9 napos vakáció 1 főre a Kanári-szigeteken, Tenerifén és Gran Canarián, repülővel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33994
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

355.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33994

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazíts hamisítatlan latin hangulatban a Kanári-szigeteken!

Opciók

  • 2019. május 6-14. között 355.000 Ft + illeték         
  • 2019. július 22-30. között 385 000 Ft + illeték
  • 2019. szeptember 30-október 8. között 385.000 Ft + illeték          

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Ellátást: félpanzió (reggeli és vacsora) + 2 ebéd
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték kb.  65.000 Ft/fő változhat
  • Repülőtéri transzferek 12.000 Ft/fő

Program

1. NAP: BUDAPEST – TENERIFE

Menetrend függvényében, várhatóan a délutáni órákban utazás Tenerifére. Transzfer a ***-os szállodába (4 éj), majd pihenés. Szállodánk a tengerparthoz közel helyezkedik el, saját bárral és medencével rendelkezik.

2. NAP: SZIGETTÚRA TENERIFÉN

Ezen a napon egy egész napos szigettúrára indulunk, amely magában foglalja Tenerife déli, észak-nyugati és középső részének megtekintését. Idegenvezetőink segítségével az egész napos kirándulás időtartama alatt átfogó képet kapnak Tenerife, valamint a Kanári szigetcsoport múltjáról és jelenéről. Playa de las Americasból indulva első megálló Los Gigantes, ahol többek között egy lélegzetelállítóan hatalmas sziklafalat csodálhatnak meg, mely valójában egy vulkán hosszmetszete. Következő megálló El Tanque, ahol megkóstolhatják a helyi kávét (baraquito) és egy jellegzetes, forró alkoholos italt, melyet a helyiek viagra naturalnak neveznek. Ezután megismerkedhetnek a szerencsétlen sorsú kisváros, Garachico történetével és panorámás látképével, majd Icod de los Vinosba érkezve megtekinthetik az ezeréves sárkányfát és megcsodálhatják a San Marcos templomot, ahol egy gyönyörű ezüst oltár található.

Utunkat tovább folytatva a nagyon ízletes és bőséges ebédet a sziget északi részének legszebb városában, Puerto de la Cruzban egy tipikus kanári ízeket kínáló étteremben fogyaszt­juk el, helyi muzsikaszóval kísérve. Ebéd után a sziget külön­legessége Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja következik. Körbejárjuk Spanyolország legmagasabb hegyét a 3.718 méter magas, többkamrájú alvó rétegvulkánt, a Teidét. Több megálló után a déli lejtőn térünk vissza Las Americasba, de útközben még a szomszéd szigetekben és a táj változatosságá­ban is gyönyörködhetünk.

3. NAP: PIHENÉS

Ezen a napon, aki szeretne, pihenhet, de számos a helyi utazási irodák által szervezett fakultatív program közül is választhat. Idegenvezetőnk természetesen ott lesz, és információkkal segítséget nyújt a választásban, megrendelésben. Például elmehetünk a sziget északi gyöngyszemének nevezett Loro Parkba. Ez az egyik legnagyobb látványosság Tenerifén, mely egy különleges állatkert, helyi állatokkal. Itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye, mely több mint 3.000 különböző fajból áll, közülük 300 csak itt Tenerifén található. A csodálatos, színesebbnél színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat showműsorukkal. Ezen kívül fantasztikus delfin show, lélegzetelállító orka és fóka show kínál felhőtlen szórakozást a park vendégeinek.

4. NAP: PIHENÉS

Továbbra is pihenhetünk, vagy helyi irodák által szervezett programon vehetünk részt. A választásban, szervezésben idegenvezetőnk ekkor is fog segíteni. Dönthetünk hajókirándulás mellett, vagy a sok program egyikeként felkereshetjük a sziget másik nevezetességét, a Siam Parkot, amely 2014-ben elnyerte a világ legjobb vízi vidámparkja címet. A Siam Park több mint egy vízi park, maga az élmény. Az égbe magasodó Tower Power, a 28 méter hosszú kamikaze csúszda majdnem függőlegesen ereszkedik le, s igazi adrenalinbomba a csúszás rajta. A hullámstrand, melynek egyik felén háromméteres, mesterségesen generált hullámokban lehet ugrálni, a másik, sekély része pedig fehérhomokos, szintén mesterségesen kialakított partszakaszba torkollik, örökre szóló élményt nyújt minden látogatónak.

5. NAP: TENERIFE – GRAN CANARIA

A reggelit követően a hajó indulásáig szabadprogram, majd Teneriféről áthajózunk Gran Canariára. A kompon csomagunk zárható szekrénybe történő elhelyezéséért 1 €-t kell fizetni. Szállás Tenerifén ***-os szállodában (4 éj). Szállodánk közel van a tengerparthoz, de saját bárral és meden­cével is rendelkezik.

6. NAP: SZIGETTÚRA GRAN CANARIÁN

A mai napi kirándulásunk első megálló a Degollada de las Yeguas, ahol beláthatunk a kanyonba, visszanézhetünk Maspalomas homokdűnéire és gyönyörű fotókat készíthetünk a tájról. A fotószünet után tovább kapaszkodunk felfelé a kanyon mentén elhaladva egy pálmaoázis és egy tevefarm mellett, amíg meg nem közelítjük Fataga termékeny vidékét, ahol déligyümölcsfák között vezet az út. A következő megálló a Mirador de Tunte, ahol a kilátóból történő fotózás mellett a helyi étteremben megkóstolhatjuk a narancs-kaktuszfüge és a narancs-ananász gyümölcslevet. Ezek után vadregényes sziklaképződmények között kanyarog az út körülbelül 1.200 méter magasságig, megnézzük Gran Canaria legmagasabb pontját, a Pico de las Nieves-t (1.950 m) és a következő megállóban lefotózhatjuk a Roque Nublo-t és a Roque El Fraile-t, valamint a szomszédos szigetet, Tenerifét továbbá a Teidét, Spanyolország legmagasabb csúcsát.

Terorban városnézés, ahol megtekint­hetjük a 150 éves arukária fenyőket, a templomot, ahol Gran Canaria védőszentje, a „Fenyő Szűz Mária” található, amihez zarándokok tízezrei látogatnak el minden évben, ezért ez a sziget vallási központja is. Ugyanitt található a híres Balkonok utcája is. A következő megálló Firgas, a vizek városa. Ebédünket a helyiek által látogatott Restaurante Cuatro Hermanas-ban fogyasztjuk el. 3 fogásos menünk, mely az italokat is tartal­mazza, tipikus helyi vagy hagyományos ételekből áll, kívánság szerint. Az ebédhez ital is jár. Következő látnivalónk a Bandama, ami az utolsó működő vulkán volt 5.000 évvel ezelőtt Gran Canarián. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörű kilátás nyílik a tájra, belekukkanthatunk a 200 méter mély kráterbe és megcso­dálhatjuk Las Palmas panorámáját. A kirándulás utolsó megál­lója a Finca Canarias, mely egy családi aloé vera-ültetvény, ahol megismerkedünk ennek a rendkívül hasznos növénynek a tulaj­donságaival és feldolgozásával. Az esti órákban érkezünk vis­sza szállásunkra.

7. NAP: PIHENÉS

Ezen a napon, aki akar, pihenhet, fürödhet. A helyszínen lesz lehetőség részt venni helyi szervezésű, többféle programon. Ezekről a helyszínen az idegenvezető fog részletesebb tájékoztatást adni. (Programra jelentkezési lehetőség a helyszínen).

8. NAP: PIHENÉS

Ezt a napot továbbra is pihenéssel, napozással töltjük.

9. NAP: GRAN CANARIA – BUDAPEST

Menetrend függvényében utazás Budapestre, érkezés várhatóan az éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos vakáció 1 főre a Kanári-szigeteken, Tenerifén és Gran Canarián, repülővel, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére