Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Amikor felébred a benned rejlő harcos gyorsasága és találékonysága… Paintballozzatok barátaiddal! 200 lőszeres korlátlan játék 2 fő részére 8.000 Ft helyett 4.000 Ft, -50%

Amikor felébred a benned rejlő harcos gyorsasága és találékonysága… Paintballozzatok barátaiddal! 200 lőszeres korlátlan játék 2 fő részére 8.000 Ft helyett 4.000 Ft, -50%
Balaton Paintball Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 50% 4.000 Ft
Balaton Paintball Kft.
Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.
06-20-466-9560
balatonpaintball.hu

Akció Leírása

A paintballt megálmodói eredetileg egy háború-pótló, vérmentesen lövöldözős gyakorlatnak szánták háborúrajongóknak. Nos, ez a helyzet mára teljesen és végérvényesen megváltozott. Persze minden bizonnyal az is élvezi a harcot, aki a lövöldözésért van ott. De a paintballban egy sokkal jobb lehetőséget is felfedeztek használói!

Úgy tűnik, a barátaiddal vagy a pároddal együtt küzdeni egy küldetésben jó móka. Sőt, akivel együtt harcolsz a kitűzött célért, azzal a bajtársiasság egy új kötelékét tapasztalhatod meg! Úgy tartják, hogy akivel jól érzed magad egy sör/bor/tea/bambi mellett ücsörögve, azzal jó lesz paintballozni is.

!Tévhit! – Sokan azt hiszik, hogy a paintball az erőszak játéka. Ez nem igaz! A paintball sokkal inkább a csapatszellemet, a stratégiai gondolkodást, és az összetartás érzését erősíti.

Amikor belépsz a terepre, minden megváltozik. Először talán csak annyi tűnik fel, hogy a rajtad levő szerelés kétségkívül új fényben mutatja a külsődet. Aztán ahogy kezdődik a játék, egyre jobb ösztönökkel kúszol, vetődsz, figyelsz, várakozol, célzol, fedezéket keresel, támadsz, szénaboglyától szénaboglyáig rohansz, védekezel, keresed az ellenfeled gyenge pontját…

Hátadat a csapattársadnak veted, stratégiát egyeztettek, kattognak a fogaskerekek, szerepek alakulnak, szavak nélkül kommunikáltok, szinte együtt lélegzel a társaiddal, és amikor sikerül elérni a küldetés célját – akkor már érzed, hogy egy kicsit megváltoztál.

Az összefogás győzelmén ébredő bajtársias, közös öröm egy festékfoltosabb, sárosabb, izzadtabb, ám kétségkívül új képességekkel és látásmóddal rendelkező ember zsigereiben ébred.

A játék addig tart, ameddig a 200 lőszer. Ha ezt ellövöd 10 perc alatt, akkor annyi volt, de akár 4 órás kalandra is elég lehet. És biztonságos a védőfelszereléseknek köszönhetően. Képzeld el, hogy paintball közben kevesebb ember sérül meg, mint teniszezés közben. Ez azért nem semmi, igaz?

A játékidő alatt a saját kedvetek és kreativitások függvényében több különböző küldetést is beiktathattok. Íme, néhány ízelítő (forrás a balatonpainball.hu):

 • "Rókavadászat" cél: egy önként jelentkezőt próbálnak kilőni a vadászok
 • "Az Elnök emberei" cél: a testőrök által védett "Elnököt" kell likvidálni
 • "Lost action Hero" cél: két szembeálló csapat küzd az utolsó túlélőig
 • "Hódítás" cél: egy zászló megszerzése, megtartása, és a várfokra való kitűzése
 • "Párbaj" cél: a párbaj etikett íratlan szabálya szerint: 1 sértett, 1 segéd, 1 fegyver, 1 lőszer. Egymásnak háttal 10-10 lépés...
 • "ZOMBI" cél: Egy önként vállalkozó Zombira vadászik a csapat, akit kizárólag fejlövéssel lehet kiiktatni. A Zombi által lelőtt játékosok Zombivá válnak, és így gyarapszik a létszámuk.

* A kereskedőnek, vagyis a kupont beváltó cég képviselőjének bármikor joga van leállítani a kuponvásárlást. A korábban vásárolt kuponok természetesen érvényesek, de újat vásárolni már nem lehet. Ezért ha érdekel az akció, ne várj a lejárat végéig!

Balaton Paintball Kft.
Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.
06-20-466-9560

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Élvezzétek a stratégiai játékok legjobbikát! Ha van benned egy kis versenyszellem, és szereted a kihívásokat, a Paintball a te játékod.

.

A kupon tartalmazza a szükséges eszközöket, fejenként 200 lőszert, pályahasználatot, korlátlan gáztöltést, és korlátlan idejű játékot.

Fontos

 • Beváltható: 2011. aug. 11 - nov. 30.
 • Csak 14 éves kor fölött vehető igénybe.
 • Fejenként max. 5 kupon vásárolható.
 • Összesen 100 db kuponunk van.
 • Időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy emailben.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére