9.990 Ft helyett 7.990 Ft: Vár Fraknó vára és a kismartoni Eszterházy-kastély látványos kiállításokkal és lenyűgöző parkkal, egynapos buszos utazás 1 személy részére

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Főúri kirándulás Fraknó várába és a kismartoni Eszterházy-kastélyba

Az ár tartalmazza

Az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza

A belépők árát, az étkezést, a biztosítást, és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő.)

Pénzügy

Fraknó vára 11 Euro/fő, Eisenstadt Eszterházy kastély ebéddel 27 Euro/fő, amely összegeket a csoportkísérő az autóbuszon szedi össze.

Fontos információk

Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van, a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Fix ülőhely a buszon 1.000 Ft/fő.

Felszállási lehetőség

Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla, M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő, M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő, M1-es autópálya, (Tatabánya) Turul pihenő 57 km kő vagy autópálya melletti McDonald’s parkoló, M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő, M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő, M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választod, jelezd megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adják meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Találkozás 5:45-kor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Folyamatos utazás Ausztriába, útközben egy pihenővel.

Utunk első állomása Forchtenstein városa (Fraknó), ahol meglátogatjuk a várat. A vár egyedülállóan szép fekvése és a várfalakról a parádés panoráma mellett a vármúzeum rendkívül látványos kiállítása miatt is a régió kihagyhatatlan látnivalója. A várban megtekintjük az Eszterházyak kincstárának gazdag gyűjteményét, mely az egyetlen – eredeti helyén megőrzött – főúri kincseskamra, így európai unikumnak minősül.

Innen folytatjuk utunkat Eisenstadtba (Kismarton), ahol ebéddel egybekötött kastélylátogatáson veszünk majd részt.

A program az ebéddel kezdődik, amit a híres Henrici étteremben szolgálnak fel, és az Eszterházy és a magyar konyha specialitásait kóstolhatjuk meg.

Ezután helyi vezetéssel körbejárjuk az Eszterházy-kastélyt, a híres történelmi család központi rezidenciáját, mely Burgenland legszebb barokk kastélya. A rendkívül színvonalasan, gazdagon berendezett termek, a Haydn-terem és a csodálatos kastélypark meglátogatása kirándulásunk csúcspontja lesz. A program kb. 2,5 órás.

A kastély mögötti közel 50 hektáros park területén négy tó, számos egzotikus fa és cserje található. A séta során érintjük a szépen felújított pálmaházat (Orangerie), az egyik tó mellett egy mesterségesen kiépített sziklás tájon, nagyon romantikus környezetben álló Leopoldina- templomot, amelyben a világhírű olasz szobrász, Canova alkotásának másolatát találjuk Esterházy Leopoldináról. Érdemes felmenni a kert legmagasabb pontján álló Mária-templomhoz, a glorietthez, amelynek teraszáról szép kilátás nyílik a városra.

A kastélylátogatás után rövid városnéző séta következik, majd szabadprogram a városban. Tervezett hazaindulás Budapestre 18 óra körül. Hazaérkezés az esti órákban.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vár Fraknó vára és a kismartoni Eszterházy-kastély, egynapos buszos utazás 1 személy részére 2 időpontban

Fontos

2018.04.27.-2018.10.27 • Időpontok: 2018. 09.01 • Az Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére