Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Akár 129.850 Ft kedvezménnyel: Ballagj végig Szentpétervár és Moszkva jellegzetes utcáin - repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetéssel, utasbiztosítással - 2 személy részére

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

519.400 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
649.250 Ft 20% 129.850 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
Moszkva, Oroszország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Körutazás-városnézés Oroszországban kedvezményes áron!

Az ajánlat tartalma:

 • 2018. 08.15-i indulással 6 nap kétágyas szobában 649.250 Ft helyett 519.400 Ft 2 fő részére (259 700 HUF/fő)

A részvételi díj tartalmazza:

 • repülőjegyet Budapest – Szentpétervár / Moszkva – Budapest útvonalon
 • vonatjegyet Szentpétervár – Moszkva között a „Sapsan expressz” vonattal
 • utazást a körutazáson légkondicionált orosz autóbusszal
 • szállást *** szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
 • reggelit 
 • kirándulásokat a program szerint
 • helyi és magyar nyelvű idegenvezetést
 • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • orosz vízumdíjat: kb. 19.050,- Ft / fő (Az ügyintézését irodánk végzi! Haris) 
 • vízum ügyintézési díját: 5.000,- Ft / fő
 • repülőtéri illetéket: kb. 59.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
 • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
 • belépőjegyek, előzetes foglalások, hajókázás és fülhallgató árát: kb. 220,- € / fő
 • félpanziós felárat: 29.800,- Ft / fő
 • borravalót / szervízdíjat az orosz gépkocsivezetők és helyi idegenvezető részére: 15,- € / fő
 • 20 – 24 fő indulása esetén a 14.000,- Ft-os / fő felárat
 • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő, egyéb személyes jellegű költségeket

A program leírása:

 • 1. nap: Budapest – Szentpétervár: Elutazás repülővel a korareggeli órákban Budapestről közvetlen járattal Szentpétervárra. Városnézés „ÉSZAK VELENCÉ”-jében. A Kazanyi Székesegyház a XIX. század elején épült I. Pál megbízása alapján, a római Szt. Péter Bazilika másolataként. A város egyik ékköve a „Vérző Megváltó templom”. Az elnevezés II. Sándor cár halálához kapcsolódik, ó-orosz stílusban épült, külső és belső falait 7.000 m²-nyi felületen mozaikok díszítik. Az Izsák Székesegyház sem maradhat ki a látnivalók közül, mely a világ egyik legnagyobb kupolaépítménye, a messzire ellátszó arany kupola miatt „Isten tintatartójának” is nevezik. A város egyik szimbóluma a Péter-Pál Erőd, területén áll az orosz cárok temetkezési helye, a Péter-Pál Székesegyház. Tornya a legmagasabb a városban, sőt Nagy Péter kívánságára még a moszkvai Kreml „Nagy Iván” harangtornyát is túlnőtte. Fényképezési lehetőség az Auróra cirkálónál. Szállás Szentpéterváron.
 • 2. nap: Szentpétervár – Petrodvorec: Délelőtt a városnézés folytatása SZENTPÉTERVÁR-on. Rövid pihenő a Vaszilij-szigeten található Rosztrum oszlopoknál, ahonnan páratlan kilátás tárul elénk a Kis-Néva és a Néva torkolatára. Látogatás a világ egyik leggazdagabb képzőművészeti gyűjteményének otthont adó Ermitázsban. Utazás szárnyashajóval PETRODVOREC-be, melynek lenyűgöző szökőkútrendszere vízi-játékkal örvendezteti meg a látogatót. Nagy Péter nyári kastély-együttesét a „művészet gyöngyszemének”, az „orosz Versailles”-nak tartják. Leglátványosabb része az Alsó park, a világ legnagyobb szökőkútrendszerével, a 140 szökőkút naponta kb. 100.000 köbméter vizet forgat. Visszatérve Szentpétervárra, kb. 1 órás hajókázás során bepillanthatunk a cári időszak nemesi palotáinak világába. Szállás Szentpéterváron.
 • 3. nap: Puskin – Pavlovszk – Szentpétervár: PUSKIN-ban Katalin cárnő Nyári Palotáját keressük fel. Híres Borostyánszobáját a város 300 éves jubileuma alkalmából 2003-ra újítottak fel. A park és a kastély építése több cárnő nevéhez kapcsolható. I. Katalin kezdte el az építését, Erzsébet cárnő tovább fokozta a külső látványt és Nagy Katalin elsősorban az épület belső díszítésére összpontosított. A hatalmas barokk és klasszicista palota-együttesről írták: „Egy magának való, külön világ, a mesék birodalma.”. Továbbutazás PAVLOVSZK-ba, látogatás I. Pál cár kastélyában. Folytatjuk a városnézést SZENTPÉTERVÁRON. Séta az Alekszandr Nyevszkij Kolostor sírkertjében, ahol a híres orosz művészek nyugszanak, pl. Dosztojevszkij, Rubinstein, Csajkovszkij, Rimszkij-Korszakov. Rövid pihenő és fotózási lehetőség a Szmolnij-komplexum előtt, melynek területén I. Péter idején még a hajóépítéshez szükséges szurkot főzték. Itt épült a Rastrelli által tervezett női kolostor és székesegyház. Szállás Szentpéterváron.
 • 4. nap: Szentpétervár – Moszkva: Utazás a SAPSAN expresszvonattal MOSZKVÁ-ba. Érkezés a déli órákban az orosz fővárosba. A település a XII. században még csak előretolt védelmi állás volt, de a XX. században már a világ kb. egyhatodát irányította. Autóbuszos városnézés (Nagyszínház, Arbat, Lomonoszov Egyetem stb.). Látogatás a XVI. század elején alapított Novogyevicsij egyházi központban, melynek temetőjében közismert személyiségek (pl. Csehov, Gogol, Prokofjev, Saljapin, Raisza Gorbacsova stb.) nyugszanak. Szállás Moszkvában.
 • 5. nap: Moszkva: Folytatjuk az ismerkedést Moszkva látnivalóival. Belvárosi séta: Vörös tér, Lenin–Mauzóleum megtekintése (kívülről), látogatás a Vaszilij Blazsennij Székesegyházban. Séta a Kreml területén (Uszpenszkij-, Blagovecsenszkij-, Arhangelszkij Székesegyházak, Pátriárkák- és 12 apostol templom). A programból nem maradhat ki az Állami Fegyvertár sem, melynek gyűjteményében az orosz fejedelmek és cárok által felhalmozott kincseket láthatjuk. Szabadidő keretében érdemes felkeresni pl. a híres GUM áruházat. Szállás Moszkvában.
 • 6. nap: Szergijev Poszad – Moszkva – Budapest : Kirándulás az orosz főváros környékére. A híres „Arany gyűrű” egyik legkedveltebb turisztikai célpontját a szovjet időkben Zagorszk néven találhattuk meg a térképeken, útikönyvekben. Napjainkban SZERGIJEV POSZAD a település neve. A város leghíresebb látnivalója a Szentháromság–Szergej kolostor, ahol az orosz építészet és ikonfestészet fejlődését követhetjük nyomon. Délután látogatás az 1856-ban alapított Tretyakov Képtárban. Este transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

 • Szentpétervár történelmi belvárosa 
 • Moszkva: Kreml és Vörös tér
 • Novogyevicsij-kolostor
 • Szergijev Poszad: Szentháromság-Szergej kolostor

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, az akcióban szereplő árak a Forint árfolyam mértékétől változhatnak, emiatt pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Moszkva, Oroszország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás Oroszországban - repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással, számos programmal, magyar nyelvű idegenvezetéssel, utasbiztosítással - 2 személy részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018. 08.15

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére