90.000 Ft helyett 35.990 Ft: Hozz ki többet magadból, lépj a boldogság útjára és légy igazi nő - Szakrális Nő útja online képzés a belső harmóniáért

Surányi Réka
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

35.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
90.000 Ft 60% 54.010 Ft
Surányi Réka
energiakapuk@gmail.com

Akció Leírása

Éleszd fel a benned rejlő erőt, éles ösztönöket, szenvedélyes kreativitást és korlátlan tudást!

A Szakrális Nő útja arról szól, hogy újra emlékezz azokra a tanításokra, amelyeket önmagadban hordozol. Felidézheted a test bölcsességét és tudását, kapcsolódhatsz az ősökkel, az energiákkal, a Föld Anyával és lényeivel. A Szakrális Nő kapuvá válik, amely során a tiszta szépséget, szeretetet és az életet hozza le a Földi létbe.

Mint minden Nő, Te is képes vagy erre! A Szakrális Nő útja kurzus során megtanulod mindezeket feléleszteni és beépíteni a hétköznapi életedbe. Számtalan könnyen elsajátítható gyakorlatot fogsz kapni, amelyek a Szakrális Női energiáidat aktiválják. Erősödni fog önbizalmad, öntudatosságod és elkezded tisztán megélni belső erőidet. Ráadásul lépésről lépésre, saját tempódban haladhatsz!

A tanfolyam neked szól, ha nem érzed magad Nőnek, a férfiak nem tisztelik a benned élő Nőt, a párkapcsolataid kudarcba fulladnak, nem találsz megfelelő párt, gondod van az alakoddal, nehezen fogysz, a méheddel problémák vannak, a menstruáció nyűg és fájdalom, a szexualitás megélése frusztrációt és gondokat okoz, a menopauza kibillentett egyensúlyodból, úgy érzed, több van benned, mint amit eddig meg tudtál mutatni a világnak. Éld kiteljesedett életed, tündökölj, akár egy nő!

A Szakrális Nő útja - 3 hónapos - kurzus többet segíthet neked mint hinnéd! Felismerheted és feloldhatod a nőiséged kiteljesedését akadályozó blokkokat, megismered, felszínre hozod és barátságot kötsz a benned élő női archetipikus mintákkal, erejüket és tudásukat a javadra fordítod, aktiválhatod Szakrális Női energiáidat. A gyakorlatoknak és az önmunkának köszönhetően feléled a benned szunnyadó misztikus tudást és rátalálhatsz az elnyomott női énedre. Mindemellett barátságot köthetsz testeddel és tudatos alakítójává is válhatsz! Sőt, konkrét módszereket ismerhetsz meg, hogy életed tudatos alakítójává válj!

A női lét maga a csoda, a teljesség. Ha ismered önmagad, a benned lüktető ciklusokat és erőket, akkor az életed egy gyönyörű, ritmikusan hullámzó tánc!

„Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával.” - Clarissa Estes

Fontos tudnivaló:

A tanfolyam zárt internetes felületen elérhető!

Legyen szép napod!

energiakapuk@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szakrális Nő útja 3 hónapos online képzés egy főnek. Ha igazi nőnek éreznéd magad, megtalálnád a párod, többet hoznál ki magadból és elfelejtenéd a frusztrációként megélt szexualitást. Felidézheted a test bölcsességét és tudását. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.02.09.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: energiakapuk@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére