9 napos körutazás Izlandon, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43915
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

869.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 43915

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Izland drámaian csodás vidékét!

Időpont

  • 2024. szeptember 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Reykjavík útvonalon, közvetlen Wizzair repülőjárattal
  • Repülőtéri illeték
  • Ülőhelyfoglalás a Wizzair járatain (az egy foglaláson szereplők részére egymás melletti, standard ülést foglalunk).
  • Személyenként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Magyar idegenvezetés Izlandon
  • A programban leírt összes városnézés és kirándulás (kivéve a külön jelzett fakultatív programok)
  • Belépőjegyek (Kerið vulkáni krátertó és Glaumbær skanzen)
  • Utazás Izlandon külön kisbusszal
  • Szállás hét éjszakára középkategóriás szállodákban, kétágyas szobában
  • Büféreggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/nap
  • Útlemondási biztosítás: 3%

Felár

  • Elsőbbségi beszállás oda-vissza útra - Korlátozott számban elérhető (a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 53 900 Ft /db
  • Feladott poggyász (max 10 kg) 59 000 Ft /db
  • Feladott poggyász (max 20 kg) 69 000 Ft /db

Fakultatív programok

  • Fakultatív hajózás kétéltű hajóval a jéghegyek között Helyszínen fizetendő 50 EUR /fő
  • Fakultatív bálnales Akureyriben Helyszínen fizetendő 100 EUR /fő
  • Fakultatív belépőjegy a Kék Lagúna fürdőbe Helyszínen fizetendő 100 EUR /fő

Program

szeptember 9., hétfő
Elutazás Budapestről a Wizz Air közvetlen járatával Izlandra (19.35-22:20). Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Reykjavík közelében: Hótel Vellir.

szeptember 10., kedd
Az ország talán legszebb részének, Dél-Izlandnak a látnivalóit keressük fel. A legfontosabb látnivalók: az Eyjafjallajökull vulkán oldalán található Seljalandsfoss vízesés; Skógafoss vízesés; Dyrhólaey-szikla, ahol - ha szerencsénk van - lundákat is láthatunk; Reynisfjara fekete lávahomokos tengerpart; Vík tengerparti falu; Eldhraun, a világ legnagyobb lávaföldje. Szállás Dél-Izlandon: Hótel Laki.

szeptember 11., szerda
Addig is szép helyeken jártunk, de előbb elérjük a hatalmas, 7900 km²-es Vatnajökull jégmezőt, majd az utazás egyik csúcsaként a Jökulsárlónhoz, azaz a Gleccserlagúnához érünk. Fakultatív hajókirándulás a jéghegyek között (50 €, helyben fizetendő). Ebédidőben Höfn kikötővárosban leszünk. Délután a keleti fjordokat járjuk be, majd megállunk Stöðvarfjörður és Fáskrúðsfjörður falvakban - ez utóbbiban egykor francia halászok laktak. Szállás Kelet-Izlandon, Egilsstaðirban: Lake Hotel Egilsstaðir

szeptember 12., csütörtök
Északkelet-Izland lakatlan tájain haladva jutunk el a száz méter széles, különösen látványos Dettifoss vízesésig. A Mývatn tó közelében felfedezzük a Námafjall geotermikus területet és a DImmuborgir vulkanikus sziklaformációkat, majd a Goðafoss, az Istenek Vízesése lesz a következő megállónk. Szállás Akureyriben mely Izland leghosszabb fjordjának, a 60 km hosszú Eyjafjörður végén fekszik: Berjaya Hotel vagy KEA Hotel.

szeptember 13., péntek
Délelőtt fakultatív bálnales Akureyriben (100 €/fő, helyben fizetendő). Délután utazás Észak-Izland tájain át. Látogatás a Glaumbær skanzenben. Szállás Nyugat-Izlandon: Fosshótel Reykholt.

szeptember 14., szombat
Délelőtt  megnézzük a különleges Hraunfossar és a Barnafoss vízeséseket, megállunk a Deildartunguhver geotermikus területnél, majd átmegyünk a Bálnafjord alatti alagúton. Délután városnézés Reykjavíkban: Hallgrímskirkja (templom), Sun Voyager (szobor), Harpa (kulturális központ), régi kikötő, Tjörnin (tó), Rádhús (városháza), Dómkirkja (katedrális), Alþingishúsið (parlament), Stjórnarráðshúsið (miniszterelnöki hivatal). Szállás Reykjavík közelében: Hótel Vellir.

szeptember 15., vasárnap
Ma Izland leghíresebb látnivalóihoz megyünk az Arany körúton. A Þingvallavatn Izland legnagyobb tava, melynek a partjainál található a Þingvellir Nemzeti Park. Ez egyrészt arról ismert, hogy már 930-tól kezdve itt ülésezett a parlament, másrészt arról, hogy itt található az eurázsiai és az észak-amerikai tektonikus lemez közötti törésvonal. A későbbiekben megállunk Laugarvatnban egy tóparti hőforrásnál, ahol olyan meleg a föld, hogy kenyeret lehet benne sütni. A néhány percenként kitörő Gejzír a következő állomásunk; itt lesz az ebédszünetünk is. Utána továbbmegyünk a világ egyik legszebb vízesésének tartott Gullfosshoz (Arany-vízesés), majd megnézzük a Kerið vulkáni krátertavat.

szeptember 16., hétfő
Kirándulás a Reykjanes félszigeten (Kleifarvatn tó és Krysuvík geotermikus terület), majd délután fakultatív fürdési lehetőség a Kék Lagúnában (100 € /fő, helyben fizetendő). A fekete lávaföldek között húzódó, 37 fokos türkizkék tó gőzölgő vize felejthetetlen élményt biztosít (fürdőruhát hozzunk magunkkal!). Utána transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre közvetlen Wizzair járattal (23:00-05:25).

szeptember 17., kedd
Érkezés Budapestre kora reggel.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

9 napos körutazás Izlandon, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére