Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

9.990 Ft helyett 6.990 Ft: Töltsetek el egy felejthetetlen családi napot Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában - buszos utazás a Familyparkhoz

Budavár Tours Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 30% 3.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
Märchenparkweg 1, 7062 St. Margarethen im Burgenland, Ausztria
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Szórakozzatok önfeledten az izgalmak és a száguldás jegyében!

Fontos tudnivalók:

 • Jelentkezéskor az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül (!) szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím, fix ülőhely igénye (igen/nem)
 • Az Alkupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit
 • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható
 • A részvételi díj nem visszatéríthető
 • Az utasok neve a visszaigazolást követően legkésőbb az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft / fő ellenében
 • A dátum - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 30 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében (pluszköltség lehet az esetleges árkülönbség az utak között)
 • Regisztrációs díj (az utazási irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő
 • Útlemondási biztosítás: 1%
 • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
 • Indulás: 7:00, Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla - találkozó 6:45
 • Érkezés haza 22 óra körül várható
 • Belépődíj - napijegy: 6 900 Ft / fő (3 és 99 éves kor között); 3 éves kor alatt, valamint 3 és 14 éves kor közötti születésnaposoknak ingyenes a belépés (igazolvány bemutatásával) – a jegy az attrakciók többségénél korlátlan használatot biztosít
 • A belépőjegy előzetes igénylése és kifizetése az utazási irodában nem kötelező, de javasolt, mivel csak az előzetesen befizetett jegyeket tudják garantálni - a helyszínen előfordulhat, hogy teltház miatt nem lehet aznapra jegyet venni
 • A belépőjegy ára tájékoztató jellegű, a változtatás jogát fenntartják
 • A belépők mellett érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magaddal - útközben pénzváltási lehetőség nincsen!
 • Biztosítás: ajánlott, az utazási irodában könnyűszerrel megkötheted

A Rusti-dombvidék szívében, a Fertő-tótól és a partján fekvő Rust településtől mindössze néhány kilométernyire terül el Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Familypark. Összesen 145 ezer négyzetméteren kínál különféle játékokat és attrakciókat minden korosztály számára. A négy tematikus részlegen – Élményvár, Meseerdő, Falusi gazdaság és Kalandsziget – minden megtalálható, ami különlegessé tesz egy ilyen helyszínt.

A bátrabbak kipróbálhatják a hatalmas tölgyfák között kanyargó Patkánymalom családi hullámvasút kínálta izgalmas száguldást, vagy tehetnek egy kört Leonardo repülőszerkezetével, 20 méterrel a föld felett. Valamivel nyugodtabb repülésben lehet részünk az Almakörhintán, a Római toronyból pedig nagyszerű, 360 fokos kilátás tárul elénk a Fertő-tóra és a környező dombvidékre.

Az apróságokat is igazán változatos kínálat várja a szabadidőparkban. A szülőkkel vagy a nagyszülőkkel közösen utazhatnak a gyermekvasúton vagy felfedezhetik a Falusi gazdaságot traktorral. Különösen nagy népszerűségnek örvendenek a Familypark háziállatai az állatsimogatóban, és Mizzi néni farmján kecskéket, bárányokat figyelhetnek meg az érdeklődők.

Másszatok fel a Varjúfészekbe is, majd irány lefelé a 40 méter hosszú csúszdán, a kíváncsi kecskék mellett! A Manóstég lábánál pedig néhány zöld levelibéka lelt új otthonra, a legkisebbek ezek hátán is tehetnek pár kört a tóparton.

Jó utat kívánunk!

Märchenparkweg 1, 7062 St. Margarethen im Burgenland, Ausztria
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás autóbusszal Ausztria legnagyobb szabadidőparkjához egy főnek. A Familypark összesen 145 ezer négyzetméteren kínál különféle játékokat és attrakciókat minden korosztály számára

Fontos

Beváltható: 2018.02.08. - 2018.08.20.
Indulási időpontok: 2018.05.27, 07.28, 08.20 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Regisztrációs díj: 1.500 Ft / fő, útlemondási biztosítás: 1% • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00

December 15-én is a megszokott nyitvatartás szerint (8:45-től 17:00-ig) vagyunk nyitva.
Oldal tetejére