdésre a Holt-tengerben, illetve a szálloda medencéiben. A szálloda wellness centruma számos szépészeti szolgáltatást kínál. A Holt-tengerből származó só és iszap gyógyhatását tudományos kutatások igazolják, az innen származó készítmények világhírűek.

Fakultatív program: Jeruzsálem

Egész napos kirándulás Jeruzsálembe, 3 világvallás szent városába. Az Olajfák hegyéről csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, majd a Getsemáné kert megtekintése után az óvárossal ismerkedünk (muzulmán és keresztény negyed, Via Dolorosa – a keresztút, Szent Sír bazilika, Jaffa kapu, zsidó negyed, Siratófal stb.).

A fakultatív program ára: 48.500 Ft (belépődíjakkal, minimum 20 fő esetén. A program kevesebb jelentkező esetén is megvalósulhat, viszont abban az esetben valamivel magasabb árra kell számítani.)

Figyelem: A határátlépéseknél kilépési illetéket kell fizetni mindkét ország esetében. A jordán illeték összege kb. 15 USD, az izraelié pedig kb. 57 USD.

Továbbá felhívjuk utasaink figyelmét arra is, hogy a jelenleg érvényben lévő jordán vízumszabályok miatt a jeruzsálemi kirándulásra legkésőbb indulás előtt 1 hónappal kell jelentkezni. A jeruzsálemi fakultatív program ezt követő lemondása esetén a (többszöri belépésre jogosító) ingyenes csoportos vízum helyett, térítés ellenében (egyszeri belépésre jogosító) egyéni vízum kerül kiállításra. Ennek menetéről és díjáról irodánkban érdeklődhet.

8. NAP: HOLT-TENGER

Pihenés a szállodában, majd a déli órákban transzfer az ammani repülőtérre, elutazás Budapestre. Érkezés Ferihegyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Amman, Petra, Aqaba, izgalmas körutazás Jordániában, 7 éjszaka szállás 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, helyi buszos transzferekkel, idegenvezetéssel,

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére