9 napos Benelux körutazás 1 főre szélmalmok, virágok és csodás városok között, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33535
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

335.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33535

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg Hollandiát virágzás idején, kirándulj a szélmalmok földjén, ismerkedj a hangulatos csatornákkal és gyönyörű városokkal!

Időpont

  • 2024. ápr. 11-19.: , 354.000 Ft
  • 2024. ápr. 25 - máj. 3.: , 354.000 Ft
  • 2024. júl. 7-15.: , 335.000 Ft
  • 2024. aug. 4-12.: , 335.000 Ft
  • 2024. aug. 18-26.: , 335.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 8 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • A helyi idegenforgalmi adókat
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Sétahajózás
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 91.000 Ft (8 vacsora)
  • Egyágyas felár: 118.000 Ft (lekérésre)

Szállás

8 éjszaka kétágyas, fürdőszobás szobákban. A németországi tranzitszállás odaúton 3 csillagos, visszaúton emelt szintű 3 csillagos, a Belgiumban és a Hollandiában eltöltött 6 éjszakára pedig 4 csillagos szállodákat biztosítunk.

Program

1. NAP:
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban (1 éj).

2. NAP: LUXEMBURG
Utazás Luxemburgba, ismerkedés a nagyhercegség szép fekvésű fővárosával, melyet hatalmas erődrendszere és fekvése miatt észak Gibraltárjának is szoktak nevezni. Ezután az Ardenneken keresztül továbbutazás a belgiumi szállodába (3 éj).

3. NAP: BRÜSSZEL, ATOMIUM, WATERLOO
Brüsszelben fotószünet a város egyik jelképévé vált építményénél, az Atomiumnál. Ezt a különleges alkotást az 1958-as világkiállításra tervezték, és a vas kristályrácsát ábrázolja 165 milliárdszoros nagyításban (102 méter magas). Ezután az egyesült Európa fővárosában az óváros főbb nevezetességeinek megtekintése következik (Fő tér a városházával, Manneken Pis szobor, Székesegyház stb.). A nap második felében felkeressük a Brüsszel mellett lezajlott waterlooi csata emlékhelyeit: Oroszlán-domb, panorámakörkép, emlékkiállítás. (Akit Waterloo nem érdekel, annak ez idő alatt Brüsszelben szabadprogram.)

4. NAP: BRUGES, GENT
Kirándulás Flandria két gyöngyszemébe, Bruges-be és Gentbe, melyekhez hasonló gyönyörű városokat nagyon keveset lehet látni a világon. Mindkét városban közös séta a legfontosabb nevezetességekhez, majd szabadidő, hogy mindenki felfedezhesse a középkorból ránk maradt utcákat, házakat. Bruges-ben lehetőség nyílik részt venni a városnéző csónaktúrán.

5. NAP: ANTWERPEN, MIDDELBURG, DELTA-EXPO
Ismerkedés Antwerpennel (gyönyörű főtér, húscsarnok, Schelde-part, vár stb.), majd szabadidő.
Ezt követően utazás Hollandia Zeeland tartományába, a szigetek és a vizek országába. A tartomány területének nagy része a tenger szintje alatt fekszik, és hatalmas gátrendszerek védik a tengertől. Séta Middelburgban, a tartomány székhelyén, majd a Delta-Expo megtekintése, mely bemutatja, hogyan győzte le Hollandia népe az Északi-tengert.
Szállás Hollandia déli részén (1 éj).

6. NAP: ROTTERDAM, DELFT, HÁGA
Ismerkedés Rotterdammal, ahol megcsodálhatjuk a város jellegzetes modern épületeit (égbeszökő toronyházak, egyedülállóan eredeti kockaházak, Euromast torony). Látogatás egy tipikus holland kisvárosban, Delftben, mely világhírét az itt előállított porcelánnak köszönheti. Séta a hangulatos történelmi belvárosban, szabadidő. Hága, a holland parlament székhelye a következő állomás. Ismerkedés a várossal, lehetőség a világhírű Mauritshuis képtár megtekintésére. Szállás egy közép-hollandiai szállodában (2 éj).

7. NAP: AMSZTERDAM, VOLENDAM
Utazás Amszterdamba, Hollandia sajátos hangulatú fővárosába. Lehetőség sétahajózásra a csatornákon és a Rijksmúzeum megtekintésére is. Ezt követően szabadidő a Dam tér környékén. A délutáni órákban utazás tipikus holland tájon át Volendamba, a népviseletéről és a halászairól híres kisvárosba. Séta a hangulatos kikötőben és környékén.

8. NAP: HET LOO KASTÉLY / KEUKENHOF VIRÁGPARK (TAVASSZAL)
Látogatás az Apeldoorn város szélén található Het Loo kastélyban. Végigsétálunk a holland barokk mesterművének számító egykori királyi palota pompás termein. A termeket díszítő bútorokat, dísztárgyakat, festményeket eredeti 17. századi környezetükben csodálhatjuk meg. A kastély bejárása után érdemes időt szentelni a gyönyörű kastélyparknak is.
Indulás hazafelé a kora délutáni órákban, szállás Németországban (1 éj).
Figyelem: Az áprilisi csoportok esetében a Het Loo kastély helyett a Keukenhof virágparkba látogatunk, amely Hollandia egyik legnagyobb turistaattrakciója.

9. NAP: PASSAU
Hazautazás a Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Útközben a három folyó (Duna, Inn és Ilz) találkozásánál fekvő bajor várossal, Passauval ismerkedünk (óváros, Szent István dóm, Residenzplatz stb.). Itteni magyar vonatkozású emlékként említhetjük a Niedernburg kolostor templomát, ahol Szent István királyunk felesége, Gizella nyugszik. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos Benelux körutazás 1 főre szélmalmok, virágok és csodás városok között, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére