Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

8.990 Ft helyett 4.990 Ft: Merülj el a bécsi adventi forgatagban és fedezd fel a várost kedved szerint! Egynapos buszos utazás 1 személy részére idegenvezetővel

Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.990 Ft 44% 4.000 Ft
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862
www.pannoniatravel.hu

Akció Leírása

Forralt bor, varázslatos fények és karácsonyi hangulat Bécsben, az adventi vásár idején

Az ajánlat tartalma

 • Adventi kirándulás 1 személy részére Bécsben
 • Buszos utazás
 • Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés
 • Szervezés díj
 • Ingyenes Bécs belváros térkép

Kóstolj bele Te is a császárváros varázslatos adventi hangulatába, csodáld meg műemlékeit és ízleld meg karácsonyi finomságait! Várhatóan 10 óra tájban érkeztek meg Bécsbe, majd a napot a belvárosban tölthetitek a leghangulatosabb utcák, legnevesebb múzeumok és legjobb vásárlóhelyek közelében. A csoportkísérő idegenvezető sok tippel, ötlettel, aktuális információval segíti a választást a megannyi bécsi programlehetőség közül.

A Városháza előtti téren megrendezett hagyományos „Christkindlmarkt” mellett a belváros több pontján is találhattok hangulatos karácsonyi vásárokat, érdemes ezeket a délutáni szürkület után is felkeresni, hiszen ilyenkor gyúlnak fel az adventi fények, s csöppenhettek bele a messze földön híres bécsi advent felejthetetlen hangulatába.

Napközben számos programlehetőség közül választhattok: Práter vidámpark és Óriáskerék, Belvedere, Szépművészeti és Természettudományi Múzeum, Zene Háza, Mozart Ház és még hosszan sorolhatnánk, de végig járhatjátok a Mariahilfer Strassét is ajándékok, vásárfia után kutatva vagy betérhettek egy hangulatos kisvendéglőbe egy hamisítatlan Wiener Schnitzel, Sacher-torta, forró Melange vagy más osztrák finomságok kedvéért.

Aki a sok remek lehetőség mellett a csoportkísérő idegenvezetővel az óváros nevezetességeiből is megismerne néhányat, azt egy délelőtti kellemes gyalogos sétára invitálják a szervezők, amely során megtekinthetitek a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.

Bárhogyan is töltsd a napot, az adventi Bécs számtalan csodával vár Téged is, hogy a lehető legjobban ráhangolódhass a karácsonyra, s a vásárban akár kézműves ajándékokat is vásárolhatsz szeretteidnek!

Indulás

 • 6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
 • 6:20 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)
 • Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz a fenti indulási helyszínekre!

Vidéki felszállási lehetőségek

 • M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km
 • M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km
 • M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km
 • M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

A Pannónia Program- és Utazási Iroda

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Az utazási irodánál hiszik, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. A Pannónia Program- és Utazási Iroda a Magyarországi Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.

Jó utat kívánunk!

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
06-1-793-8862

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi kirándulás 1 személy részére Bécsben. Buszos utazás. Magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés. Szervezés díj. Ingyenes Bécs belváros térkép

Fontos

Beváltható: 2016.10.17. - 2016.12.05.
Választható időpontok: 2016 december 2., 17.(szo) • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A • Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie • Információk az indulásról és a felszállási lehetőségekről a részletes leírásban • Regisztrációs díj: 800 Ft • Városi behajtási engedély és parkolási díj: 3 €/fő (nov. 26., dec. 3., 10. és 17.), városi behajtási engedély nélkül 2 €/fő • Városi behajtási engedély nélküli napokon a parkolási díj: 2 €/fő (nov. 19., dec. 4., 9. és 11.) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére