9.990 Ft helyett 5.990 Ft: Születési képlet elemzése és egyéves előrejelzés az asztrológia segítségével a LifeStyle Selfness Szépségszalonban

LifeStyle Selfness Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 40% 4.000 Ft
LifeStyle Selfness Szépségszalon
www.lifestyle-selfness.hu/

Akció Leírása

A születési képletedből kiolvasható a jellemed, a tulajdonságaid, a fejlesztendő vagy háttérbe kényszerülő képességeid, a főbb életeseményeid, a számottevő Sorspontjaid! Ha elakadtál, adj egy esélyt Te is az asztrológiának!

Az ajánlat tartalma

  • Születési képlet elemzése és egyéves előrejelzés az asztrológia segítségével a LifeStyle Selfness Szépségszalonban

Az asztrológiáról sokféle véleményt lehet hallani, legyen az negatív – humbug, jóslás, boszorkányság - vagy inkább pozitív – értékes, hasznos, komplex tudomány. Akármelyik táborhoz is tartozol, biztos, hogy hallottál már róla, és biztos, hogy kíváncsi is vagy rá, akár hiszel benne, akár nem.

Na, nem a pletykalapokban olvasható napjegy elemzésekről van itt szó, ez nem egy általánosan megfogalmazott, sok ezer emberre vonatkoztatható jóslás. Az ajánlatban szereplő foglalkozás másról szól! Csak néhány adatra van szükség tőled – születésed éve, hónapja, napja, órája és perce, illetve a születésed helye.

Az asztrológia kiváló jellemábrázoló tudomány! Egy egyedi horoszkóp olyan, mint egy térkép, amivel megfejtheted az embert, egy összekuszált puzzle halmaz, amit ha összeraksz, látod mi vár rá a jövőben. Ez nem varázslat, nincs üveggömb, de még alfába sem kell lemenni, hogy „megjósolja", milyen események várhatók az életedben az elkövetkezendő egy évben. Egy horoszkóp, egy előrejelzés olyan, mint egy könyv, csak el kell olvasni, annyi különbség van csupán a hétköznapi könyvekhez képest, hogy ezt egy kevesek által ismert, nehezen értelmezhető nyelven írtak. De ha érted a nyelvet, csak át kell adni az információt.

Ez az Alkupon kupon 40%-os kedvezménnyel tartalmazza a legkedveltebb asztrológiai foglalkozást: a születési képlet elemzését és egy egy éves előrejelzést. A születési képletedből kiolvasható a jellemed, a tulajdonságaid, a fejlesztendő vagy háttérbe kényszerülő képességeid, a főbb életeseményeid, a számottevő Sorspontjaid, az egészségi állapotod, a hozzád leginkább illő munkák vagy akár a párod. Megtudhatsz mindent, ami fontos, mindent, amire figyelned kell, te pedig kérdezhetsz bátran. Kiderül, mi vár rád az elkövetkezendő egy évben, hogy alakul a párkapcsolatod, összeházasodtok vagy netán hűtlen a párod, együtt maradtok vagy inkább valaki mást kell keresned, lesz-e munkád, beindul-e a vállalkozásod, sikerül-e a vizsgád vagy akár hogy nyersz-e a lottón. Ami pedig talán a legfontosabb: ami a foglalkozáson elhangzik, az a szobából nem kerül ki!

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Születési képlet elemzése és egyéves előrejelzés az asztrológia segítségével a LifeStyle Selfness Szépségszalonban

Fontos

Beváltható: 2018.06.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 30/381-1658 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére