Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Álomalak álomáron! Hasplasztika műtét ingyenes konzultációval az Interplasztika Sebészeten 180.000 Ft helyett most 90.000 Ft-ért, melyből előre csak 29.900 Ft fizetendő!

Hasplasztika műtét ingyenes konzultációval az Interplasztika Sebészeten
Interplasztika Sebészet
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

90.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
180.000 Ft 50% 90.000 Ft
Interplasztika Sebészet
1135 Budapest, Lehet út 59. - Nyírő Gyula Kórház, Róbert Károly Magánklinika
06 (30) 9404-826
www.awil.hu/

Akció Leírása

Sport, diéta mindhiába? Hiába fogysz, a hasad egyáltalán nem akar leapadni?

Sokan vannak a plasztikai műtétek ellen és papolnak arról, hogy csak sportolni kell meg diétázni és olyan alakunk lesz, amilyet csak szeretnénk. Nos, sajnos nem minden nő olyan szerencsés, hogy arányosan hízik és fogy. Bizony vannak olyanok, akik szerencsétlenebb alkattal rendelkeznek, mint mások, nekik könnyebben szaladnak fel a plusz kilók, és azok sem arányosan. Egy bizonyos kor után pedig a has, comb és úszógumi zsírfelesleg ledolgozása szinte lehetetlen feladat.

A hasfal változásai leggyakrabban elhízás, elhízást követő fogyás, terhesség után maradt maradandó elváltozás, műtéti beavatkozások nyomán jönnek létre. A hason lokálisan kialakult bőr és zsírfelesleg nem csak esztétikai, hanem funkcionális panaszokat, gerincbántalmakat, az összefekvő bőrterületeknél kialakuló bőrbetegségeket, valamint psyches zavarokat is okozhat. Igenis vannak olyan esetek, amikor a has plasztika elkerülhetetlen.

Hogy zajlik egy hasplasztika?A műtét

A hasplasztika magába foglalja a has területén végzett műtéteket, amelyek célja a bőrön, zsírszöveten és a hasfalon keletkezett elváltozások megszüntetése vagy helyreállítása. A műtéti metszés ívelt vonalban a két csípőtövist összekötve a szeméremdomb feletti barázdában, rejtett helyen halad. A megereszkedett, esetenként striás bőrt a bőralatti zsírszövettel együtt eltávolítják. Amennyiben az egyenes hasizmok között kitágulást, hasfali vagy köldöksérvet észlelnek, azt ellátják. Ezután a köldököt eredeti helyének megfelelően rögzítik. A sebet több rétegben plasztikai varrattal zárják. A műtét végén nyomókötést illetve fűzőt helyeznek fel.Műtét utáni teendőkA felhelyezett nyomókötés vagy fűző viselése feltétlenül szükséges 4-6 hétig. Szövődménymentes esetben a sebgyógyulás 2 hét. A műtét után megfigyelési időt követően a beteget kísérővel hazabocsátják. Az otthoni ápolás megszervezése, az utasítások betartása a páciensre hárul. A későbbiekben a beteget rendszeresen kontrollálják, a varratszedés, további utasítások ekkor történnek.


Lehetséges szövődményekValamely beavatkozás szövődménymentességét egy orvos sem garantálhatja. Az orvosi beavatkozás szövődményei: utóvérzés, gyulladás azonban - hála az orvostudomány fejlődésének - egyre ritkábbak, előfordulásuk esetén kezelhetők. A szövődmények közül megemlítendő a savóképződés, műtét alatti vérvesztésből eredő gyengeség, aluszékonyság, sebfertőzés, a felületes bőridegek sérülése miatti érzészavar. Késői szövődmény lehet a hipertrófiás vagy keloidos heg.Gyógyulási kilátások

A műtétet követő napon a beteg felkelhet, ekkor kötéscsere, esetleg a drainek eltávolítása történik. A teherbírást fokozatosan nyeri vissza általában 2 hét alatt, a rugalmas haskötő viselése 4-6 hétig szükséges a letapadás.

Az Interplasztika Sebészeten, Dr Awil Matanus várja pácienseit!

Interplasztika Sebészet
1135 Budapest, Lehet út 59. - Nyírő Gyula Kórház, Róbert Károly Magánklinika
06 (30) 9404-826

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

    .
  • hasplasztika
  • .
  • ingyenes konzultáció
  • .

Fontos

  • Előfoglalási akció! A kupon ára 29.900 Ft, a fennmaradó összeget (60.100 Ft) a szolgáltatónál kell befizetned!
  • A kupon beváltható:2012.09.17. – 2012.10.31.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges.
  • További költség 270.000 Ft-tól indulhat attól függően, mekkora kezelendő terület: ebben a műtét díjai, a 2 napos kórházi tartózkodás teljes ellátással és már az altatás költsége is benne van 50.000 Ft értékben.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére