Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

A jó alak nem lehet a nyár luxusa! 3x35 perc LPG kezelés, 3x30 perc hullámmasszázs, 3x10 perc testvibrácó 32.750 Ft helyett most 12.990 Ft-ért!

3x35 perc LPG kezelés, 3x30 perc hullámmasszázs, 3x10 perc testvibrácó
Linus Alakformálás (Régi)
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

12.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
32.750 Ft 60% 19.760 Ft
Linus Alakformálás (Régi)
1147 Budapest, Gervay u. 28.
06 (70) 348 0781
www.linusalakformalas.hu/

Akció Leírása

Ne kényelmesedj el a hidegebb idő közeledtével! A jó alak nem lehet a nyár luxusa!

Ahogy közeledik a hideg és egyre rétegesebben öltözködünk, egyre kevésbé figyelünk oda alakunkra is. Könnyebben előkerülnek a csokoládék, és a napi nassolások is megszaporodnak. A mozgás nehezebb megy, hiszen eleve nem sétálunk, kirándulunk annyit, arról nem is beszélve, hogy a szabad ég alatt sokkal jobban esik a futás és a biciklizés is. Ha te is észrevetted, hogy már kezdenek felszaladni rád a kilók, amiknek nem szabadna, akkor segíts a hatékony alakformálódási folyamatnak egy komplex testkezeléssel. LPG kezelés, hullámmasszázs és testvibráció egy csomagban!

Mi az az endermológia, azaz LPG?

A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban. A francia  LPG SYSTEM  szabadalmaztatott endermologia technikája  a fogyasztás, a zsírtörés, a feszesítés,a narancsbőr (cellulit) kezelés és  különböző gyógy illetve sport kezelések, ödéma kezelés, valamint relaxációs kezelések leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere. Az endermológia  nem kozmetika, nem elektronika. A három dimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti tisztítja, fogyasztja, méregteleníti,  újjá formálja, ellazítja  és pihenteti a testet.

Mire jó a hullámmasszázs?

A hullámmasszázs vagy nyomásterápiaként ismert eljárás célja, hogy a szövetek között felhalmozódott felesleges nyirokfolyadékot és salakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül eltávolítsa.  A készülék egy derékig érő nyomásterápiás ruha segítségével a lábak végétől egészen a hasig felfelé irányuló hullámszerű masszázst végez, mintha gyengéd masszírozó kezek haladnának felfelé testünkön. A nyirokmasszázst önmagában ödémás tünetek kezelésére, és a pangó nyirokfolyadék elvezetésére alkalmazzák, de egyszerűen a kellemes masszázsérzés miatt is ajánlott. Alakformáló kezelésekkel kombinálva, hatásuk növeléséhez is gyakran használják, ugyanis az ott felszabadított zsírt és salakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül lehet eltávolítani.

A testvibrációról

A vibrációs edzésnek változatos hatásai vannak. Az eljárást orvosok fejlesztették ki, az egészséges szervezet fenntartására. A teljes test vibrációs edzés rövid idő alatt átmozgatja az egész testet, mindezt erőlködés nélkül! Az izmok a gép rezgésének következtében megfeszülnek, majd elernyednek, ami jelentős izommunkát, és kalória felhasználást eredményez.

Linus Alakformálás (Régi)
1147 Budapest, Gervay u. 28.
06 (70) 348 0781
Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00
Sz 8.00-14.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

  .
 • alakformáláshoz
 • .
 • fogyáshoz
 • .
 • cellulitisz ellen
 • .
 • ödéma ellen
 • .

Fontos

 • A kupon beváltható 2012.09.20. – 2012.10.20.
 • Lemondani az időpontot maximum 24 órával a kezelés előtt lehet.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére