A méltán népszerű DIY megérkezett: Do it yourself! - Csináld magad! otthoni fejlesztések tanfolyam, online, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

International Open Academy
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
35.000 Ft 89% 31.010 Ft
International Open Academy
sales@internationalopenacademy.com
internationalopenacademy.com

Akció Leírása

Az ár tartalmazza

  •  Csináld magad! otthoni fejlesztések tanfolyam, online, angol nyelven, az International Open Academy jóvoltából!

Fontos

  • A hozzáférés 2 hónapon keresztül működik az aktiválástól számítva
  • A regisztrációtól számítva 12 hónap áll rendelkezésedre a kurzus aktiválásához
  • Minden teszten 55%-ot kell elérned ahhoz, hogy továbbjuss a következő szintre
  • A kurzus végén PDF-ben elismervényt kapsz
  • A kurzus nyelve angol

Takaríts meg pénzt, megszabaduéva a drága munkabérek költségeitől! 

Bízz magadban, hogy Te magad is elháríthatod a saját házad körül fellépő problémákat, a kerted szakszerű gondozását, ráadásul új ötleteket is bevethetsz!

Mindig is szeretted volna kipróbálni a saját kezeid tudását, otthonod karbantartására és különféle barkácsolási projektek során?

A „házi-barkács” vagy a „csináld magad” kiváló módszer lehet erre, és új funkciók hozzáadására is, amelyek évek óta élvezhetők, és megkönnyítik a mindennapokat.

A pszichológusok szerint, a saját két kezünkkel készített elégedettség, magasabbra értékeli önmagunkat! Ezen felül, a DIY pénzt is megtakaríthat. "Fizetés nélküli" költségek, a különbség megtartása és másra való felhasználása, és ráadásul még rendben is tartható a saját porta, még akkor is, ha szűkösen vagyunk a pénzzel.

Akár teljesen új, kezdő vagy a DIY "szakmában",  akár tapasztalt rajongó (5-Minutes-Craft), ez a tanfolyam új ismereteket és technikákat kínál fel, amelyek segítenek a kiötölt projektek sikerességében.

Mit is tanulsz?

- a kurzuson rátérünk a ház karbantartásának legfontosabb részeire. A lakberendezéstől, a kártevőproblémáktól kezdve, a lakásfelújítás öt fő területét érintjük.

- nem csak belül, mindenütt! Megtanuljuk, hogyan lehet a legtöbbet kiaknázni otthonának, kertjének és a teljes "fedélzetének" minden területéről.

Saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, akkor és ott, ahol csak szeretnél, s a kurzus végeztével sokkal nagyobb derüvel és magabiztossággal állsz neki az otthonod áttervezéséhez, a saját képedre.

International Open Academy

Az IOA kurzusait nemzetközi, profi csapat állította össze, amely tapasztalt tanárokból áll. Olyan szakmákba, tudományokba, nyelvekbe nyerhetsz betekintést, amelyek leginkább szolgálják szakmai előmeneteledet. Minden kurzus teljes mértékben online végezhető, bárhol, bármikor tanulhatsz, amikor Neked a legkényelmesebb. Minden kurzus jól felépített témákból áll, amelyek részletes írásos leckéket, grafikai segédanyagokat és hasznos, érdekes videókat egyaránt tartalmaznak.

Jó tanulást kívánunk!

sales@internationalopenacademy.com
Küldd el emailben a kuponod (vagy a kupon kódjaid) a sales@internationalopenacademy.com, válasz levélben megkapod a belépési adatokat.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Beváltható: 2022.03.31.-ig
A tanfolyam angol nyelven történik • Az Alkupon megvásárlását követően aktiválás szükséges: sales@internationalopenacademy.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére