A norvég fjordok és az Északi-fok - csoportos hajóút, repülőjeggyel, illetékekkel, teljes ellátással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42555
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.049.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42555

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Varázslatos északi kaland a norvég fjordoknál!

Időpont

  • 2023. 06. 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Amszterdam-Budapest útvonalon, a KLM járataival
  • Utasonként egy kézipoggyász és egy feladott poggyász (max. 23 kg)
  • Tizenkét éjszakás hajóút a Jewel of the Seas fedélzetén szállással belső, ablak nélküli kabinban (ablakos és balkonos kabin ára az "Árkalkuláció" gombra kattintva elérhető)
  • Repülőtéri illeték, kikötői illetékek és borravaló a hajón
  • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
  • Repülőtéri és kikötői transzferek
  • Városnézés Amszterdamban magyar nyelvű idegenvezetéssel
  • Magyar csoportkísérő az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 650 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%

Fakultatív kirándulások

  • Fakultatív kirándulás Geirangerben 140 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás Honningsvågban - Északi-fok 59 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Alesundben 120 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás Flamban – Flamsbana 35 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Flamban - Stegastein kilátó 19 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Oldenben - Briksdal gleccser 39 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Oldenben - Loen Skylift 39 000 Ft /fő
  • Fakultatív kirándulás Moldéban 80 EUR /fő

Program

június 17. szombat

Elutazás Budapestről Amszterdamba a KLM közvetlen járatával (6:35-8:40). Megérkezés után buszra szállunk és felkeressük a közeli tengerparti kisvárost, Haarlemet. A hangulatos tereket évszázados épületek keretezik, és fantasztikus múzeumokban, kellemes kávézókban tölthetjük el az időt. Délután transzfer a kikötőbe, felszálás a Jewel of the Seas hajóra. Kihajózás 17:00 órakor.

június 18. vasárnap

Tengeren. Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetjük. Vegyünk részt egy színvonalas programon, pihenjünk egy jó könyvvel a medencék partján, merüljünk el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!

június 19. hétfő

Geiranger, Norvégia (10:00 - 16:00)

Nem is gondolnánk erről a szinte megközelíthetetlen, fjord mélyén megbúvó kisvárosról, hogy Norvégia harmadik legforgalmasabb, tengeri hajókat fogadó kikötője. Pedig évi több százezer turista keresi fel a világ egyik legfestőibb környezetben fekvő települését, mely 2005-ben elnyerte az UNESCO világörökségi helyszín címét.

A Geirangerfjord festői vidéke - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel

A környező hegyeken busszal felkapaszkodva csodáljuk meg a fjordvidék csodás panorámáját. Bár több kilátópontot is útba ejtünk, mindegyik különleges és egyedi élményt nyújt a látogatóknak. Az Ørnesvingenhez hajtűkanyarok sorát legyőzve jutunk fel, majd a Flydalsjuvetről csodáljuk meg az alattunk horgonyzó hajókat. Az 1500 méter magasan található Dalsnibba Európa legmagasabb, fjordvidéken épült kilátópontja, ahonnan az egész Geirangerfjord mellett a környező, hófödte hegyeket is belátni. Délután visszautazunk Geirangerbe.

Részvételi díj: 140 Euró/fő, helyben fizetendő.

június 20. kedd

Tengeren, átkelés az Északi-sarkkörön.

június 21-22. szerda és csütörtök

Honningsvåg, Norvégia (Északi-fok) (14:00 - másnap 16:00)

Norvégia legészakibb települése mindössze 280 lelket számlál. Ahogy végigsétálunk a városközponton, kitűnő üzletekbe és éttermekbe botlunk. Ha egyedi programra vágyunk, keressük fel a Perleporten kulturális központot vagy az Artico jégbárt! Honningsvåg temploma pedig azért is fontos nevezetesség, mert az egyetlen épület, amely túlélte a 2. világháború zivataros csatáit.

Nordkapp, az európai kontinens legészakibb pontja – fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel (június 21. délután)

Egy látogatás Honningsvågban nem lehet teljes az Északi-fok nélkül. Fantasztikus megtapasztalás a „Világ végén”, a meredek sziklafalon állni és a nyílt tengert kémlelni. Csak a jeges Spitzbergák szigetcsoport terpeszkedik köztünk és az Északi-sark között. Az Északi-fok jellegzetes építménye a földgömböt ábrázoló acélszobor, mely nem maradhat le egyetlen fotóról sem.

Részvételi díj: 59 000 Ft/fő.

Észak-Norvégia tájain - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel (június 22.) - szervezés alatt

június 23. péntek

Tengeren

június 24. szombat

Ǻlesund, Norvégia (10:00 - 18:00)

A lenyűgöző hegyekkel és fjordokkal körbevett, keskeny félszigetre épült Ǻlesund sokak szerint legalább olyan szép, mint Bergen. Az 1904-es nagy tűzvészben a város nagy része elpusztult és az akkor fénykorát élő német szecessziós művészeti irányzatban épült újjá. 2007-ben egy szavazáson a norvégok az ország legszebb városának választották.

A trollok útja - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel

Reggeli után busszal utazunk Norvégia egyik leglátványosabb panoráma útjához. Kanyonok, hajtűkanyarok, sebes folyású patakok, vízesések, hágók mellett vezet az út - lélegzetelállító panorámában lesz részünk. A Gudbrandsjuvet szurdokot a benne haladó sebes patak ma is formálja. Az 5 méter széles és 20-25 méter mély hasadék mentén kilátópontok találhatók, sőt hídon át is lehet kelni egyik oldalról a másikra. A fotószünet után folytatjuk az utat a Trollstiegen kilátóhoz, majd a Stigfossen vízesés felé, délután a Romdalsfjord mentén térünk vissza Ǻlesundbe.

Részvételi díj: 120 Euró/fő, helyben fizetendő.

június 25. vasárnap

Flåm, Norvégia (8:00 - 17:00)

A képeslapra illő, varázslatos Flåm a Sognefjord egyik ágában, az Aurlandsfjord mélyén bújik meg. A kis falu elhelyezkedése és a környező tájak annyira meseszerűek, hogy joggal ihlették meg a Disney-film, a Jégvarázs alkotóit.  Flåm egyik legkedveltebb látványossága a Flåmsbana, amely Európa egyik leglátványosabb hegyi vasútja. Ha Flåmból az ellenkező irányba utazunk, a Stegastein kilátóból bámulatos panorámában gyönyörködhetünk.

Flåmtól Myrdalig – fakultatív program magyar idegenvezetéssel

Flåmsbana a világ egyik legmeredekebb vasútvonala, mely káprázatos tájakon keresztül vezet felfelé, egészen a magas hegyek között rejtőző Myrdalig. A vasutat közel 100 éve kezdték építeni és azóta is tervezők munkáját dicséri. Myrdalban rövid szabadidő, majd a következő vonattal visszautazunk Flåmba.

Részvételi díj: 35 000 Ft/fő.

Stegastein kilátó – fakultatív program magyar idegenvezetéssel

A Stegasteinre busszal jutunk fel, számos hajtűkanyar legyőzése után. A 650 méter magasságban található kilátópont 30 méterre ugrik ki a sziklafalból, ezzel olyan érzetet kelt, mint ha a fjordok és a falvak felett, a természetben lebegnénk. A fantasztikus látvány garantált.

Részvételi díj: 19 000 Ft/fő.

június 26. hétfő

Olden, Norvégia (10:00 - 19:00)

A meredek hegyek, gleccserek és vízesések közé ékelődött Olden egy bájos kis falu, talán álmosnak is mondhatnánk, ám a nyári szezonban pezseg a látogatóktól. Kajakozás a fjordokban, túrázás a hegyekben vagy a közeli gelccserekhez, esetleg kerékpározás – csak néhány a számos kikapcsolódási forma közül, melyek segítségével a környéket felfedzhetjük. Nem véletlenül tartják számon Oldent a világ legjobb hajós úti céljai között.

Kirándulás a Briksdal-gleccserhez – fél napos fakultatív program magyar idegenvezetéssel

A Briksdal-gleccser Norvégia egyik legszebb természeti látványossága, a Jostedalsbreen Nemzeti Parkban található és 1200 méter magasról ereszkedik alá a Briksdalen völgyön keresztül. Európa legnagyobb szárazföldi gleccseréhez néhány kilométeres gyalogösvény is vezet, de mi nyitott elektromos kisautókkal, majd rövid sétával közelítjük meg azt. Kora délután visszaérkezés a kikötőbe.

Részvételi díj: 39 000 Ft/fő.

 

Loen Skylift – fakultatív program magyar idegenvezetéssel

Transzferbuszunk a néhány éve átadott, látványos panorámát ígérő Loen felvonó bázisánál tesz le bennünket. Innen alig hét perc alatt küzdjük le az ezer méteres magasságot a fjordot ölelő Hoven-hegy tetejéig. Mesés kilátás tárul elénk a Nordfjordra és a környező hófödte hegyekre. Ha kedvünk tartja, szabadidőnket a közeli túraútvonalak felfedezésére szánhatjuk és egyénileg is visszatérhetünk a hajóra (a transzferbuszok rendszeresen közlekednek, így igény szerint bármelyikkel visszajuthatunk a kikötőbe).   

Részvételi díj: 39 000 Ft/fő.

június 27. kedd

Molde, Norvégia (8:00 - 16:00)

A bájos Molde fjordok, hegyek és apró szigetek ölelésében fekszik. A 19. század óta vonzza a látogatókat, II. Vilmos német császár egyszer pl. "Észak Nizzájaként" beszélt a településről, de gyakran hívják a "Rózsák városának" is. A parkoktól zöldellő Molde nyáron rózsaágyásoktól illatozik, még a városháza tetején is meglep bennünket ez a látvány.

Molde és az Atlanti-út - fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel

Első megállónk Bud lesz, ahol a világháborús erőd mellől gyönyörű kilátásban lesz részünk. A zöldellő földeket tagolt, sziklás partok váltják fel, ahogy közeledünk az Atlanti út felé. A kis szigeteket 8 híd köti össze, közülük a leglátványosabb 23 méter magasra ível. Ahogy a kanyargós úton haladunk, megértjük, miért ez lett a világ leglátványosabb útvonala, amely egyúttal az évszázad építménye díjat is elnyerte Norvégiában. Rövid pihenőt tartunk Eldhusoya településen, ahol a nemrég átadott gyalogösvényről csodás fotókat készíthetünk a tengerről és a környező tájról. Visszatérésünk előtt megállunk a Molde fölé magasodó Varden-hegyen, innen letekintünk a városra és a Romdalsfjord másik oldalán húzódó csipkés hegyekre.

Részvételi díj: 80 Euró/fő, helyben fizetendő.

június 28. szerda

Tengeren.

június 29. csütörtök

Érkezés Amszterdamba 6:00 órakor. Reggeli után kiszállás, majd ellátogatunk a Zaanse Schans szabadtéri néprajzi múzeumába, ahol a hollandiai tájak jellegzetes szélmalmai mellett a hagyományos mesterségek titkait (pl. sajtkészítés) is megismerjük. Délután már Amszterdammal ismerkedünk, városnézésünket pedig egy órás hajókázás teszi teljessé, ahol egészen más perspektívából, a kanálisokról szemlélve élvezhetjük a főváros egyedi hangulatát.

Délután transzfer a repülőtérre. Hazautazás a KLM közvetlen járatával (21:05-23:05).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A norvég fjordok és az Északi-fok - csoportos hajóút, repülőjeggyel, illetékekkel, teljes ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére