Légy Te is konyhatündér!
A visszaszámlálás megkezdődött. Hamarosan jön a nyuszi és a sok locsoló is a Húsvétnak köszönhetően! Ha szeretnéd őket egy-két mennyei házi készítésű kaláccsal lenyűgözni, akkor gyorsan jelentkezz a Bourbon Kreatív-Élmény-Konyha foszlós kalács készítő kurzusára! Hidd el nem fogod megbánni!

Európában a legerősebb hagyománya az olaszoknál van a húsvéti kalács sütésének, ám mi magyarok is szeretünk sós és édes kalácsokat egyaránt készíteni. Míg az olaszoknál galamb formára alakítják a tésztát és különböző gyümölcsökkel gazdagítják, addig nálunk hagyományosan kelt tésztából készül, általában koszorú formában, hármas fonással díszítve.
Nem hiába szeretjük ezen az ünnepen sonkával, tojással, tormával és friss zöldségekkel fogyasztani ezt az isteni kalácsot. Ha nem szeretnél boltit venni, vagy cukrászdából rendelni, akkor a 4 órás tanfolyamon elsajátíthatod a tökéletes foszlós kalács csínját-bínját, hiszen a kalács akkor az igazi, ha frissen és otthon készül. A Bourbon Kreatív-Élmény-Konyhában édes és sós változatot is egyaránt elkészítitek, és a fonás lépéseivel is megismerkedtek, hogy az ünnepek alatt már gyakorlottak legyenek a mozdulatok.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról