A főzés innovatív nagykövete: Delimano kedvezmények!

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -64%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
www.tkqlhce.com/click-9281348-14017192

Ajánlat leírása

Ünnepeld az életet ínycsiklandozó, otthon készült ételekkel és a Delimano termékeivel!

Szeretsz főzni? Öröm az étel illata, öröm a látványa, öröm az elkészítése? A Delimano csapata osztozik ebben az örömben. Számunkra az étel az élet ünneplése, a konyhában szabadon szárnyalhat a kreativitás és kísérletezõ kedv. Hisszük, hogy az Ön otthonának konyhájában készülnek a legjobb fogások. A nagymama receptjébõl szenvedéllyel és szeretettel fõzött ételek bármely Michelin csillagos séf kreációján túltesznek.

Tudod mi a közös bennünk? A főzés iránti szenvedély

A Delimano tökéletesen átérzi, mit jelent a főzés iránti szenvedély, emiatt minden erőfeszítését annak szolgálatába állítja, hogy neked mindened meglegyen, amire a hétköznapi fogások és az ünnepi menüsorok elkészítéséhez szükséged van.
 
Engedd meg, hogy elmeséljük történetünket.

Hogyan is kezdõdött?

2010, az indulás éve

A márka története 2010-ben indult, amikor megszületett a csúcsminõségû, egészséges ételek fõzését elõsegítõ, természetes anyagokból készülõ edény gyártásának ötlete.

Elõször kerámia edénykészletre gondoltunk, de miután nagy lelkesedéssel összegyûjtöttük fogyasztóink kívánságait, egyre több remek terméket fejlesztettünk ki a konyhába és az étkezõbe. 

Ma már több mint 100 terméket kínálunk. És hamarosan továbbiakat mutatunk be.

A Delimano ma

Ma a Delimano rád, a kívánságaidra és a főzési szenvedélyedre fókuszál.

Célunk, hogy Európa elsõ számú konyhafelszerelési márkájává váljunk, és olyan átgondolt tervezésû, fejlett technológián alapuló, innovatív és kreatív konyhai megoldásokat kínáljunk, amelyek egyszerre segítik az egészséges táplálkozást és az ízletes ételek elkészítését.

Röviden: Azért vagyunk itt, hogy az aktív és egészséges életmódhoz a legjobb termékeket biztosítsuk.

És ezt nagyon komolyan gondoljuk.

Delimano: Innováció és trendformálás

A fõzés életünkben betöltött szerepe drasztikusan megváltozott az elmúlt évtizedben: az emberek elfoglaltabbak, mint korábban, és a kényelem elsõdleges fontosságúvá vált számukra. Jelentõsen megnõtt a fõzni tudó házi séfek és a kulináris szakértõk száma, akik egyrészt szeretnék vacsoravendégeiket elkápráztatni, másrészt egészséges ételeket akarnak készíteni. Létezik egyetlen válasz erre a két trendre? Természetesen. A technológia.

A Delimano nem takarékoskodik erõforrásaival, ha egy élvonalbeli edényt kell kifejlesztenie.

A fõzési technológiákban jártas szakértõink komplex tervezésû, a világon egyedülálló, modern edénymegoldásokat fejlesztenek ki.

Delimano kis háztartási készülékek – minden konyhai problémára van megoldásunk

Tudjuk, hogy a séfek szeretik az okos megoldásokat. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a konyhai eszközök kifejlesztésére, hogy minden konyhai művelet végrehajtását megkönnyítsük neked.

Határozott célunk, hogy létre hozzuk a háztartási kisgépek teljes körű kínálatát, amelyben minden hasznos eszközt megtalálsz – még azokat is, amelyekről eddig csak álmodtál.

A Delimano gyönyörű színekben hozza el neked mindazt, ami az előkészítéshez, főzéshez, tároláshoz, tálaláshoz és az étel ÉLVEZETÉHEZ szükséges!

A konyhában mindig van helye egy újabb, remek eszköznek. Csodálatosan zöld bambusz vágódeszka, szemet gyönyörködtetõ teríték, vidáman piros palacsintasütõ - termékeinkkel soha nem lesz konyhád és étkeződ átlagos vagy unalmas.

Ha konyhaszekrényében színes edényeinket tartod, alig várod majd, hogy újra főzhess velük.

A Delimano ünneppé teszi a fõzést!

Lépj be az örömteli fõzés világába!

A Delimano munkatársai számára a fõzés a minden. Szeretünk ötleteket, recepteket, tálalási javaslatokat megosztani (és természetesen enni)... A hangsúly azonban mindig azon lesz, hogy az ételkészítés, és annak minden folyamata öröm legyen.

A kezdeti sikerek és fejlesztések után büszkék vagyunk arra, hogy konyhai eszközök egész sorát kínáljuk:

az elõkészítéshez
a fõzéshez
a tálaláshoz

Történetünk itt véget is ér.

Bármelyik üzletünkbe is látogatsz el, biztos lehetsz a szívélyes fogadtatásban, ha pedig a 061-505-6297 számon felhívod barátságos csapatunkat, mindig jó tanácsokat kapsz, és kitűnő kiszolgálásban lesz részed - ügyfélszolgálati munkatársaink kívül-belül ismerik a termékeket!

Őszintén reméljük, hogy örömöt okoz majd Neked a nálunk történt vásárlás, és ugyanúgy megszereted termékeinket, mint mi.

Bízunk benne, hogy hamarosan vásárlóink között üdvözölhetünk.

 

Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft
www.tkqlhce.com/click-9281348-14017192

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Sütés-főzés. Elektromos konyhai eszközök. Konyhai kiegészítők. Speciális, saját fejlesztések

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Delimano) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 3-5 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére