900.000 Ft helyett 680.000 Ft: Hódítsd meg a kínai Nagy Falat, Pekinget és Hongkongot, 13 éjszaka 1 személy részére rengeteg izgalmas és életre szóló programmal, október 17-től

Ajánlat kód: 30209
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

680.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30209

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerd meg testközelből, profi idegenvezetés mellett a távol-keleti tájakat és kultúrát, juss el olyan helyekre is, ahová egyedüli utazóként nehezebb dolgod lenne!

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Szállást 3-4*-os szállodákban, standard kétágyas szobában
  • Reggelit
  • Másodosztályú vonatjegyet Peking és Xian között, valamint Xian – Luoyang, Luoyang – Shanghai között
  • A programban megjelölt étkezéseket (R-reggeli, E-ebéd, V-vacsora)
  • A belső repülőjegyet illetékkel Shanghai és Guilin között
  • A belső repülőjegyet illetékkel Guilin és Hongkong között
  • A transzfereket a repülőterekről a szállodákig és vissza, a körutazás során a szállodák és a műemlékek között légkondicionált autóval vagy kisbusszal
  • Vacsorát a híres Shanghai-i TV toronyban
  • A helyi városnézéseket légkondicionált autóval vagy kisbusszal
  • Vacsorával egybekötött esti hajózást Hongongban
  • Angol nyelven beszélő helyi idegenvezetőt, 10 fő felett magyar csoportvezetőt
  • A belépőket a múzeumokba és műemlékekbe

Az ár nem tartalmazza

  • A nemzetközi repülőjegyet a Budapest – Peking, és a Hongkong-Budapest szakaszokon: 210 000 Ft/fő illetékekkel együtt
    • CA722 17 OCT BUDAPEST-PEKING 21:10 13:05+1 (érk. okt. 18-án)
    • CA118 31 OCT HONGKONG-PEKING 08:30 12:00
    • CA721 31 OCT PEKING-BUDAPEST 13:00 18:40
  • A baleset- és poggyászbiztosítást, az útlemondási biztosítást (nem kötelező, de irodánkban is megkötheti)
  • A programban megjelölteken felüli étkezéseket
  • Az egyéb személyes kiadásokat
  • A borravalókat (javaslat: 5 USD a helyi idegenvezetőknek)
  • A kínai vízum díját (19.000 Ft/fő, a budapesti követségen intézendő, irodánk az ügyintézést vállalja)

Fontos

  • 10 fő estén, magyar idegenvezetővel: 680.000 Ft/fő
  • 15 fő estén, magyar idegenvezetővel: 625.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 220.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Peking (2018. okt. 17.)

Indulás Pekingbe, utazás egy átszállással.

2. nap: Peking (2018. okt. 18.)

Érkezés Pekingbe, majd transzfer a szállodába. A szobák elfoglalása és rövid pihenés a szállodában. Kora este elmegyünk sétálni a Hutong-ba, a tradicionális épületekkel és sikátorokkal teli, hangulatos, hagyományőrző negyedbe, esetleg beülünk egy kávéra is. Vacsorára kipróbáljuk a híres pekingi kacsát egy helyi, hagyományos étteremben.

3. nap: Nagy Fal, Nyári Palota (R)

A reggelit követően utunkat a Kínai Nagy fal egy kevésbé zsúfolt része felé vesszük. A Nagy fal Pekinghez legközelebbi szakasza a fővárostól mintegy 70 kilométerre észak-keletre található. A több mint 6000 kilométer hosszú építmény – tulajdonképpen erődök sorozata – a Pohai-öböl partján fekvő Shanhaiguantól a Góbi-sivatagtól délre fekvő Jiayuguanig húzódik. A hatalmas falat eredetileg a környező vidékeken élő nomád törzsek ellen való védekezésként építették. A falat már az i.e. 500-as években elkezdték építeni, és a Han-dinasztia idején fejezték be a munkálatokat, igaz később többször átépítették. A Nagy Fal egyes részei a közhiedelemmel ellentétben „csupán” 5-600 évesek. Délután a Nyári Palotába látogatunk, valamint a kínai császárok legismertebb kertjébe, mely 1998 óta az UNESCO Világörökség része. A Palota és kertje Pekingtől alig 15 kilométerre északnyugat irányban található, és a Kunming mesterséges tó körül fekszik. Mint a kínai táj- és kertépítészet remekművei általában, a kert tavai, dombjai, útjai és épületei szimbolikus jelentőséggel bírnak. A tó délkeleti részén található 17 ívű híd a terület egyik legszebb látványossága, mely a Kelet Kínai tenger szigetvilágát és gátjait szimbolizálja. Este visszatérünk Pekingbe, éjszaka a pekingi szállodában.

4. nap: Peking – Xi'an (R)

Korai reggelit követően a Tien Tan-hoz (Az Ég Templomához) indulunk, ahol Kína legismertebb templomcsarnokai láthatók. A templom 273 hektáros területen fekszik, így területe négyszer akkora, mint a Tiltott Városé. A templomot szintén Jung-lo császár építtette, és kezdetben az Égnek és a Földnek szóló áldozatok bemutatására szolgált. Ezt követően felkeressük a Tiltott Várost és a híres Tienanmen teret, a Mennyei Béke Kapujának terét. A tér környékén kormányzati épületek találhatók, északi részén a Tienanmen kapubástya áll, amely 1651-ben nyerte el mai formáját. A tér déli részén áll Mao Ce-tung mauzóleuma, ahol kristálykoporsóban tekinthető meg a nagyvezér. A Tienanmen kapubástya túloldalán az egykori császári palota, a Tiltott Város áll, délelőtti városnézésünk másik célpontja. Ez a mintegy 500 éves épületegyüttes egyes vélemények szerint a világ legnagyobb fennmaradt császári palotája. A 10 méter magas, 9000 helyiségből álló palota 24 császár otthonául szolgált az évek során. A Tiltott Város két részből áll, déli felén a hivatalos célokat szolgáló hatalmas csarnokok vannak, míg északi részén hangulatos parkokat és lakóépületeket láthatunk. Az ebédet követően búcsúzunk Peking városától, majd vonatra szállunk, és szuper expresszel Kína egykori fővárosába, Xi’an-ba megyünk. Valószínű vonatunk: Peking – Xi’An 15:45 – 21:21 Érkezés után privát transzfer a szállodába, pihenés. Éjszaka Xi’anban.

5. nap: Xi’an (R)

Xi’An „Chang’An”(Hosszú nyugalom) néven Kína első jelentős fővárosa volt. Tizenegy dinasztia ugyanennyi évszázadon át innen kormányozta a birodalmat, és innen indul a Nyugat-Ázsiába vezető híres Selyem út is. A város az első évezred végén egymilliós lakosságával a világ legnagyobb városának számított. Reggelit követően egész napos városnézésre indulunk: megnézzük a Vadludak Nagy Pagodáját a városfaldéli részénél. A Pagoda 652-ben épült, de többször átépítették, míg elnyerte mai formáját. A hétszintes pagoda 65 méter magas, szomszédságában pedig kisebb testvére a Vadludak Kis pagodája áll. Délután a világ nyolcadik csodájaként számon tartott terrakotta hadsereget tekintjük meg. A több ezer életnagyságú katonaszobrot Qin Shi Huang császár hadseregéről mintázták. Este visszatérünk a szállodába, szabad program, pihenés.

6. nap: Xi’an – Luoyang (R)

Reggel privát transzfer az állomásra és indulás Luoyangba vonattal (kb. 2 óra) Az érkezést követően rövid pihenés a szállodában, majd délután látogatás a Longmen barlangoknál („a sárkány kapuja” barlangok). A Longmen a kínai Buddhista művészet egyik legszebb példája, mely több tízezer Buddha szoborral büszkélkedhet. Összesen 2 345 barlang, 100 000 szobor, 2 500 sztélé, dombormű és véset található itt, valamint több, mint 60 Buddhista pagoda csodás tarmészeti övezetben. A hely 2000 óta az UNESCO örökségi listáján is szerepel. A látogatást követően a Shaolin Templomhoz utazunk. Az Unesco védnökség alatt álló templom a kínai Zen Buddhizmus és a Shaolin harcművészet bölcsője. Az Északi Wei dinasztiából származó épületen kívül számos további látnivaló, és kellemes környezet várja a látogatókat. Éjszaka Luoyangban.

7. nap: Luoyang – Shanghai (R)

Reggel transzfer a vonatállomásra és utazás Shanghai-ba, Ázsia egyik legnagyobb gazdasági központjába. Járat: G1918 Luoyang – Shanghai 11:04-16:45. Az érkezést követően transzfer a szállásra, majd este felé elkezdjük Shanghai felfedezését. A városnézés alkalmával sétálunk az óvárosi utcákon, az üzletekkel és bevásárlóközpontokkal teli Nanking úton, Shanghai legforgalmasabb utcáján, valamint felkeressük a híres Bundot is. Vacsoránkat a híres TV toronyban fogyasztjuk el. Éjszaka Shanghaiban.

8. nap: Shanghai (R)

Reggeli után városnézésre indulunk, amelynek során felkeressük a Jade Buddha templomát, ahol az egyetlen tömb burmai zöld jádéból készült Buddha szobor látható. Délután szabad program, pihenés, esetleg látogatás a francia negyedbe, és Shanghai kevésbé ismert részeire az idegenvezetővel. Késő délután az óvárosba látogatunk el, és felkeressük az eredetileg palotának épült Örömök Kertjét, a város legrégebbi parkját, az 1559 és 1577 között épült Yu Yuan-t. A nyüzsgő nagyváros közepén fekvő parkban csend és nyugalom várja az utazót, ahol tavak, apró pavilonok és egy bazár is található. Éjszaka Shanghaiban.

9. nap: Shanghai – Wuzhen (R)

A reggelit követően privát transzfer Kína egyik leghíresebb vízi városába, Wuzhen-be. A rengeteg kanálisra épült település 1300 éve alig változott, vagyis a mai napig őrzi hagyományait. Épületeit újjáépítették vagy renoválták eredeti formájuk szerint, és 2001-től az USESCO kulturális örökségi listáján is szerepel. Sétálunk a csatornák mentén, megcsodáljuk a teliholdat imitáló hidakat, ellátogatunk egy két kiállításra, vagy beülünk egy hagyományos kínai étterembe. A város este a leghangulatosabb, mikor a kis utcákat tradicionális lampionok világítják ki, ezért az éjszakát Wuzhenben töltjük.

10. nap: Wuzhen – Shanghai – Guilin

Reggeli után transzfer a shanghai-i repülőtérre, és indulás a természeti képződményeiről, karszthegyeiről híres Guilinba. Érkezés után elfoglaljuk szállásainkat majd rövid pihenés. Ebéd után elindulunk, hogy felkeressük a híres Vörös Nádsíp barlangot, amely a környéken termő nádfajtáról kapta a nevét. Éjszaka Guilinban.

11. nap: Guilin (R)

Egész napos kirándulás a Longshengi rizsteraszokhoz. A Sárkány háthoz is hasonlított teraszosan kiépített vidéken már a Yuan dinasztia idején (13.-14. század) elkezdték a rizs művelését. Éjszakára visszatérünk Guilinba.

12. nap: Guilin – Yangshuo (R, E)

Reggeli után egész napos hajókirándulásra indulunk Yangshuo felé a Li folyón és megnézzük a Guilin jelképének számító híres cukorsüveg alakú karszthegyeket. A folyó vizét a benne lévő szénsav és a mészkő reakciója tartja kristály tisztán. Utunk csodálatos hegyek és földműves falvak mellett visz, és megtekinthetjük a helyi halászok nem mindennapi halászmódszerét is. Ebédünket a hajón fogyasztjuk el. A hajó Yangshuoban köt ki, ahol az érkezést követően a kikötőből privát transzferrel utazunk a szállásra. Bejelentkezünk a szállásunkra, majd kerékpár túra keretében fedezzük fel a környéket. A faluban és a falu környékén leshetünk így be kicsit a helyiek életébe (természetesen a bicikliút nem kötelező, aki nem kíván részt venni rajta, sétálni is tud a faluban). Az éjszakát a parányi faluban, Yangshuoban töltjük.

13. nap: Yangshuo – Guilin – Hongkong

Reggel transzfer a Guilin-i repülőtérre, indulás tovább Hongkongba. Repülő járat: KWL-HKG 11:25 – 12:55 A hongkongi érkezést követően transzfer a szállásra, bejelentkezés és pihenés, séta az öbölben. Éjszaka Hongkongban.

14. nap: Hongkong (R, V)

A reggelit követően egész napos városnézésre megyünk. Nem mindennapi látványnak ígérkezik a város, amelynek neve Illatos kikötőt jelent. Az egykori brit fennhatóság alá tartozó város tulajdonképpen négy kisebb területből áll. A városnézés során megtekintjük a Man Mo Templomot, majd villamossal felkapaszkodunk a Victoria csúcshoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Kowloon szigetére és Hong Kong „Új területek” nevű részére. A hegyről lefelé jövet ellátogatunk az egykori parányi halászfaluba, Aberdeenbe, amely már a város szerves részévé vált. Útközben megnézzük a helyiek kedvelt pihenőhelyét, a Repulse-öblöt. Aberdeenben bepillantást nyerhetünk az úszófalu életébe, ahol a dzsunkákon élő helyi halászok életmódja évszázadok óta nem változott. Itt részt vehetünk egy rövid sampan-kiránduláson, s a parányi csónakokkal járhatjuk be a falut. Ezután ellátogatunk a Stanley piacra, ahol szuvenírek vásárlására is lehetőség nyílik. Este hajókiránduláson veszünk részt az öbölben, ahonnan megtekinthetjük a Hong Kong nevezetességévé vált, minden este megtartott fényjátékot.

15. nap: Hongkong – Budapest (R) (2018. okt. 31.)

Transzfer repülőtérre, indulás haza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hódítsd meg a kínai Nagy Falat, Pekinget és Hongkongot, 13 éjszaka 1 személy részére rengeteg izgalmas és életre szóló programmal, október 17-től

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére