9 napos körutazás 1 személyre Provence legszebb tájain és a francia riviérán, autóbuszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Cannes, Monaco és Avignon

Ajánlat kód: 34360
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

190.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34360

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a francia riviéra csodás tengerpartját, a híres városokat, valamint Provence bűbájos tájait egy felejthetetlen nyári körutazáson!

Időpontok

  • 2019. június 14-22.: , 190.900 Ft
  • 2019. augusztus 30-szeptember 7.: , 190.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás Cannes La Bocca negyedében
  • 3 éjszaka Avignon elővárosában, középkategóriás hotelben
  • 2 éjszaka szállás útközben Olaszországban, 3*-os szállodákban
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Felár

  • Vacsora felár: 26.900 Ft

Program

1. nap: utazás pihenőkkel, szállás egy Garda-tóhoz közeli szállodában. (850 km)

2. nap: Nizza – Cannes

Délelőtt utazás az Appenineken át, majd a Ligúr tengerpart mentén a Francia Riviérára. Kora délután városnézés a Cote d’Azur nagy múltú fővárosában, Nizzában: Angol Sétány, PlaceMassena díszes épületei, óvárosi terek, katedrális. Szállás elfoglalása Cannes városában.

3. nap: Antibes-Grasse-Cannes

A Cote d’Azur valódi ékességeit keressük fel: Antibest, az azúr part legromantikusabb városát, ahol a tenger fölé magasodó óvárosban gyönyörködhetünk. Vár minket a Grimaldi-palota a Picasso múzeummal, és Grasse, a gazdag múltú, ódon hangulatú, a hegyoldalba meredeken kapaszkodó város. A régi parfümgyár és parfümmúzeum (Fragonard) megtekintése után utazás vissza Cannes-ba. A dombra épült óvárosi Cannes megtekintése: séta a "Le Suquet" várdombon, kilátással a világhírű Croisette sétányra és a yacht kikötőre.

4. nap: Provence

Dél-alpesi barangolás következik: Canyon du Verdon – Európa legmélyebb kanyonja lélegzetelállító látvány, fotószünetek a párkányúton. Moustieres – romantikus városka sziklaormok ölelésében; Roussillon– a jellegzetes Provence-i szín (az okker városa), lugasokkal díszített zegzugos városmag; Gordes – sziklára meredeken épült festői város katedrálissal; szállás elfoglalása Avignonban. /3 éj/ (270 km)

5. nap: Avignon – Pont du Gard – Nimes

Ezen a napon UNESCO védettségű műemlékeket csodálunk meg sorjában: Avignonban, a pápák egykori székhelyén kezdünk: pápai paloták, St. Benezet-híd, falakkal körülzárt óváros; Pont du Gard– a római építészet egyik világhírű alkotása ez a vízvezeték céljából épített látványos völgyhíd, amely a világörökség részét képezi. Nimes – híres római emlékek városa (amfiteátrum, Maison Carré). (100 km)

6. nap: Világhírű Provence-i városok

St. Remy – antik és középkori értékeket egyesítő jellegzetes Provence-i városka, amelyet Van Gogh neve is fémjelez; egy tipikus olajőrlő malom felkeresése (bemutató és olívaolaj- vásárlási lehetőség); Les Baux de Provence – sziklahasadékba települt festői település várral, a bauxit neve innen ered; Arles– Provence leglátványosabb, rendkívül hangulatos műemlékvárosa (aréna, katedrális kerengővel, római színház). (110 km)

7. nap: Aix en Provence - PortGrimaud – St. Tropez- Corniched’Or

A francia délvidék egyik híres művészvárosa, egyúttal fontos egyházi és egyetemi központ. Megtekintjük a katedrálist (kerengő, keresztelő kápolna), az óratornyot; a városban sok díszkútban és palotában gyönyörködhet a turista. Látogatás Port Grimaud különleges lagúnavárosában, amelyet az Azúrpart Velencéjének neveznek. Saint Tropez – a világhírű fürdőhellyé előlépett egykori kis halászkikötő ódon bájait megőrizve várja vendégeit. Európa sokak szerint legszebb tengerparti szakaszán haladunk végig. Szállás Cannes-ban. (290 km)

8. nap: Monaco- Monte Carlo - EzeVillage – Menton

A rendkívüli tengeri panorámájáról nevezetes „Középső Corniche-on” haladunk; Monaco, a sziklán magasodó hírneves hercegség meglátogatása: katedrális, hercegi palota (kívülről), Óceánográfiai múzeum . A szerencsejátékokról és fényűző pompájáról nevezetes Monte Carlóban is sétát teszünk: kaszinó és díszparkja. EzeVillage – tenger feletti sziklákra kapaszkodó romantikus „sasfészek” ódon utcákkal, a városka tetején található egzotikus kert megtekintése döbbenetes panorámával a Cote d’Azurra; Menton – hegyoldalba kúszó keskeny utcáival, jellegzetes olaszos házsoraival a Cote d’Azur egyik fénypontja. Szállás az olasz Salice Terme fürdővárosban. (370 km)

9. nap: Utazás haza. Közben pihenés Szlovéniában. Érkezés Budapestre az esti órákban. (950 km)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére