Állapotfelmérés talpmasszázzsal a csepeli Természetgyógyász Centrumban

Természetgyógyász Centrum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.500 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 34% 3.100 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Természetgyógyász Centrum
1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő
alternativgyogyaszat1@gmail.com
06 20 454 3110

Akció Leírása

Tudj meg többet szervezeted állapotáról és lazulj el egy kellemes talpmasszázzsal!

Az ár tartalmazza – Az Alkupon teljes ára 5.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 4.400 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Állapotfelmérés talpmasszázzsal a csepeli Természetgyógyász Centrumban

A kezelés során elsőként a reflexológus állapotfelmérést végez. Ez az összes reflexzóna végigtapogatásából, valamint egy részletes kikérdezésből áll.

A reflexzónákat végigtapogatva a reflexológus megtalálja az adott személy zónáiban található elváltozásokat, lerakódásokat, majd pedig a kikérdezés eredményeivel összevetve feljegyzi ezeket egy térképre. Ez a térkép a test összes reflexzónáját tartalmazza és a továbbiakban e bejelölések alapján folyik a kezelés. A szükséges kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a beteg testi-lelki állapotától, ill. a kezelésekre való reakcióképességétől.

A talp egy mikrorendszer. Mikrorendszereknek nevezzük a test azon területeit, ahol a test kicsinyített mása található, ahol szerveink leképeződnek. Ilyen mikrorendszer a talp, a tenyér, a szem, a fül. Ezen az elven alapszik a reflexológia, az íriszdiagnosztika, a fülakupunktúra.

Bármilyen elváltozás található testünkben, képe megjelenik a mikrorendszerekben. Szervezetünk maga a csoda. Ha megbetegszik a tüdőnk, a májunk, a gyomrunk vagy bármely más szervünk, üzen. Jelez a talpon, a tenyéren, a szemben, a fülön. Sokszor még a tünetek megjelenése előtt.

A reflexológus soha nem diagnosztizál, de szólhat:” van egy kis energiahiány a vese területén, ha az orvosnál jársz, a biztonság kedvéért csináltass egy vérképet vesefunkcióval.”

Lehet, hogy ezért fogják megtalálni azt a betegséget, mely még most könnyen gyógyítható, de ha már tüneteket ad, gyógyíthatatlan. A reflexológus érezhet olyan folyamatokat, melyek éppen zajlanak, de tüneteket soha nem is produkálnának, mert spontán gyógyulnak, anélkül hogy észrevennénk. Ekkor adhat tanácsot, hogyan erősítsük meg immunrendszerünket, hogy még biztosabban legyőzze a bajt. Érezhet már rég, esetleg gyerekkorban lezajlott betegségeket, hiszen testünk minden történésnek a nyomát őrzi. Ezért tud beszélni szinte elfelejtett tüdőgyulladásról, lábtörésről, fülműtétről.

A reflexológia igazi jelentősége azonban abban rejlik, hogy segíteni tud a szervezetnek az öngyógyító erők mozgósításában, néha olyan gyorsasággal, hogy az már csodaszámba megy. A jó talpmasszázs az egész szervezetre hat, megindítja a méregtelenítést, mozgósítja az immunrendszert, emellett nyugtat, lazít és roppant kellemes. A jó talpmasszázs után a vendég olyan könnyűnek érzi a lábát, mintha légtalpakon járna.

Nem elhanyagolható előnye a kezelésnek, hogy a vendég kellemesen ellazulva tud beszélgetni a terapeutával, hiszen rohanó világunkban annyira kevés alkalom adódik egy óra igazi, meghitt, a másikra odafigyelő beszélgetésre. A szalonban nyugodt, kellemes légkör, halk zene, gyertya, igény szerint aromaterápia, füstölő teszi különleges élménnyé a reflexológiai kezeléseket.

Természetgyógyász Centrum

A Természetgyógyász Centrum Csepel központi részén várja vendégeit! A szalon különleges páros masszázsszolgáltatással is áll a romantikát, közös programot kereső párok rendelkezésére. Hölgyeknek a népszerű cellulit fogyasztó masszázzsal kedveskednek. A cellulit masszázs a problémás helyeken található zsírpárnák megdolgozására alkalmas. Érdemes külön figyelmet fordítani a kismamamasszázs-szolgáltatásra is, amelyet a várandósság 12. hetétől lehet elkezdeni és egészen a szülésig lehet járni. A szalonban természetgyógyász is a vendégek rendelkezésére áll reflexológiai és akupresszúrás módszerekkel.

Legyen szép napod!

1211 Budapest, Ady Endre út 10. 3-as kapucsengő
alternativgyogyaszat1@gmail.com
06 20 454 3110

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Állapotfelmérés talpmasszázzsal a csepeli Természetgyógyász Centrumban

Fontos

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően kapcsolatfelvétel szükséges telefonon: 06 (20) 454 3110 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére