Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

9.990 Ft helyett 5.990 Ft: Tedd emlékezetessé a húsvéthétfőt – ünnepi buszos kirándulás a bámulatos Schlosshof kastélyhoz és a látnivalókban bővelkedő Pozsonyba

Neoline Utazási Iroda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 40% 4.000 Ft
Neoline Utazási Iroda
Pozsony, Szlovákia
06 (1) 317 1256

Akció Leírása

Barangolj a pompázatos főúri világban és a szlovák főváros nevezetességei között!

Fontos tudnivalók:

  • Találkozás: 6:30-kor a Blaha Lujza téren, indulás: 7:00-kor
  • Visszaindulás 17 órakor, érkezés Budapestre 20 és 21 óra között várható
  • Belépők: kb. 20 €
  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft / fő (az utazási irodában kötelezően fizetendő)
  • Fix ülőhely az autóbuszon: 1.000 Ft / fő
  • Biztosítás: 590 Ft / fő
  • Az utazási iroda fenntartja az útvonal változtatásának jogát!

Schlosshof kastélyát Savoyai Jenő építtette, majd Mária Terézia uralkodása alatt nyerte el mai formáját. A 18. században grandiózus fogadások és fejedelmi vigasságok színtere volt. A legdrágább bútorokat, anyagokat és műalkotásokat felvonultató berendezés még az építészetnél is jobban bizonyítja a fejedelmi tulajdonos gazdagságát és műérzékét.

Hosszú évek során sikerült szinte az egész, már-már elveszettnek hitt eredeti enteriőrt megtalálni. Így a fényűző díszterem, a kupolákkal díszített kápolna, és a császári lakosztályok ismét pontosan úgy láthatók, mint ahogyan egykor megalkották őket.

Európában csak kevés barokk kert pompája fogható a kastély hét teraszon elhelyezkedő kertjéhez. A történelmi források és Canaletto festménye tette lehetővé minden részletre kiterjedő helyreállítását. Húsvét idején a már nyíló tulipánok és más pompázatos virágok festői keretet adnak a Hofbéli Ünnepi Kastély eseményeinek.

Ezt követően Pozsonyba utazunk, ahol 2 órás séta keretében mutatja be idegenvezetőnk a várost és érdekességeit. Kívülről megtekinthetjük a Várat, a Nemzeti Színházat és a Vigadót, a Mihály kaput, az Academia Istropolitanat, a Magyar királyi kamara épületét, a híres pozsonyi diéták színhelyét. Láthatjuk a Főteret a Régi városházával és szebbnél szebb egykori főúri palotákat.

Belülről is megnézzük a Szent Márton székesegyházat, és a Prímáspalotát a Tükörteremmel, valamint a Galériával. Sőt, további látnivalókat is megcsodálhatunk, köztük a Duna-parti sétányt, a Ferences templomot és a Mirbach palotát.

Jó utat kívánunk!

Pozsony, Szlovákia
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvét Schlosshofban és Pozsonyban – utazás autóbusszal egy főnek. A program része a pompás kastély és egyedülálló barokk kertjének megtekintése, majd séta idegenvezetéssel Szlovákia fővárosának látnivalói között (pl. Vár, Főtér, Nemzeti Színház, Prímáspalota). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.03.07. - 2018.04.02.
Időpont: 2018. április 2. (húsvéthétfő) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft / fő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére