8.990 Ft helyett 7.290 Ft: A rózsa a nőiesség megtestesítője, a virágok és az illatok királynője - Lepd meg a választott hölgyet ezzel a rózsás ajándékcsomaggal

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 19% 1.700 Ft

Akció Leírása

Rózsás ajándékcsomag tartalma: 

  • NATURE VITAL SZAPPAN GLICERINES RÓZSA KÉZZEL KÉSZÍTETT 50G

A rózsa a nőiesség megtestesítője, a virágok és az illatok királynője. A bőrfiatalító, bőrfeszesítő hatásáról is híres rózsaolaj rugalmasabb, puhább és fiatalosabb bőrt eredményez. Gyengéd glicerines szappan rózsavirág kivonattal, mely tisztítja és frissíti a bőrt.

  • NATURE VITAL TESTÁPOLÓ VAJ RÓZSA 200ML

A rózsa elixírnek köszönhetően táplálja a bőrt, biztosítja a sejtek regenerálódását, bársonyos simaságot eredményez. A rózsa elixír gazdag mikroelemei már az első használat után visszaállítják a bőr egészséges fényét és rugalmasságát. Hogyan használd a testápoló vajat? Akár minden napos használatra is ajánlott. 

  • SCHÜSSLER RÓZSAVIZES HIDRATÁLÓ ARCTONIK 250ML

Jellemzők: 

  1. 100% natúr összetevők
  2. kőolajszármazék és parabénmentes
  3. damaszkuszi rózsavizet és hamamelis vizet tartalmaz
  4. allergénmentes
  5. 100% termékgaranciát vállalunk

A Schüssler natúr rózsavizes arctonik értékes hatóanyagaival kíméletesen tisztítja és regenerálja a bőröd. Dr. Schüssler-féle Nr.8-as ásványi sóval mélyhidratálást biztosít, a mennyei illatú damaszkuszi rózsavíz feszesítő hatásáról ismert, míg a hamamelis víz tonizálja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Ezen felül a flavonoidokban gazdag akácméz nyugtatjó hatással rendelkezik.

  • PHARMA HYALURON VOLUMENNÖVELŐ AJAKÁPOLÓ ROSÉ 7ML

Termék összetétele:

Hydrogenated Polyisobutene, Ricinus Communis Seed Oil, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Aqua, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Glycine Soja Seed Extract, Portulaca Pilosa Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Sodium Isostearate, Sorbitan Isostearate, Benzyl Nicotinate, Sucrose Cocoate, Palmitoyl Tripeptide-38, Ethylhexylglycerin, BHT, Mica, Silica, Titanium Dioxide, Iron Oxides.

A Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló segítségével az ajkak dúsabbnak és teltebbnek tűnnek. A keresztkötéses hialuronsav és bőrápoló lipidek kombinációja gondoskodik a bársonyos, teltebb ajkakról és hosszantartó ápolt érzést biztosít. Könnyed csillogás és finom árnyalat. Tárolás 25 °C alatt

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rózsás ajándékcsomag. Tartalma: NATURE VITAL SZAPPAN GLICERINES RÓZSA KÉZZEL KÉSZÍTETT 50G, NATURE VITAL TESTÁPOLÓ VAJ RÓZSA 200ML, SCHÜSSLER RÓZSAVIZES HIDRATÁLÓ ARCTONIK 250ML, PHARMA HYALURON VOLUMENNÖVELŐ AJAKÁPOLÓ ROSÉ 7ML. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére