9.990 Ft helyett 5.990 Ft: Egynapos buszos utazás 1 személyre, húsvéti városnézés Pozsonyban, vásár a Schlosshof-kastély színpompás kertjében

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

5.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Pozsony, Szlovákia
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Sétálj húsvétkor Pozsony történelmi látnivalói között és vegyél részt a Schlosshof-kastély mesés kertjében rendezett ünnepi vásáron!

Időpont

  • 2019. április 22. (Húsvét hétfő)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Egynapos buszos utazás, húsvét Pozsonyban és Schlosshofban

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
  • Fix ülőhely: 1.000 Ft/fő
  • Biztosítás: 450 Ft/fő
  • Belépők

Program

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza téren, a Corvin áruház előtti parkolóban, indulás: 7.00 órakor. Első állomásunk Pozsony, ahol a Park Inn Szálloda előtt szállunk ki az autóbuszból. Egyúttal itt találkozunk a helyi idegenvezetővel, aki egy 2 órás városnézés keretében mutatja be a várost és érdekességeit. A gyalogos séta során kívülről megtekinthetjük a Várat, a Nemzeti Színházat és a Vigadót, a Mihály kaput, az Academia Istropolitanat, a Magyar királyi kamara épületét, a híres pozsonyi diéták színhelyét. Látjuk a Főteret az Régi városházával és szebbnél szebb egykori főúri palotákat. A városnézés után szabadidő. További látnivalók a Duna parti sétány, Ferences templom, Mirbach palota. Helyi költség: kb. 5 €

Városnézésünk után tovább utazunk a Schlosshof-i kastélyhoz. Savoyai Jenő építtette, majd Mária Terézia uralkodása alatt nyerte el mai formáját. A Hof kastély a 18. században grandiózus fogadások és fejedelmi vigasságok színtere volt. A legdrágább bútorokat, anyagokat és műalkotásokat felvonultató berendezés még az építészetnél is jobban bizonyítja a fejedelmi tulajdonos gazdagságát és műérzékét. Hosszú évek során sikerült szinte az egész, már elveszettnek hitt eredeti enteriőrt megtalálni és darabról darabra az eredeti módon elrendezni. Így a császári lakosztályok, a fényűző díszterem, vagy a két emeletet elfoglaló, kupolákkal díszített kápolna ismét pontosan úgy láthatók, mint ahogyan egykor a kor legjobb művészei megalkották őket.

Európában csak kevés barokk kert pompája fogható a Hof kastély hét teraszon elhelyezkedő kertjéhez. A történelmi források és Canaletto festménye tette lehetővé a kert minden részletre kiterjedő helyreállítását. Húsvét idején kirakodó vásárral várják a látogatókat és a már nyíló tulipánok és más pompázatos virágok festői keretet adnak a Hofbéli Ünnepi Kastély eseményeinek. Kastélylátogatás vezetéssel 20 fő fölött: Felnőtt: 16 €, Gyermek (6-18év) 11 €.

Visszaindulás 17 órakor, várható visszaérkezés Budapestre 20 - 21 óra között.

Jó utat kívánunk!

Pozsony, Szlovákia
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos buszos utazás 1 személyre, húsvéti városnézés Pozsonyban, vásár a Schlosshof-kastély színpompás kertjében

Fontos

Beváltható: 2019.04.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • A vásárlást követően 3 napon belül szükséges felvenned a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére