Ajándék élménnyel, 2021. december 23-ig! Pihenés Dobogókőn, a Platán Panzióban, 2-3 vagy 5 éjszakára, 2 fő részére, reggelivel, 1 választható élménnyel: gyertyafényes vacsora, élményfürdő vagy dunai hajózás

Ajánlat kód: 37560
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

19.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37560

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Titeket is vár a minden évszakban varázslatos Dobogókő! Lepjétek meg vele magatokat vagy szeretteiteket akár karácsonyra is!

Opciók

  • 2 éj /2 fő, bőséges reggelikkel: , 19.990 Ft
  • 3 éj /2 fő, bőséges reggelikkel: , 26.500 Ft
  • 5 éj /2 fő, bőséges reggelikkel + ajándék élményfürdővel : , 49.900 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2, 3 vagy 5 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • 5 éjszakás csomag esetén ajándék fürdőbelépő
  • 1 választható élményelemmel a Black Friday ideje alatt
    • Gyertyafényes vacsora
    • Egész napos élményfürdőzés
    • Dunakanyari hajóút

Gyermekkedvezmény

  • 6 év alatti gyermekeknek ingyenes (Kizárólag az Erdei villa családi apartmanjaiban fogadunk 6 év alatti kisgyermeket!)

Opciós élményprogramok

  • Mindennapi gyertyafényes vacsorával, 30 féle ételből kiválasztva  12.500 Ft / 2 fő / 2 éjszaka
  • Luxus csomag, gyertyafényes vacsorákkal, élményfürdőzéssel : 18 000 Ft / 2 fő / 2 éjszaka

Felárak

  • Előszezoni felár: 3.500 Ft/fő / éjszaka. Előszezon : május 1 - június 20-ig
  • Főszezon június 21- augusztus 22-ig : 6 500 Ft/fő/ éjszaka.
  • Utószezoni felár: 3.500 Ft/fő / éjszaka Utószezon: augusztus 23- november 2.-ig
  • Hétvégék felára : 6.500 Ft/fő/ éjszaka.
  • Luxus és családi apartman felára 4.900 Ft / éjszaka. 
  • Parkolás 1.500 Ft/nap
  • Babaágy: 2.500 Ft / éjszaka.

Fontos

  • Kiváló ajándék Karácsonyra ! A szálláshely kérésére ünnepi, képeslap formátumú ajándék kártyát küld a Te személyes ajándékozási szövegeddel feliratozva azt.

A Pilis különleges teret kínál egy kellemes üdüléshez. Legmagasabb csúcsa, a fantasztikus panorámával rendelkező Dobogókő Budapesttől elérhető távolságban található, ugyanakkor elég messze van a nagyváros minden zajától. A hegység gyönyörű erdejében turistautak sokasága bújik meg, amelyek bejárása minden évszakban páratlan élménnyel kecsegtet. A természeti látnivalók megtekintésén túl azonban tengernyi élményprogram lehetősége is adott ezen a szépséges vidéken.

Platán Panzió Dobogókő

2 épületünk 7 féle szobatípusából választhatja ki családja ideális szállás típusát. Franciaágyas szobákkal, kétszobás apartmannal, luxus apartmannal, különálló Erdei villával várjuk.

Panziónk az erdei kiránduló útvonalak kiinduló pontjánál, az erdő ölelésében helyezkedik el. A 7 termál és élményfürdő közelsége, a Duna-kanyar szépsége, Szentendre -Esztergom-Visegrád szomszédsága végtelen program lehetőséget nyújt a pihenésük személyre szabott eltöltéséhez. A 30 féle wellness- élmény- kulturális  és gasztronómiai élmény elem kínálatunkkal minden napját aznapi hangulata szerint alakíthatja. 30 féle ételből összeállítható gyertyafényes vacsorával járunk a kedvében, bor, sör, süti, fagyi maratonra van lehetősége, Dunai hajóutak várják, erdei vezetett kirándulásokon, vagy erdei kerékpártúrán vehet részt, közeli horgász paradicsomokban lazíthat, zenés táncos esték vidám hangulatát élvezheti a Duna partján, szabadtéri színházi előadásokat élvezhet, Visegrádi lovagi tornán vehet részt, téli-nyári bobpályát használhat, hangulatos sétákat tehet a szomszédos történelmi városokban, Szentmise után belépés biztosítunk az Esztergomi Bazilika termeibe és kupolájába…. és ezek még a felét sem teszik ki annak, amit kínálni tudunk Önöknek az ittlétük alatt!

Családja kedvenc szállás típusát 2 üdülő épület 7 féle szobatípusa közül választhatja ki. Jól felszerelt franciaágyas szobák, 40 nm-es luxus apartman kétszemélyes sarokkáddal, többszobás családi apartmanok, önálló erdei villa nappalival étkezővel és 5 szobával.  

Ajánlatunk jól felszerelt kényelmesen berendezett franciaágyas szobákra vonatkozik, hétköznapokon, szezonon kívüli időszakra, felár ellenében azonban luxus és családi apartmanokra is igénybe vehető az ajánlat sőt, hétvégéken és iskolaszüneti időszakban is szeretettel várjuk. Egésznapos élményfürdő belépőjét az üdülése bármely napján felhasználhatja és az a 15 000 nm-es esztergomi Aquaworld élményfürdőbe szól.

Jó idő garancia szabályzata: Esős időben, ha az „Időkép” időjárási portál előrejelzése szerint Dobogókő térségében több mint 4 órát meghaladó idő intervallumban legalább 55%-os eséllyel várható eső, akkor ingyenes belépést biztosítunk a 15 000 nm-es Aquasziget élményfürdőbe, mely csak 15 percre helyezkedik el tőlünk.

Kellemes utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Pihenés Dobogókőn, a Platán Panzióban, 2-3 vagy 5 éjszakára, 2 fő részére, reggelivel, extra hosszú felhasználhatósággal

Fontos

Felhasználható: 2021. december 23-ig

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére