9.990 Ft helyett 4.990 Ft: Fantasztikus kaland és szórakozás ízélményekkel gazdagítva a Rejtélyes Vacsorán, Debrecenben - 2-2,5 órás szerepjáték est és 3-fogásos vacsora

Rejtélyek Háza Kft.
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 50% 5.000 Ft
Rejtélyek Háza Kft.
info@rejtelyekhaza.hu
debrecen.rejtelyekhaza.hu/

Akció Leírása

Lépj ki a mindennapok forgatagából és kerülj egészen új szerepbe!

A 20-as, 30-as években járunk. Don Giovanni vacsoraestet tart közeli üzlettársainak, barátainak. Miután mindenki megérkezett, kezdetét veszi a játék és a vacsora, majd valaki holtan esik össze.

De miért? Hogyan? Ki tette? Kérdések töltik meg a feszültségtől megfagyott levegőt, amelyekre a válaszokat nektek kell kinyomoznotok, illetve a valódi tettesnek elterelnie a gyanút szörnyű cselekedetéről. Mellette mindenkinek megvannak a saját titkai, küldetései. Ármány, titkok, leleplezések, nyomozás, krimi és vacsora...

Mi az a Szerepjáték est?

Egy éjszaka, amikor kibújhatsz a szürke hétköznapok súlya alól és magadra öltheted valaki más bőrét. Minden játékos eljátszik egyet a kitalált karakterekből (maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán, stb.). Vannak titkaid, céljaid, és feladataid (megtudni valakinek a titkát, meggazdagodni, megtalálni egy gyilkost, stb.), amiket saját tudásod szerint kell megoldanod, közben segítve/hátráltatva/manipulálva a többi résztvevőt. Olyan ez, mint egy színház, amelyben Ti vagytok a szereplők és a közönség is.

Mi az a Rejtélyes Vacsora?

A Rejtélyek Háza 2013 őszén kezdte meg a működését szabadulószobákkal és szabadtéri nyomozós játékokkal. Télre már új családtag született, a Rejtélyes vacsora, amelynek célja, hogy egy komplex, egész estés programot nyújtson, ki tudj mozdulni a négy fal közül, antasztikus nyomozási élménnyel gazdagodj, megismerkedj jó fej emberekkel és kipróbálj egy elegáns éttermet.

A Rejtélyek Háza világról

A Rejtélyek Háza közel két tucat különböző programmal és játéktörténettel vár. Óhatatlan, hogy ennyi izgalmas cselekmény szálai egy idő után összefonódjanak. A krimi történetekben időről-időre össze fogsz futni ismerős nevekkel – egyszer barátként, egyszer talán ellenségként... Egy „világban” játszódó történetek pl.: a 999/645-ös akta rejtélye; Bűnös Város; MaffiaHáború, stb..

Fontos tudnivalók:

  • Az Alkuponodat kizárólag a Rejtélyek Háza által szervezett nyílt eseményeken lehet felhasználni! Privát időpont igénylésére nem alkalmas, teljes létszám esetén sem!
  • Gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók, felár nélkül (az igényt foglaláskor, a megjegyzés rovatban kell feltüntetni!)
  • Az italfogyasztás önköltséges
  • Dress code: minden játékos élménye érdekében korhű öltözékben (ennek hiányában elegáns, „modern”)

Jó szórakozást és étvágyat kívánunk!

info@rejtelyekhaza.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rejtélyes vacsora Debrecenben, Szerepjáték est - Szesztilalom. Részvétel a programon + 3-fogásos vacsora egy főnek. Minden játékos eljátszik egyet a kitalált karakterekből (pl. maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán, stb.). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.11.26.-ig
Helyszín: The Flat Bisztró - Debrecen, Balmazújvárosi út 1 • Az Alkupon megvételét követően előzetes időpont-foglalás szükséges online: http://debrecen.rejtelyekhaza.hu/rejtelyes-vacsora • Mindenkinek sajátos szerepe van a programban, ezért lemondásra/időpont-módosításra legkésőbb az esemény előtt 3 nappal van lehetőség! • E-mail: debrecen@rejtelyekhaza.hu • Telefon: +36-70-42-60-936

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére