8 napos körutazás Dániában, Svédországban és Norvégiában, fjordokhoz és skandináv fővárosokhoz, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39347
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

538.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39347

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a skandináv országok fővárosaiba és mesés tájaira!

Opciók

  • 2022. május 18 - május 25.: , 538.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés légkondicionált autóbusszal, komppal
  • Elhelyezés: középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
  • 1 éjszaka a komphajón négyágyas kabinokban
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 7.530 Ft (a bruttó alapárra)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 260 EUR
  • Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 148.000 Ft (kivéve a kompon)
  • 15-20 fő közötti létszámfelár: 39.000 Ft

Program

1. nap: Budapest-Oslo-Gol

Elrepülés Budapestről Norvégia fővárosába Osloba menetrend szerinti járattal. Érkezést követően városnézés a norvég fővárosban. Megtekintjük a Vigeland Szoborparkot, a Királyi Palotát, a Norvég Kultúrtörténeti Múzeumot és a Gol-i árbóctemplomot. Vacsora, szállás Golban.

2. nap: Gol-Bergen

Reggeli majd utazás a Sogne-fjordhoz. Útközben megtekintjük a Torpo árbóctemplomot, mely az egyik leglátványosabb a norvég fatemplomok közül. Továbbutazás Flam városába ahol hajóra szállunk, hogy Gudvangen városába jussunk. A hajózás végeztével ellátogatunk egy igazi Viking faluba. Ha szerencsések vagyunk, betekinthetünk a vikingek mindennapjaiba. A világ minden részéről érkeznek emberek akik igyekeznek úgy élni mindennapjaikat, ahogyan annak idején egy viking tette. Autentikus ruhákat viselnek, és autentikusan is étkeznek. A program végén megérkezünk Bergenbe, a fjordvidék csodálatos fekvésű városába, melyet a „fjordok kapujának” is neveznek. Vacsora, szállás Bergenben.

3. nap: Bergen

Reggeli majd városnézés Bergenben, melynek során felkeressük többek között az UNESCO világörökség részét képező rakparti házsort (a Hanza időkből származó Byggen kikötőt), az egykori királyi rezidenciához tartozó Rosenkrantz tornyot és a Hakons Hallt, a Mária templomot, a halpiacot, az akváriumot. A délutáni szabadidőben lehetőség nyílik felvonóval vagy gyalog felmenni a Floien kilátóhoz, megcsodálni a város és a fjordok nyújtotta lélegzetelállító panorámát. (A felvonó jegy a helyszínen fizetendő, mivel felhős időben nem érdemes felmenni a hegytetőre). Vacsora, szállás Bergenben.

4. nap: Bergen-Stavanger- Hirtshals (kompolás)

Reggeli, majd utazás a Hardangerfjord mentén Bruvarikba. Innen komppal folytatjuk utunkat Brimnesig, majd tovább Norvégia „gyümölcskertjén” keresztül Odda városába. Fotóstop a lenyűgöző Latefossen vízesésnél, majd utazás dél felé a tengerpart mentén Arsvagen irányába. Útközben rövid megálló Haugesund kikötővárosban. Arsvagenből komppal kelünk át Rennesoy szigeten fekvő Mortavikba, innen autóbusszal utazunk tovább Randabergbe, majd Stavangerbe, Norvégia negyedik legnagyobb városába. A város ma modern olaj-és gáz-iparáról híres, de legalább ilyen nevezetesek az eredeti állapotukban megőrzött régi fehér faházak és a macskaköves utcák. Városnézés melynek során felkeressük a történelmi kikötőt, a középkori katedrálist, és a különleges fa építészet legszebb mesterműveit. Este kompra szállunk, és áthajózunk Dániába, Hirtshalsba. Vacsora, szállás a komphajón.  

5. nap: Hirtshals- Arhus- Odense- Koppenhága

Reggeli a kompon, érkezés Hirtshalsba (Dánia) a reggeli órákban. Utazás Aarhusba ahol az óvárost látogatjuk meg, illetve egy szabadtéri múzeumot, mely a világ első várostörténettel és kultúrával foglalkozó múzeuma. Utunkat folytatva Odense városába érünk, mely a híres meseíró Hans Christian Andersen szülővárosa, itt felkeressük az Andersen múzeumot. Vacsora, szállás Koppenhága körzetében.

6. nap: Koppenhága

Reggeli, majd egész napos városnézés a látnivalókban igen gazdag Koppenhágában. Többek között ellátogatunk a Királyi Palotához, egy négy palotából álló rokokó épületegyüttes, az európai építészet egyik gyöngyszeme a 18. századból. 1967 óta II. Margit királynő lakik a férjével, akik jelenlétét a felhúzott zászló jelzi. Különleges látnivaló az őrségváltás, amire minden nap 12 órakor kerül sor. Felkeressük az Erődöt, mely ma nyilvános parkként szolgál. 1626-ban kezdték építeni, a kikötő védelmére. 1989 és 1999 között újították fel, még ma is a Védelmi Minisztériumhoz tartozik. Ellátogatunk a Dómhoz mely a világ első téglából épült gótikus székesegyháza; hatására terjedt el a téglagótika Észak-Európában. Ellátogatunk még a Parlamenthez és a városházához. Vacsora, szállás az elöző napi szállodában.

7. nap: Koppenhága-Helsinborg-Angelholm

Reggeli, majd utazás Hillerodba. Megtekintjük a Modern Művészetek Múzeumát, és a Frederiksborg kastélyt. Az épület a legnagyobb reneszánsz kastély Skandináviában. Gyönyörű, hatalmas barokk kert, és látványos park veszi körül. Tovább utazás Helsingoron keresztül Helsinborgba, ahol meglátogatjuk a királyi Palotát, és ezt követően megérkezünk Angelholmba. Vacsora, szállás Angelholmban.

8. nap: Angelholm-Göteborg-Budapest

Reggeli, majd utazás Göteborgba. Megtekintjük a belvárost, a csatornákat, a Haga városrészt (Göteborg legrégebbi városrésze butikokkal, antik-könyvesboltokkal és káváházakkal. A várost gyakran hasonlítják San Franciscohoz, a dombok, a jellegzetes villamosok és a hal -éttermek miatt.) A városnézés befejeztével transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos körutazás Dániában, Svédországban és Norvégiában, fjordokhoz és skandináv fővárosokhoz, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére