Akár 621.090 Ft megtakarítással: Nemzetközi kezdő + haladó online Excel tanfolyam nemzetközileg elismert bizonyítvánnyal a London Business Institute jóvoltából

Kaleidoscope Global LLC
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
95.680 Ft 94% 89.690 Ft
Kaleidoscope Global LLC
partner2@blc4u.com

Akció Leírása

Legyél profi az Excel kezelésében és tedd magad nélkülözhetetlenné a munkahelyeden!

Opciók

  • 6 hónap 95.680 Ft helyett 5.990 Ft
  • 12 hónap 159.680 Ft helyett 9190 Ft
  • 18 hónap 223.680 Ft helyett 12.290 Ft
  • 36 hónap 415.680 Ft helyett 15.490 Ft
  • 60 hónap 639.680 Ft helyett 18.590 Ft

Az ár tartalmazza

323 videós óra gyakorlatokkal, amelyek a Microsoft Excel elsajátításához szükségesek –

Témakörök

Backstage Management, Document Megjelenés, Alapvető alapok, Inserting, Tárgyak, Excel opciók megismerése, az adatok kezelése, az adatok áttekintése, munkafüzet nézetek beállítása, Excel Fejlesztés és Makrók, Excel Formulák létrehozása és használata, és még sok más.

A London Business Institute tanfolyamát minden Microsoft Excel-felhasználó számára ajánljuk a kezdőtől a professzionális szintig! A tanfolyamon professzionális, engedéllyel rendelkező felhasználók által készített oktatóanyagok várnak, s akik mindezt összeállították, a Stanford Egyetem végzettségével rendelkeznek, amely az egyik legjobb egyetem a világon.

A tanfolyam egy sajátos Learning Management System (LMS) rendszerre épül, amely fejlett technológiát használ. Teljesen mobil rendszer, kompatibilis: Windows, Mac, iPhone, iPad, Android operációs rendszerekkel.

Valós vállalati példákat kapsz (nem csak elmélet) a Microsoft Excel funkcióinak használatáról. A London Business Institute nem az elméletre koncentrál – hiszen az elmélet általában kevésnek bizonyul, amikor az ember találkozik a valósággal; itt a gyakorlati tudáson van a hangsúly!

A London Business Institute bizonyítványt állít ki a kurzus befejezése után, amelyet számos nemzetközi vállalat elismer, köztük az IBM, a Nestle, a Philips, a Chase Bank, Volkswagen, BNP Paribas, Deutsche Bank, Barclays, ING, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, Samsung és sokan mások.

A diákok szabadon választhatnak egy 3 nyelvi interfészt: angol, német vagy spanyol nyelven sajátíthatod el az Excel alapjait és rejtett titkait egyaránt!

London Business Institute

A London Business Institute olyan online tanfolyamat kínál, amelyekkel a mai munkaerőpiacon keresett kompetenciákat és készségeget sajátíthatsz el. Ha szeretnél lépést tartani a fejlődéssel és a munkaadói elvárásokkal, a London Business Institute tanfolyamaival mindezt könnyedén és rugalmasan megteheted!

Legyen szép napod!

partner2@blc4u.com
Főoldal: http://cervantes-idiomas.com Aktiváló link: http://cervantes-idiomas.com/voucher.html

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nemzetközi kezdő + haladó online Excel tanfolyam a London Business Institute jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2018.09.02.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges az alábbi oldalon: http://london-business-institute.uk/voucher.html • Főoldal: http://london-business-institute.uk • Email: office@london-business-institute.uk • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére