90 perces választható masszázs a budai Relax Spa szalonban – kiegyensúlyozó, aromaterápiás vagy shea vajas masszázs

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.830 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 20% 2.400 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

8 Alkupon eladva

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Akció Leírása

Lazulj el és töltődj fel a budai Relax Span szalon masszázsaival!

Opciók

  • 90 perces tetőtől talpig kiegyensúlyozó masszázs: Előleg: 1.830 Ft
  • 90 perces aromaterápiás masszázs: Előleg: 1.830 Ft
  • 90 perces shea vajas masszázs: Előleg: 1.830 Ft

Tetőtől talpig kiegyensúlyozó masszázs

Eltávolítja az elhalt hámsejteket, lassítja az öregedést, mivel növeli a bőr ellenálló képességét, ezáltal rugalmasabb lesz, ezen kívül serkenti a bőr kiválasztó munkáját (faggyú- és izzadtságmirigyek).

Vérkeringésnövelő hatása tudományosan alátámasztott, a masszázs mozdulatok révén képes többszörösére növelni a mélyebb szövetek vérellátását, ez által a sérült szövetek gyorsabban tudnak regenerálódni. A megfelelő vérellátás javítja a sejtek és a test oxigénellátását, nyirokműködés serkentő, a lerakódott salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

Belső szervekre gyakorolt hatása elsősorban a reflexológiánál ismert, azonban más, a reflexológia fogásait alkalmazó technikáknál is érvényesül. A test bizonyos zónái kapcsolatban állnak adott belső szervekkel, így a külső pontokat stimulálva javulás érhető el szervi panaszok esetén.

A masszázs detonizálja, ellazítja a merev izomkötegeket.

Bizonyos technikák az idegvégződésekre is nyomást gyakorolnak, így segítséget nyújthat ideggyulladás esetén, fájdalomcsillapító hatása igazolható.

Aromaterápiás masszázs

Célja az esszenciális olajok hatóanyagának a szervezetbe való bejuttatása a masszázs segítségével, a különböző illóolajok gyógyító hatásának érvényesítése.

A kezelés egyéb pozitív hatásai: a szervezet belső harmóniájának megteremtése, a stressz oldása, relaxálás, vitalitásnövelés, immunrendszer megerősítése, fájdalom csillapítása, gyulladás csökkentése, természetes élénkítés, hangulatjavítás, alakformálás, zsíroldás, méregtelenítés.

Shea vajas masszázs

Afrikai shea vajjal és tik fával végezett masszázs rituálé, amely során különböző technikákat alkalmazva lazítjuk el az izmokat. A nyugat- afrikai karité fa terméséből nyert shea vajat Afrika arany ajándékaként is emlegetik különleges bőrnyugtató, feszesítő és hidratáló hatása miatt. Ezt a kényeztető rituálét 100% természetes shea vajjal végzik felváltva alkalmazva a keleti és a nyugati holisztikus világ mozdulatrendszereit.

A shea vaj egy Közép-Afrikában élő fa, a karité fa terméséből készül. A karitéfa 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. A leszüretelt gyümölcsök igen magas zsírtartalommal (60-70%) rendelkeznek. A hagyományos feldolgozás eredménye egy közepes keménységű, tört fehér színű növényi zsiradék, amelyet sheavajnak hívnak.

A shea vaj különösen hatékony hidratáló, mivel rengeteg olyan zsírsavat tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy bőrünk megtartsa nedvességtartalmát és rugalmasságát. Alapvető hatása, hogy a bőrt finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat, pattanásokat csökkenti. A benne található E-vitamin és béta-karotin bőrpuhító, regeneráló hatású. További felhasználási lehetőségek közé sorolható az ekcéma és pikkelysömör tüneteinek csökkentése.

A shea vaj viszont puha, vajszerű textúrája miatt könnyen felszívódik a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. Sokan nem tudják, de a sheavaj természetes módon 5/6-os fényvédőfaktorral rendelkezik, így kitűnő választás lehet a már lebarnult bőrünknek.

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

90 perces választható masszázs a budai Relax Spa szalonban – kiegyensúlyozó, aromaterápiás vagy shea vajas masszázs

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére