8.990 Ft helyett 5.490 Ft: Élvezd az adventi Bécs sokszínűségét – fedezd fel a császárváros nevezetességeit és tegyél egy varázslatos időutazást

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

5.490 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
Bécs, Ausztria
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Kóstolj bele Bécs varázslatos adventi hangulatába!

A csomag tartalma egy főnek:

  • Utazás újszerű és megbízható, felső kategóriás autóbusszal
  • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkíséret
  • Szervezés díja
  • Ingyenes Bécs belváros térkép

Fontos tudnivalók:

  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft / fő (az utazási irodában, új utasok számára, külön fizetendő)
  • Városi behajtási engedély és parkolási díj: 4 € / fő (a buszon az idegenvezetőnek, euróban fizetendő)
  • Jelentkezéskor a szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye
  • Time Travel belépődíj: felnőtt 19,5 €, diák, nyugdíjas (55 év felett) 17,5 €, gyermek (5-től 14 éves korig) 15,5 €, csoportos (12 fő fölött) 16,5 € (a buszon az idegenvezetőnek, euróban fizetendő)
  • Utasbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető
  • Indulás: 5:30 Hősök tere (Műcsarnok melletti buszparkoló, Dózsa György út 90.); 5:45 Blaha Lujza tér (Corvin áruház parkoló); 6:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegállónál)
  • Vidéki felszállási lehetőségek: M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km; M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km; M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km; M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km
  • A vidéki felszállási lehetőségek pontos időpontjáról az utazási irodában lehet érdeklődni
  • Találkozó minden felszállási helyszínen az indulás előtt 20 perccel van
  • Érkezés haza: a késő esti órákban, 22:00 körül
  • A programok sorrendje változhat

Utazásunk során megcsodáljuk Bécs műemlékeit és megízleljük karácsonyi finomságait. Indulásunkat követően a határ közelében rövid pihenőt tartunk, majd folytatjuk utunkat az osztrák főváros felé, ahová várhatóan 10 óra tájban érkezünk meg.

A város szívében, egy régi kolostorban újfajta interaktív program, a „Time Travel” vár ránk. Egy szerzetes üdvözli a vendégeket, és kíséri végig egy szórakoztató, egyben tanulságos időutazáson. Egy virtuális repülés keretében eljutunk abba a korba, amikor Bécs még a Római Birodalom része volt és innen indulva járjuk végig a település évszázadait.

Átélhetjük a törökök támadását, megismerkedhetünk Mozarttal, valamint Sisivel és Ferenc Józseffel, keringőt táncolva részt vehetünk egy császári bálon, átélhetünk egy II. világháborús légitámadást egy igazi légvédelmi bunkerben, vagy lovas fogattal végighajthatunk a mai Bécs utcáin.

A program fantasztikus szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az egy órás időutazás 5 dimenziós vetítéssel, különleges hangeffektusokkal és számítógépes animációkkal tarkítva teszi egyedülálló módon érzékelhetővé és átélhetővé Bécs izgalmas történelmét. (A programhoz magyar nyelvű audio guide-ot biztosítanak.)

A nap további része szabadon rendelkezésedre áll, hogy kedved szerint vagy a csoporttal együtt elindulj egy kellemes, gyalogos városnéző sétára. A közös program során megtekintjük a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.

A szabadidőben érdemes andalogni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!

Jó utat kívánunk!

Bécs, Ausztria
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Advent Bécsben időutazással. Utazás felső kategóriás autóbusszal, idegenvezetés, Bécs térkép egy főnek. Az egy órás „Time Travel” időutazás egy interaktív, 5 dimenziós vetítés, amely során átélheted a császárváros történelmét. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.12.01.-ig
Az utazás időpontja: 2017. december 2. (szombat) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • Külön fizetendő: városi behajtási engedély és parkolás díj 4 €, ügyfél regisztrációs díj 1.200 Ft

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére