9.990 Ft helyett 7.490 Ft: Hallgasd meg a Bécsi Filharmonikusok koncertjét a Schönbrunni kastély kertjében és sétálj egyet Bécsben, egynapos buszos utazás 1 főre május 31-én

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.490 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
Bécs, Ausztria
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Igazi zenei csemege és hangulatos séta az osztrák császárvárosban, Bécsben

Az ajánlat tartalma 1 főre

  • Autóbuszos utazás újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal
  • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés
  • Szervezési díj
  • Bécs belváros térkép

Kötelezően külön fizetendő

  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő,

Külön fizetendő belépődíj

  • Operaház belépődíj helyi idegenvezetéssel: F: 9 €/fő, 65 év felett: 7 €/fő, Gy/D 27 év alatt: 5 €/fő.
  • Fakultatív ebéd Rosenberger étteremben: ebédmenü: leves és Wiener Schnitzel körettel14 €/fő
  • A belépődíj a buszon az esetleges foglalási díjakat is tartalmazza. A díjak az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, amelyek összege időközben változhat.

Indulás

  • 8:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
  • 8:45 Batthyány tér7. (a villamosmegálló előtt)
  • Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz a fenti indulási helyszínre!

Vidéki felszállási lehetőségek

  • M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
  • M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
  • M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,
  • M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

Kirándulásunk első részét a bécsi belvárosban töltjük. Akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. Utunk során érintjük a Parlamentet, a Mária Terézia teret, a Hofburgot, a Stephansdomot, végig sétálunk a Kärtnerstrassen. A séta után jól esik egy ízletes ebéd. A kései ebédidő után lehetőségünk lesz egy belső tárlatvezetés által megismerni a Ring első épületeként felépült elegáns bécsi Operaházat.

Ezt követően autóbuszunkkal Schönbrunnba megyünk, ahol szabad idő keretében fedezhetjük fel a Habsburg család UNESCO világörökségi címmel kitüntetett nyári rezidenciáját. A hatalmas park megannyi látnivalót rejt. A parkban tett séta önmagában nagy élmény, a különleges formájúra nyírt fasorok, díszkutak, sétányok, a barokk kor kerttervezésének sajátos kellékei és a barátságos mókusok hosszas sétára csábítanak. Érdemes felmenni a kis dombtetőn álló Gloriett kilátóhoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a belváros felé. A parkban található a híres bécsi állatkert, amely a világ első vadasparkja és máig különlegessé teszi a kifutók, épületek történelmi hangulata. Az állatkert büszkeségei az óriáspandák, de érdemes betekinteni a sivatagházba is. További nagyszerű látnivaló a Kocsi Múzeum, ahol a káprázatos koronázási hintók, a császárokat utolsó útjára kísérő gyász fogatok mellett a vadászatra, mindennapi kikocsizásra használatos díszes járműveket csodálhatjuk meg. A park mellett a kastély főépületéről se feledkezzünk meg, izgalmas végigjárni a császári lakószobákat és díszes termeket, amelyek betekintést adnak a barokk és a 19. század ízlésvilágába, szokásaiba, kultúrtörténetébe.

Kora este már ajánlott mindenkinek a helyét elfoglalnia a 20:30 órakor kezdődő hangversenyhez, amelyen térítésmentesen vehetünk részt. A 2004 óta megrendezésre kerülő esemény a televízióban milliós nézettséggel büszkélkedik, de a helyszínen is 100.000 körüli nézőszáma van. A zenei élményt a Bécsi Filharmonikusok biztosítják, míg a varázslatos hátteret a Schönbrunni Kastély impozáns épülete nyújtja. Ezen az estén az orosz származású Valery Gergiev fog vezényelni, aki a Mariinszky Színház főzeneigazgatója, a Müncheni Opera vezető karmestere és a szentpétervári Fehér Éjszakák Fesztivál művészeti igazgatója. A komolyzenében jártas Utasoknak nem kell bemutatni a világhírű művészt. A koncert általában két órán keresztül tart, utána indulunk haza Budapestre.

Pannónia Travel

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannónia Travel a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Bécs, Ausztria
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A Bécsi Filharmonikusok koncertje a Schönbrunni kastély kertjében, egynapos buszos utazás 1 főre május 31-én

Fontos

Az utazás időpontja: 2018. május 31. (csütörtök) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére