90 perces triggerpont terápiával kombinált teljes testmasszázs izomfájdalmak ellen a budai Dream Face Stúdióban!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.540 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 33% 5.000 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Csökkentsd a fájdalmat triggerpont terápiával és masszázzsal!

  • 90 perces triggerpont terápiával kombinált teljes testmasszázs izomfájdalmak ellen a budai Dream Face Stúdióban! - A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 7.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 3 x 90 perces triggerpont terápiával kombinált teljes testmasszázs izomfájdalmak ellen a budai Dream Face Stúdióban!- A kupon teljes ára 24.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.300 Ft, a fennmaradó 18.600 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Ha sűrűn előfordul, hogy beáll a nyakad, görcsben van a hátad, vállad, tudd, hogy nem kell együttélni sem a kellemetlen enyhébb tünetekkel, sem a kínzó fájdalmakkal! Ez a csomag Neked szól, mert a triggerterápia lényege, hogy nem a tünetet kezeli helyileg, hanem megkeresi a kiváltó okot, és azokat kezeli.

A 90 perces csomagajánlat kókuszolajos teljes testmasszázson  és a triggerpontok kezelésén alapul, amely több mint a hagyományos svédmasszázs. A triggerpontok az izomszövetben tapintható érzékeny “csomók” Helyileg is okozhatnak kínzó tüneteket, de nem ritka, hogy kisugárzó (fájdalmas izomcsomótól távolabb jelentkező) tüneteket is okozhatnak. Ezért van sokszor az, hogy fájdalom okozója nem is ott van, ahol a fájdalmat érezzük. Kívülről ezen pontok nem láthatóak, de aki képesített triggerterapeuta, az képes kitapintani ezeket az izomzatban és megfelelő kezeléssel, mechanikai nyomással tudja oldani.

A megfelelő technikával kioldott csomók „felszívódnak” és pár alkalom után (egyéntől függően) el is tűnhetnek!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 90 perces klasszikus svédmasszázson alapuló teljes testmasszázs triggerterápiával, célzottan nyaki, váll, lapocka területeken.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

CSAK A BLACK FRIDAY ALATT! 90 perces triggerpont terápiával kombinált teljes testmasszázs izomfájdalmak ellen a budai Dream Face Stúdióban!

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére