Alpha Spa System kezelés, hyalurox lézeres arckezelés, valamint kényeztető arc- és dekoltázsmasszázs a budai Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

12.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
21.000 Ft 43% 9.000 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
06 (30) 565 8257
www.facebook.com/relaxspaeletmodfogyasztokozpont/

Akció Leírása

Szépülj a budai Relax Spa szalonban Alpha Spa System kezeléssel és lézeres technológiával!

Az ár tartalmazza

  • Alpha Spa System kezelés
  • Hyalurox kezelés
  • Arc- és dekoltázsmasszázs

Az Alpha Spa System kezelés egyedülálló élményt nyújt! Az Alpha Spa System a masszázs, a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép és infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 3o percig. A kezelés közben zenét is hallgathatsz!

A hyalurox lézeres arckezelés elsősorban száraz, vízhiányos bőrre nyújt kiváló megoldást! Mivel a hyaluronsav egy nagy molekulájú fehérjeképző elem, ezért eredeti formájában nem tud áthatolni a bőr védőrétegén. A hideglézeres mezoterápia serkenti a kollagéntermelést, valamint segítségével a nanoméretű hyaluronsav molekulák behatolnak a bőr legmélyebb rétegeibe, ezáltal a kezelés látványosan csökkenti a ráncok mélységét, lassítja az öregedés folyamatát, stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav-termelését, valamint visszaállítja a bőr puhaságát, rugalmasságát.

A kezelés a tökéletes élmény jegyében kényeztető arc- és dekoltázsmasszázzsal zárul!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

1027 Budapest, Fazekas utca 22.
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Alpha Spa System kezelés, hyalurox lézeres arckezelés, valamint kényeztető arc- és dekoltázsmasszázs a budai Relax Spa szalonban

Fontos

Beváltható: 2019.07.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére