Akár 123.410 Ft megtakarítással! Titeket is vár a mesés török riviéra, 8 nap/7 éjszaka 2 személyre all inclusive ellátással, repülőjeggyel az Alaiye Resort & Spa Hotelben*****

Ajánlat kód: 28555
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

473.690 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28555

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok királyként a csodálatos török riviérán, ötcsillagos környezetben!

Opciók

  • 2018.07.18., 07.25., 07.28., 08.01., 08.04., 08.08., 08.15., 08.18., 08.29. 616.500 Ft helyett 493.090 Ft
  • 2018.07.14. 592.000 Ft helyett 473.690 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás standard szobában az Alaiye Resort & Spa Hotelben*****
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy
  • Repülőtéri illeték 
  • Kötelezően megkötendő útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás

Fontos információk

  • Az árak visszavonásig vagy a szabad helyek függvényében érvényesek.
  • Az esetleges elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.

All inclusive ellátás

07:00-01:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, éjjeli snack. Az a’la carte éttermek egyikében tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni, azonban előfoglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a’ la carte éttermek szolgáltatásai, fogyasztás a diszkó bárben térítés ellenében vehetőek igénybe.

A török riviéra egy olyan hely, ahol az égvilágon semmire sem lesz gondotok! Az eszem-iszomról az all inclusive ellátás gondoskodik, a szálloda számtalan szórakoztató programot kínál midnen korosztálynak, a tenger és a strand pedig magával ragadó, akár egy teljes hétre elegendő programot biztosít!

Alaiye Resort & Spa Hotel*****

A 443 szobás szálloda kb. 105 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya belvárosától kb. 20 km-re, Avsallar központjától kb. 2 km-re, kb. 100 m-re saját, homokos-aprókavicsos tengerpartjától. A napernyők, nyugágyak és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetőek igénybe. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízicsúszdák. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A szállodát elsősorban családok figyelmébe ajánljuk. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (török, mediterrán, kínai – előfoglalás szükséges), bárok (kerti bár, snack bár, lobby bár, diszkó bár, tengerparti bár) és diszkó várják a vendégeket.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Álomnyaralás a török riviérán, 8 nap/7 éjszaka 2 személyre all inclusive ellátással, repülőjeggyel az Alaiye Resort & Spa Hotelben*****

Fontos

Időpontok: indulás szerdai és szombati napokon, lásd az opciókat a leírásban!

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére