Akár 72.210 Ft kedvezménnyel: Irány az Adria gyöngyszeme, a bájos szlovén tengerpart - 8 nap a Hotel Vile Park***-ban félpanzióval 2 főnek

Ajánlat kód: 29700
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

200.590 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29700

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Barnuljatok a tengernél, és közben gyönyörködjetek a Szlovén Riviéra szépségében!

Opciók:

8 nap / 7 éj a Hotel Vile Park***-ban, félpanzióval 2 főnek

  • 2018.08.18. és 08.21. közötti érkezéssel (több napon is lehet érkezni): 361.500 Ft helyett 289.290 Ft
  • 2018.09.10. és 09.30. közötti érkezéssel (több napon is lehet érkezni): 250.500 Ft helyett 200.590 Ft

Az ár tartalmazza 2 fő részére:

  • Szállás 2-ágyas szobában a választott turnusra: 8 nap / 7 éj a Hotel Vile Park***-ban
  • A megadott ellátás: félpanzió

Az ár nem tartalmazza:

  • Utazás (egyénileg történik)
  • Egyéb étkezések
  • BBP-biztosítás
  • Helyi idegenforgalmi adó
  • Kötelező útlemondási biztosítás
  • Tartózkodási illeték: 3.430 Ft / fő
  • Felnőttnek pótágy (15 éves kor felett): 161.280 Ft / szoba
  • Rácsos gyerekágy (0-3 éveseknek): 18.816 Ft /szoba

Fontos tudnivalók:

  • Szolgáltatások: 24 órás recepció, kerékpárkölcsönzés, teniszpálya, búváriskola, kosárlabda- és strandröplabda-pálya, wellness központ, Paradise Spa (szaunák, masszázs, szolárium, fitness, panoráma medence, szépségszalon, fodrászat), casino, játszótér, ingyenes Wi-Fi használat az egész szálloda területén, ingyenes parkolás a szállodánál, garázs lekérésre, felár ellenében (kb. 5 € / éj), ingyenes belépés Laguna Bernadin Aqua parkba (napágyak és napernyők bérelhetők) és strandhasználat augusztusban (nyitott gyermek és felnőtt tengervizes medence), animációs programok a főszezonban. (A belső medence zárva tart augusztusban.)
  • Ellátás: félpanzió a Hotel Histrion szállodában
  • Családi összenyitott szoba igényelhető: 2 db összenyitott szoba 4 fő részére
  • Gyermekkedvezmények: 12 éves korig pótágyon ingyenes 2 felnőtt mellett; 12 és 15 év között pótágyon 50% kedvezmény; 15 éves kor felett pótágyon 20% kedvezmény
  • A szálloda akadálymentesített kialakítású
  • Háziállat lekérésre bevihető

Szlovénia, bár kis ország, mégis mindent megad az odalátogató turistáknak: tengerpart, hegyvidékek gyönyörű erdőkkel, műemlékekben gazdag városok... A szomszédos ország tengerpartja híresen rövid, de legalább olyan szép, mint a horvát rész.

A Szlovén Riviéra fővárosa, Portorož a Pirani-öbölben található, kb. 25 km-re délre az olasz határtól. Az egykori Monarchia hangulatát idéző település modern idegenforgalmi infrastruktúrával büszkélkedik. Játékkaszinó, élénk hangulatú tengerparti sétány üzletekkel, kávézókkal és éttermekkel, parkok, szórakozási lehetőségek.

A szállásról

A Hotel Vile Park*** Piran és Portorož között helyezkedik el, a Bernadin Resort komplexumban, közvetlenül a kiépített és füves tengerparton. A szálloda számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséget kínál vendégei számára (pl. teniszpályák, búváriskola, medencék, wellness központ, Paradise Spa). Egy karnyújtásnyira található tőle a bevásárló utca, ahol rengeteg üzlet, étterem és bár közül lehet választani.

Az 5 villaépületben lévő, pótágyazható szobái légkondicionáltak, fürdővel rendelkeznek, és hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, rádióval, ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek. Felár ellenében erkélyes szállás foglalható.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap / 7 éj a Hotel Vile Park***-ban, Portorož-ban, a Szlovén Riviérán 2 főnek. Szállással és félpanzióval 2 fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére