90 perces immunerősítést támogató masszázs aromaterápiával kombinálva a budai Dream Face Stúdióban!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.540 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 33% 5.000 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Erősítsd az immunrendszeredet egy kellemes masszázzsal, exkluzív környezetben!

  • 90 perces immunerősítést támogató masszázs aromaterápiával kombinálva a budai Dream Face Stúdióban! - A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.540 Ft, a fennmaradó 7.450 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 3 x 90 perces immunerősítést támogató masszázs aromaterápiával kombinálva a budai Dream Face Stúdióban! - A kupon teljes ára 24.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.300 Ft, a fennmaradó 18.600 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A 90 perces masszázs egy hagyományos, izomfájdalmakra is hatékony svédmasszázson alapul, amely már önmagában is erősíti az immunrendszert. Ezt a hatást fokozzák és támogatják olyan 100%-os tisztaságú, magas minőségű, koncentrált illóolajok, mint a citrom, a teafa, a levendula és a tiszta oregano esszenciális illóolaj.

Az immunerősítő esszenciális olajokkal végzett masszázs prevenciós célt szolgál, amely mindenkinek szól, aki szeretné immunrendszerét természetes módon támogatni. Ha sokszor elkap a nátha és hajlamos vagy influenzán sűrűn átesni és szeretnéd természetes úton erősíteni szervezeted védekező képességét, akkor Neked különösen ajánlott!

Mit tartalmaz a csomag?

  • Citrom esszenciával aromatikus kezelést a kezelőhelységben, mert a citrom az egyik leghatásosabb légfrissítő, fertőtlenítő megoldás.
  • 90 perces klasszikus svédmasszázson alapuló aromaterápiás teljes testmasszázs, benne 30 perc célzottan immunerősítő talpmasszázs teafa és oreganó esszenciákkal támogatva.
  • Kezelést követően 1 méregtelenítő tea

A természetes antibiotikumként is ismeretes oregánó az egyik legerősebb esszenciális olaj, melyet századok óta használnak a hagyományos gyakorlatban mind fertőtlenítő, mind immunerősítő tulajdonságai miatt. Teafa esszenciával kombinálva hatványozottan támogatják a szervezetünk egészséges működését.

Maximális száma az ajánlott kezeléseknek természetesen nincsen, de ajánlott kúraszerűen, 3 alkalommal igénybe venni az Immunerősítő csomagot!

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

CSAK A BLACK FRIDAY ALATT! 90 perces immunerősítést támogató masszázs aromaterápiával kombinálva a budai Dream Face Stúdióban!

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére