Adventi buszos kirándulás Észak-Olaszországba, Veronába és Padovába, 2 éjszaka szállás 4*-os szállodában reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 34742
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

115.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34742

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Rád is várnak az adventi díszbe bújt Észak-Olaszország csodái, köztük a bájosan romantikus Verona!

Időpontok

  • 2023. december 8-10.: , 115.000 Ft
  • 2023. december 15-17.: , 115.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 2 éjszaka szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 2.400 Ft / fő
  • IFA kb. 2 EUR

Felár

  • Egyágyas szoba 29.000 Ft / fő
  • Fakultatív vacsora 24.500 Ft / fő

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – TRIESZT

Reggeli indulás. Tornyiszentmiklósi határátlépéssel érkezünk Szlovéniába. Az országon áthaladva már Olaszországban felke­ressük Trieszt városát, mely a Monarchia idején is fontos ten­gerparti település volt. Megállunk és sétálunk a tengerparton. Rövid szabadidőt követően továbbutazunk szálláshelyünkre, mely Vicenza környékén, **** hotelben lesz, (2 éjszaka). A szállás elfoglalása után fakultatív vacsora.

2. NAP: VERONA – VICENZA

Reggeli után Veronába utazunk. Gyalogos sétánkat az Adige-parton, a Scaligeriek váránál kezdjük, majd a belvárosban folytatjuk az Erbe téren, ahol az ajándékárusítók bódéit pompás épületek veszik körbe. Júlia erkélye alatt állva ünnepi hangulatunkat csepp­nyi romantikával fűszerezhetjük. A sétálóutcán elegáns üzletek közt haladva érjük el az ókori Arénát, ahol nyaranta szabadtéri operaelőadásokat tartanak. Veronában különösen hangulatos az adventi vásár, természetesen itt is tudunk ajándéktárgyakat vásá­rolni. A délután második felében Vicenzában állunk meg, mely ékszer- és ruhaiparáról vált híressé. Az UNESCO világöröksé­gei közé sorolják a város reneszánsz épületegyütteseit, melyek nagyrészt Andrea Palladio tervei alapján készültek. Ilyen pél­dául a Bazilika Palladiana. Később megcsodáljuk a város elbűvölő adventi, karácsonyi díszítését, kivilágítását. Mindkét városban lesz szabadprogram is. Este érkezünk vissza szállásunkra, fakultatív vacsora.

3. NAP: PADOVA – SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Reggeli után hazaindulunk, utunk során először Padovában állunk meg. Itt megtekintjük a csodaszép Szt. Antal-katedrálist. Szent Antal Lisszabonban született, de mégis Olaszországban lett ismert. Életéről idegenvezetőnk fog mesélni. A monumen­tális katedrális a város ékessége, előtte magasodik Donatello Gattamelata szobra, ezt lefényképezve sétálhatunk át a szép, reneszánsz hangulatú főtérre. Szlovénia érintésével érjük el a magyar határt. Budapestre az esti órákban érkezünk. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi buszos kirándulás Észak-Olaszországba, Veronába és Padovába, 2 éjszaka szállás 4*-os szállodában reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére