AJÁNDÉKKAL! 60 perces thai talpmasszázs bambuszpálcával az Angyali Érintés Szépségszalonban

Angyali Érintés
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

5.450 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 11% 1.010 Ft
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
angyalierintes.hu

Vélemények

R. Tímea

Engem érdekel az ezotéria, voltam numerológián és kártyahúzáson is, igazán értik a dolgukat! SOk mindent megtudtam magamról és az élezemről.

T. Csenge

Ha érdekel az ezotéria, nagyszerű tanfolyamok is vannak! Én a tarot kártyáson voltam, nagyon érdekes, csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. Ági

Én ajakdúsításon voltam, meggyőző az eredmény, nem lett nevetségesen vastag, csak pont egy picivel, amennyivel szerettem volna.

Akció Leírása

Próbálj ki egy különleges, egzotikus masszázsformát az Angyali Érintés Szépségszalonban!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 7.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 5.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 60 perces thai talpmasszázs bambuszpálcával az Angyali Érintés Szépségszalonban
 • Ajándék 3x15 perc vibrációs gép használat vagy fürdősó csomag

Fontos

 • A szalon 2023. december 20. és 2024. január 14. között nem elérhető!

A thai talpmasszázst immár több, mint 3000 éve használják sikeresen Ázsiában a gyógyítás és betegségmegelőzés terén. Ez az ősi kínai eredetű gyógymód nem egy egyszerű lábmasszázs, hiszen a thai talpmasszázs – a neve ellenére – nemcsak a talpakat érinti, hanem a térdeken át egészen a combközépig terjed.

A bambuszpálcák a masszázs hatékonyságát fokozzák, fokozzák a vér- és nyirokkeringést, beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait, elősegítik a méregtelenítést, növelik az energiaszintet, ezáltal könnyebben megszabadulhatsz a stressztől és a fáradékonyság érzésétől.

Próbáld ki Te is a bambuszpálcás thai talpmasszázst az Angyali Érintés Szépségszalonban, töltödj fel elképesztő energiával, hogy könnyebben vedd a mindennapok kihívásait!

A thai talpmasszázs jóütékony hatásai

 • energetizál, megszünteti a fáradság és a levertség
 • javítja a légzést, serkenti a vérellátást
 • jó hatással bír az immunrendszerre
 • felszabadítja a test energiapontjait, fájdalomcsillapító hatású
 • aktivizálja izomrendszerünket
 • javítja a mozgékonyságot, pihentet és megfiatalít

Ellenjavallat

 • láz
 • heveny ízületi gyulladás
 • fertőzéses bőrelváltozások
 • visszérgyulladás
 • fokozott vérzékenységgel járó megbetegedés
 • menstruáció első két napján
 • rosszindulatú daganatos megbetegedés
 • friss traumatikus sérülés
 • csontritkulás előrehaladott fázisa

Az Angyali Érintés Szépségszalonról

Az Angyali Érintés számára rendkívül fontos, hogy a vendégek testi, lelki és szellemi megújulása tökéletes lehessen. A fantasztikus kezeléssel most Budapesten, a VIII. kerületben, a Német utca 21. szám alatt várnak Téged, hogy hangulatos, megnyugtató környezetben születhess újjá és frissülhess fel.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

AJÁNDÉKKAL! 60 perces thai talpmasszázs bambuszpálcával az Angyali Érintés Szépségszalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.02.29.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 971 7676, bozoki.brigitta@angyalierintes.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére