9.990 Ft helyett 5.990 Ft: Tedd emlékezetessé a húsvéthétfőt – ünnepi buszos kirándulás a bámulatos Schlosshof kastélyhoz és a látnivalókban bővelkedő Pozsonyba

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

5.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Pozsony, Szlovákia
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Barangolj a pompázatos főúri világban és a szlovák főváros nevezetességei között!

Fontos tudnivalók:

  • Találkozás: 6:30-kor a Blaha Lujza téren, indulás: 7:00-kor
  • Visszaindulás 17 órakor, érkezés Budapestre 20 és 21 óra között várható
  • Belépők: kb. 20 €
  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft / fő (az utazási irodában kötelezően fizetendő)
  • Fix ülőhely az autóbuszon: 1.000 Ft / fő
  • Biztosítás: 590 Ft / fő
  • Az utazási iroda fenntartja az útvonal változtatásának jogát!

Schlosshof kastélyát Savoyai Jenő építtette, majd Mária Terézia uralkodása alatt nyerte el mai formáját. A 18. században grandiózus fogadások és fejedelmi vigasságok színtere volt. A legdrágább bútorokat, anyagokat és műalkotásokat felvonultató berendezés még az építészetnél is jobban bizonyítja a fejedelmi tulajdonos gazdagságát és műérzékét.

Hosszú évek során sikerült szinte az egész, már-már elveszettnek hitt eredeti enteriőrt megtalálni. Így a fényűző díszterem, a kupolákkal díszített kápolna, és a császári lakosztályok ismét pontosan úgy láthatók, mint ahogyan egykor megalkották őket.

Európában csak kevés barokk kert pompája fogható a kastély hét teraszon elhelyezkedő kertjéhez. A történelmi források és Canaletto festménye tette lehetővé minden részletre kiterjedő helyreállítását. Húsvét idején a már nyíló tulipánok és más pompázatos virágok festői keretet adnak a Hofbéli Ünnepi Kastély eseményeinek.

Ezt követően Pozsonyba utazunk, ahol 2 órás séta keretében mutatja be idegenvezetőnk a várost és érdekességeit. Kívülről megtekinthetjük a Várat, a Nemzeti Színházat és a Vigadót, a Mihály kaput, az Academia Istropolitanat, a Magyar királyi kamara épületét, a híres pozsonyi diéták színhelyét. Láthatjuk a Főteret a Régi városházával és szebbnél szebb egykori főúri palotákat.

Belülről is megnézzük a Szent Márton székesegyházat, és a Prímáspalotát a Tükörteremmel, valamint a Galériával. Sőt, további látnivalókat is megcsodálhatunk, köztük a Duna-parti sétányt, a Ferences templomot és a Mirbach palotát.

Jó utat kívánunk!

Pozsony, Szlovákia
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvét Schlosshofban és Pozsonyban – utazás autóbusszal egy főnek. A program része a pompás kastély és egyedülálló barokk kertjének megtekintése, majd séta idegenvezetéssel Szlovákia fővárosának látnivalói között (pl. Vár, Főtér, Nemzeti Színház, Prímáspalota). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.04.02.-ig
Időpont: 2018. április 2. (húsvéthétfő) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft / fő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére